saol cnmcımmmm opuyorumnanaktan
haklısın livim bi daha tam wampir olimm zaten bu makyaj bişeye benzemedi kaydirigubbakcemile3
ayrıca iltifatın itin tşk ederem :kedi:
Engin benim aşkımdııııı Livv mafoldumben
Biliom aprılım zaten bişeye benzemedi makkaj mafoldumbenehehhehe :)) :roflol:
Vamp makkaş olucakmış aslında, son anda olmamış ama çalışsan daha güsel olur bencee :roflol:
yerem bende seni :)
senin daha onceden koydugun bir makyaj vardı wamp onu cok begenmıstım cnm onda dudaklarınıda boyamıstın
di li gecmıs zaman kullandıgına gore eskiden askındı ...neyse yewrum su an sadece benimmmmm benimmmmm ....hastasıyım o adamın hem komık hem sempatık hemde ccccccok yakısıklı
cancum yani o gittigin dügünde sen yikmissin ortaligi ne diyem yahu daha birsey diyecek bulamiyorum simdi ben senin yaninda pek cirkin olurum zaten siskoyum beni depresyonami sokacan senlmaz:
Alıntı yapmayalım hafif günlük makyaj
Kalem,rimel,ruj :icecream:
cancummm anam ne datlı olmuşun sen böle kıvırcık saçlarına gurban opuyorumnanaktankediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
oyy cnm benmmm :kedi: opuyorumnanaktankediiim dudaklarin ne hos senin öyle ya bide sanki böyle masum masum bakiyor ben birsey yapmadimki der gibi hehe ben seni yeriiiiim
rujunun markasını ve kodunu öğrenebilirmiyim çok hoşuma gitii?
klava:kedicim ya hiç bir resmini yakalayamadım haaaaaaa. hemencikmi siliyon sen bakiiiim.,))))))
sabine çok fatojeniksin balım yaaaaaaaa. ne güzel poz veriyon öleeeee.çok şirinsin böyle:))sırnaşık şey-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?