• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Makyajsız doğal güzellik mi? Yoksa full makyajlı guzellık mı ?Hangisini begenirsiniz?

Makyajsız doğal güzellik mi? Yoksa full makyajlı guzellık mı ?Hangisini begenirsiniz?

• Makyajsız doğal güzellik

OY: 68 63,0%
  • Full makyajlı guzellık

OY: 10 9,3%
  • Diger(Lutfen belirtiniz)

OY: 30 27,8%

• Ankete Katılan
    108

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
206
Yer
İzmir
Makyajsız doğal güzellik mi? Yoksa full makyajlı guzellık mı ?Hangisini begenirsiniz?

Kesinlikle doğal güzellik ama makyaj yapılıyorsa da yapılan makyaja göre de değişir!

hafif makyaj taraftarıyım, hem doğal hemde bakımlı oluyorsunuz.

Hafif makyaj diyenlerdenim bende zemuszemus

ben dogal gorunum hastasiyim.ama yuzumde ciller oldugundan ve beyaz oldugumdan dolayi sifir makyaj dolasamiyorum.hem bana makyaj cok yakisiyor.1 goz kalemi ve fondoten aninda degistiriyor beni.

Makyaj her yuz tipine gore degisir bence abarti makyaj sevmem ama makyajsizda sevmiyorum ayrica makyaj yapilmadan guzellesen insanda gormuyorum altyapi olursa makyajla percinlenir

güzelliğime güveniyorum ve de sadelikten yanayım ama özel günlerde hafifte olsa yaparımzemuszemus

hafif makyaj..
bi rimel bi ruj hafif de allık.oooohh süperim hihoyyyt

doğal güzellik önemli ama makyajda hoş oluyo

valla bazen hiçbir şey yapasım gelmiyor, full pasaklı geziyorum kaydirigubbakcemile4 bazen süslenesim geliyor o zamanda full makyaj kıyafet uyumlu oluyor kaydirigubbakcemile3 ama abartmamak kaydıyla makyajlı diyorum. abartısını sevmiyorum hele şu dudağa kalınnn çerçeve çekenleri hiç anlamıyorumm, bence kendilerini çirkinleştiriyorlar

Kişiyi çok fazla değiştiren makyajdan yana değilim .Ama makyajı severim .Yani makyajla güzel olmuş demesinler:)) Yine de hafif bir fondoten , göz ve dudak kalemi bir hayli güzel duruyor.

tabiki makyajsız olmayı tercih ederim kendime çoookk güveniyorum-tatlicadiarzu-özel günlerde neden olmasın:asigim:

makyajsız halimi daha çok beğenirler bende makyajsızz halimi beğeniyorum fakat ben çok makyaj yapmam...yani makyajı sildiğinizde hasta gibi durmamalı bir bayan ..
bundan dolayıda cilt rengine tenine uygun tonlar kullanıp kendini değiştiren renkleride özel günler için tercih etmeli diye düşünüyorum...

Makyajsız doğal güzellik.........Makyaj yüzüme ağırlık hissi veriyor benim,o yüzden makyaj yapmam pek.Çalışmasam hiç yapmam......benim makyajım sadece; rimel - allık - ruj dan ibarettir.Daha hiç fondoten kullanmadım, almadım,çok özel bir gece ise kuaförümde çok hafif bir makyaj yaptırırım o kadar

Back