Makyajsız ben ben değilim, siz? :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok fazla makyaj yapmayan birisiniz kapatıcı hariç ve rimel hariç..bir kapatıcı bir rimel sizi nekadar çok fazla degistirebilirki ,makyajsız halınızı beğenmemiş olsun dert etmeyin

Ah bacım ah aynı dert bende de var. Benim de göz altlarım mor-kahverengi. Hatta sadece altları değil göz kapaklarım da dahil tüm çevresi. Ve 26 ya girmeme rağmen sanki dün liseye başlamışım gibi yüzüm sivilce içinde. Ne ilaçlar ne kozmetik ürünleri heba ettim de bana mısın demedi kendileri geçse izleri kalıyor. Göz çevresi morlukları desen zaten doğduğum günden beri başımın belası. Makyaj yapmadığımda hasta mısın sorusundan tut uyuşturucu bağımlısı misin sorusuna kadar saçma sapan diyaloglara maruz kaldım ve bu yüzden makyajsız bakkala dahi gitmek istemiyordum. Ki benim göz altlarım çok ciddi boyutta kapatıcı bile tam kapatmıyor belli ediyor hafiften. 4 ay önce nişanlımla aynı eve çıktık ve o zamana kadar beni makyajsız görmemişti. Ama inan bana karşı ilgi sevgisinden bir azalma olduğunu hissetmiyorum. Artık makyaj bile yapmıyorum çünkü bende gördüğü yüzden ötesini sevdiğini biliyorum. İçin rahat olsun seni gerçekten seven insan buna asla takılmaz takılıyorsa da zaten o sevgi değildir göz tatminidir. Bende de aynı korkular vardı ama şu an ne kadar yersiz olduğunu anlıyorum :)

Benimki de beni hic makyajli gormemistir ozellikle coluk cocuk olunca tamamen koptum makyaj olayindan ,aslinda cok yakisiyor yalan degil ama namaz kiliyorum abdest almak,sonrasinda makyajin akmasi vs.cidden zulum bana.Bu arada sen zaten cok asamali makyaj yapmiyormussunki,bur kapatici, rimel surmesen bile cok buyuk degisiklik olmaz korkma yani.Sandigin gibi nisanlinin cokda umursayacagini sanmam.Kaldiki seviyorsa zaten her turlu sever.Hepimizin kusurlari var,kusurlarimizla da guzeliz.Senin gozalti morlugu kusurundur,benim de cildim iki senedir fena bozuldu,sivilclerim onlardan kalma kizarikliklar var.Kapatmaya kalksam ,surdugum seylerle iyice azicak,biraktim kendi haline.

Bende tek kapatıcıyla degişenlerdenim maalesef
Yüzüm de renk uyumsuzlugu var
Kapatici ve kapaticisiz hali daglar kadar fark

Bir kapatici bir rimel cok degistiremez insani bence. Ben full makyaj yapiyorum makyajsiz da gordu herhangi bir tepkisi olmadi ben ayni benim.

beni makyajsiz gormustu ama yine de o sabah uyandigimdaki rezalet goruntumu hic gormedi tabiki. bende dugunden once kalici makyaj mi yaptirsam diye dusunuyodum:)

canım bende senin gibidim yaptığımda bir fondeten göz kalemi rimel dudak nemlendiricisi bu kadar yani makyajsız duramam derdim hatta nişanlıyken sevgililer günü hediyesini almış pat diye gelmişti süpriz yapmıştı kapıda görüp gidecekti hemen Allahtan annem açtı kapıyı annemde oda ısrarla çağırdılar ben gitmemiştim makyajı geç kaş bıyık ne ararsan vardı küsmüştü ama ne yapayım habersiz yakalandım ünlüler makyajsız yakalanır ya magazine aynı o durumda dünya başıma yıkılcak gibi hissetmiştim lakin evlendikten sonra bir seneyi doldurmadan makyaj işi bitti ama eşimde sevmiyor makyajı sadece göz kalemi sürmemi sever yüzümde birazcık sivilce haricinde bir sorunum yok öyle aman aman makyajsız çokta kötü değilim çok şükür o yüzden çokta kasma kendini buda gelir buda geçer

Tertemiz ol kafi. Erkekler çok irdelemez tatlım. Ayrıca kapatıcı toparlıyorsa eminim ki güzelsin. Tanıdığım bir gelin var herrr an full makyaj. Millet gülüyo inan. Bnm de gözaltım mor. Oldum olası öyle. En zararsızından bulundur yumuşak geçiş yaparsın yavaş yavaş. Rimeli iptal edersin sonra da kapatıcıyı.

Makyajsız ben, ben değilim.
32 yaşında kadınım, makyajsız şekilde öğrenci tipli
Neyse ki sadece gözaltı rimel diyorsunuz, benim gibi allığı bile 3 ayrı kullanan kadın olsanız haliniz niceydi
İpek kirpik vs ile rimel olayı çözülür, kapatıcı için de ya bb kullancaksınız ya da uyanır uyanmaz süreceksiniz ince yapılı bir ürünü.
Gözaltı ışık dolgusu renk de açıyor deniyor, bir araştırın isterseniz.

