Cilt Bakımı Ürünleri Makyajınızı hangi ürünle temizliyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

feRhuNde_

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
484
2
40
makyaj temizlerken yüzü tahriş etmeyecek ve yıpratmadan temizleyecek bir öneriniz var mı? mesela temizleme sütleri ile silinebiliyor mu oluyorsa hangi marka? ya da önereceğiniz farklı bir ürün var mı?

canım bana geçen gün cilt uzmanı skin ceuticals simply cleani tavsiye etti, ürünleri çok kaliteliymiş, ben zaten nemlendiricisini kullanıyorum ve de çok memnunum, çilekte de 56 liraydı fiyatı daha dün akşam baktım ama ben almıcam şimdi
çünkü şu anda estee var elimde
o bitsin bide dcl almıştım, ondan sonra ona sıra gelecek artık ama bakalım ne zaman,hemen bitmiyo çünkü bu tarz ürünler biliyosun
ve bana göz kremini de tavsiye etti onu, eye balmını, bi tane daha var çünkü göz kremi
ama ben de pek bişi yoktu
yeni yeni oluşmaya başlamış, onları engellemek için söyledi
o da malum sitede 111 liraydı

şimdi elimde esteenin testerları var bitsin alıcam onu

Selam tatlım,

Ben önce cildimi herhangi bir makyaj temizleyiciyle iyice siliyorum. Sonra Amway'in Artstry göz makyaj temizleme solüsyonuyla siliyorum - çok süper diyemem ama güzel bir ürün. Akabinde de Olay'ın Total Effects'iyle masaj yaparak derinlemesine temizliğini yapıyorum. Benim için güzel bir kombinasyon oldu, bu arada cilt tipim karma, biraz parlak, sivilcesiz düzgün bir cilt..

Son düzenleme:
alkol var mı bu dediğiniz ürünlerin içinde. çünkü tahriş etmeyen birşey istiyorum ayrıca çok pahalı olmayan. ve tek bir ürün olacak hem cildi hem makyajı temizleyebilen.

X