- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- Konu Sahibi portakalfidani
Çok fazla makyaj yapmayan birisiniz kapatıcı hariç ve rimel hariç..bir kapatıcı bir rimel sizi nekadar çok fazla degistirebilirki ,makyajsız halınızı beğenmemiş olsun dert etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende senin gibidim yaptığımda bir fondeten göz kalemi rimel dudak nemlendiricisi bu kadar yani makyajsız duramam derdim hatta nişanlıyken sevgililer günü hediyesini almış pat diye gelmişti süpriz yapmıştı kapıda görüp gidecekti hemen Allahtan annem açtı kapıyı annemde oda ısrarla çağırdılar ben gitmemiştim makyajı geç kaş bıyık ne ararsan vardı küsmüştü ama ne yapayım habersiz yakalandım ünlüler makyajsız yakalanır ya magazine aynı o durumda dünya başıma yıkılcak gibi hissetmiştim lakin evlendikten sonra bir seneyi doldurmadan makyaj işi bitti ama eşimde sevmiyor makyajı sadece göz kalemi sürmemi sever yüzümde birazcık sivilce haricinde bir sorunum yok öyle aman aman makyajsız çokta kötü değilim çok şükür o yüzden çokta kasma kendini buda gelir buda geçerBurada bahsetmiştim nisan ayında düğünüm var. Geçen sene nişanlım beni uzun yıllar sonra ilk defa makyajsız gördü. Kıyamam hiçbir şey demedi öptü sevdi ama yıkıktı bence. Hayal kırıklığın nirvanası. Gözaltlarım genetik zaten mor-kahverengi arası bir şey. Başlı başına yorgun ve hasta gösteren bu zaten. Birçok dermatoloğa gittim ama genetik olduğu için hiçbir şey işe yaramıyor, denemediğim şey kalmadı. Garibimde beni öyle gördü, evlenince her gün bu suratı görecek böyle. Ne kadar bakımımı da yapsam nemlendiricimi ıvır zıvır sürsem de o lanet rimeli ve göz altı kapatıcısını sürmeyince yıkık bir haydar abiyim. Yani ben erkek olsam bu tip beni hayattan soğutur. Evlenince de korkuyorum şimdi, her an makyaj yapamam ya.. Adam soğur mu diyorum benden.. Soğusa vallahi haklı.. Özgüvensiz ve mutsuz oluyorum zaten makyajsızken.. Makyaj derken de hayatında hiç fondöten allık far sürdün mü derseniz hayır.. Makyaj anlayışım da kapatıcı ve maskara. Her şey bitmiş gibi kafaya taktım bunu çok. Makyajsız evde nasıl dolaşacağım diyorum. Sizin eşiniz sizi ilk makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu? Bu durumu nasıl aştınız?
Ben göz kalemi ve dudak kalemi surmeyım kimse beni tanımaz inanın abartmıyorum o kadar degısıyorum ki beni esim evlendikten sonra oyle gordu suratından sasırdıdı cok belliydi unıversıte ev arkadasım gormustum şok olmustu yanlıs degılsıniz yanı ben her sabah kalktığımda kalem ceker sacımı duzelır dudak kalemimi surerım yoksa bende rahat edemiyorum yani evde yapsanızda cok sorun olmaz benceBurada bahsetmiştim nisan ayında düğünüm var. Geçen sene nişanlım beni uzun yıllar sonra ilk defa makyajsız gördü. Kıyamam hiçbir şey demedi öptü sevdi ama yıkıktı bence. Hayal kırıklığın nirvanası. Gözaltlarım genetik zaten mor-kahverengi arası bir şey. Başlı başına yorgun ve hasta gösteren bu zaten. Birçok dermatoloğa gittim ama genetik olduğu için hiçbir şey işe yaramıyor, denemediğim şey kalmadı. Garibimde beni öyle gördü, evlenince her gün bu suratı görecek böyle. Ne kadar bakımımı da yapsam nemlendiricimi ıvır zıvır sürsem de o lanet rimeli ve göz altı kapatıcısını sürmeyince yıkık bir haydar abiyim. Yani ben erkek olsam bu tip beni hayattan soğutur. Evlenince de korkuyorum şimdi, her an makyaj yapamam ya.. Adam soğur mu diyorum benden.. Soğusa vallahi haklı.. Özgüvensiz ve mutsuz oluyorum zaten makyajsızken.. Makyaj derken de hayatında hiç fondöten allık far sürdün mü derseniz hayır.. Makyaj anlayışım da kapatıcı ve maskara. Her şey bitmiş gibi kafaya taktım bunu çok. Makyajsız evde nasıl dolaşacağım diyorum. Sizin eşiniz sizi ilk makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu? Bu durumu nasıl aştınız?