- 25 Eylül 2019
- 135
- 685
- Konu Sahibi portakalfidani
Burada bahsetmiştim nisan ayında düğünüm var. Geçen sene nişanlım beni uzun yıllar sonra ilk defa makyajsız gördü. Kıyamam hiçbir şey demedi öptü sevdi ama yıkıktı bence. Hayal kırıklığın nirvanası. Gözaltlarım genetik zaten mor-kahverengi arası bir şey. Başlı başına yorgun ve hasta gösteren bu zaten. Birçok dermatoloğa gittim ama genetik olduğu için hiçbir şey işe yaramıyor, denemediğim şey kalmadı. Garibimde beni öyle gördü, evlenince her gün bu suratı görecek böyle. Ne kadar bakımımı da yapsam nemlendiricimi ıvır zıvır sürsem de o lanet rimeli ve göz altı kapatıcısını sürmeyince yıkık bir haydar abiyim. Yani ben erkek olsam bu tip beni hayattan soğutur. Evlenince de korkuyorum şimdi, her an makyaj yapamam ya.. Adam soğur mu diyorum benden.. Soğusa vallahi haklı.. Özgüvensiz ve mutsuz oluyorum zaten makyajsızken.. Makyaj derken de hayatında hiç fondöten allık far sürdün mü derseniz hayır.. Makyaj anlayışım da kapatıcı ve maskara. Her şey bitmiş gibi kafaya taktım bunu çok. Makyajsız evde nasıl dolaşacağım diyorum. Sizin eşiniz sizi ilk makyajsız gördüğünde tepkisi ne oldu? Bu durumu nasıl aştınız?