Makyaj Ürünleri Makyajlı Daha Güzelim Diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
düşcüm senı zatenmerak edıom koyda gözumuz gönlumuz acılsın:jeyyar:

buda benim göz kalemi,rimel ve vişneli dudak koruyucusu ile yaptığım makyaj..:)
Alıntı yapmayın arkadaşlar daha sonra silicem

Son düzenleme:
düş baya guzel ve çekiciymıssın ...gozlerin ısıl ısıl masallah

T&S hos bayansin gözlerin sekli falan guzelde kaslarin çok daginik neden almiyorsun yada aldirmiyorsun ?

T&S hos bayansin gözlerin sekli falan guzelde kaslarin çok daginik neden almiyorsun yada aldirmiyorsun ?

ah bı guzel yer buldursam aldırmazmıyım dogudayım cnm ben suan esımın görevı nedenıyle gelelı 8 ay oldu guzel bı kuaför bulamadım burda heryerede aldıramıyorum bende ızmıre gıdınce kendı kuaförume aldırıyorum

hmmm anladim canim kendinde alamiyorsun sanirim :uhm:

valla maalesef ben o kişilerdenim çevrem bana makyajlı halinle makyajsız halin arası dağlar kadar fark var derler.makyaj yapıp da asla yoğun koyu yapmam çok şey sürmem far asla kullanmam dudaklarım bayağı kalın rujla dire ortaya çıkıyor.gözlerim iri ama kirpilerim uzun değil makyajla onlarda bariz ortaya çıkıyor.buğday tenliyim soluğum far sürünce yüzüme renk geliyor.bir kere iş arkadaşım demişti ki beni araçta tanımamış seni başkası sandım valla asılacaktım senin makyajlı halinle makyajsız halin ne kadar farklı demişti.ama makyajsız güzellik daha önemli tabi.böyle de güzelim ama makyajla filim artisti gibiyim :)))))

buda benim kışdan kalma bi fotom buyrunnnnnnnnn
kısçeler alıntı yapmayın silicem sonra olurmuuuu zemuszemus

Cancu tatlım sadece kaşın gözün değil bütün yüzün çok güzelmiş.a.s.

cancummmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…