Eşimle evlenmeden önce yanına buluşmaya gittimde hep full makyajlıydım, hala günlük hayatımda makyajı çok yapan- seven biriyim. Anca Birkaç kişinin görmüşlüğü vardır beni makyajsız, onda da İnsanlar hep daha güzel olduğumu söyler doğal ☺ Buna eşim de dahil; evlendikten sonra gece yatmadan önce ve sabahları hep makyajsız görüyor, ve beni öyle gören tek kişi şuanda. Hiç yapmasan keşke Normalde de diyor, benm de göz altlarm bembeyaz pürüzsüz durumda da değl bu arada☺ Makyajı çıkarınca hafif koyu halkalar-çizgiler içeriyor yani sigarayı hayatm boyunca hiç kullanmamama rağmen. Yaşa bağlı sanırım bir zamandan sonra oluşabiliyor. Güvenin kendinize seven her halinizi sever zaten sizin, erkekler makyajsız doğal daha çok seviyor zaten emin olun süs bebeği gibi istemiyorlar kimseyi☺
sevgiler mutluluklar❤❤

Son düzenleme:
Gözaltı morlukları için bir şey diyemem ama maskaranın çözümü var. Önce bir kirpik perması denersiniz. O da yeterli gelmezse ipek kirpik yaptırırsınız. Hem sürekli makyaj yaptım, yapamadım derdi olmaz, her an bakımlı görünürsünüz. Hem de kimi zaman o rimeli çıkarmak eziyet oluyor onunla uğraşmazsınız.

Nasil hic makyajsiz gormedi ya, ben sok.
Hic mi hasta olmuyorsunuz, hic mi modunuzun dusuk oldugu gun olmuyor, ne bileyim hic mi o makyaji bozacak kadar aglamiyorsunuz veya gulmuyorsunuz.

Bana cok garip geldi ama neyse.
Sizin gibi kaygilarim olsa ama tepkisini gormek icin evliligi beklemem, bir gun bir hafta neyse makyajsiz takilirim.

Ben göz kalemi ve dudak kalemi surmeyım kimse beni tanımaz inanın abartmıyorum o kadar degısıyorum ki beni esim evlendikten sonra oyle gordu suratından sasırdıdı cok belliydi unıversıte ev arkadasım gormustum şok olmustu yanlıs degılsıniz yanı ben her sabah kalktığımda kalem ceker sacımı duzelır dudak kalemimi surerım yoksa bende rahat edemiyorum yani evde yapsanızda cok sorun olmaz bence

Bir kapatıcı bir rimelle yüzünüzde çok uç bir fark olduğunu düşünmüyorum nişanlınız için endişelenmeyin yani onlar çok dikkat etmez göz altı morluğuymuş falan :)
Ama yinede sizin çok kafanıza takılıyorsa gözaltı ışık dolgusunu araştırmanızı tavsiye ederim

Size nacizane tavsiye , eski konularinizi da hatirliyorum lutfen ozguveninizi gelistirecek bir yol bulun , kendi basiniza yapamiyorsaniz , psikolog, yasam kocu vs destek alin
Buradan gorunen cok fena , uzucu gercekten bu halde olmaniz , abla tavsiyesi olarak da alabilirsiniz , bana kizmayin acik ve net sekilde yazdigim icin , ileride bana hak verrceksiniz emin olun , o yuzden cok zaman geçmeden destek alin

Eğer gerçek bir sevgiyse evlendikten sonra durum değişiyor tabi. Karşındaki insan nasıl olursa olsun, kabulün. Dün eşimle oturuyoruz. O benim göbeğimi mıncırıyor, bogi bogi, oy neymiş bu diye. Bende 2 gündür evde atlet ve çirkin bir içlikle gezdiği için yakacağım onları, köpeklere vereceğim falan diye plan yapıyorum. Evlenmeden önce havamızdan geçilmiyordu

Makyaj sevmiyor zaten çok fazla. İlk gördüğünde de öyle bir iki espri yaptı, konu orda kapandı, karşılıklı bayağı gülmüştük bu esprilere, ama öyle yıkım yaşayacak pek birşey olmadı çünkü pek makyaj yapan biri değilim.

Makyaj sizi siz olmaktan çıkarmış
Makyajlı ben ben değilim olmalı değerlendirme
Makyaj abartmamalı gerektiği yerde gerektiği kadar yapılmalı
Bazılarımız öyle abartmıştı bu durumu
Öyleki insanlar makyaj yapmadan markete (tuvalete bile )çıkamıyor

Göz altlarınız mor diye haydar abiye falan benzemezsiniz, ay bu kadar özgüvensiz olmayın yahu. Yıllardır nasıl makyajsız yakalanmadınız, nasıl başardınız bunu :))
Ara sıra doğal, ara sıra da makyajlı olarak buluşsaymışsınız iyiymiş, böyle evham yapmazdınız en azından. Neyse artık o evre de atlatılmış, hadi bakalım hayırlısı olsun. Yalnız özgüveninizi hep yüksek tutun, makyajdan daha çok güzelleştirir özgüven.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…