- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- Konu Sahibi tinimini_hnm
fondoten, pudra vs... kullandıktan sonra neyle ve nasıl temziliyorsunuz cildinizi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir çok markada bir çok temizleme ürdünü kullandım ama şimdi kullandığım gibi değil hiç biri bana da bir arkadaşım söylemişti yaklaşık 2 senedir bildiğimiz dalin şampuanla yüzümü yıkıyorum rimel fondoten vs çok kolay temizliyor ve cildim yumuşacık oluyor tavsiye ederim.
Önce gözlerimi ddiadermine hassas göz makyajı temizleyicisiyle siliyorum, zaten çok kolay çıkarıyor.
Yüzüme parça parça Johnson's Face Care in yüz temizleme losyonunu sürüyorum. Sonra pamukla makyajımı iyice siliyorum.
Ardından Neutrogena nın pembe greyfutlu jeliyle güzelce yıkıyorum.
Kuruladıktan sonra Loreal Pure Zone Siyah noktalara karşı gözenek sıkılaştırıcı losyonla tonikleyip, Olay Active Hydrating le güzelce nemlendiriyorum.
krem kıvamında ya da heterojen olan göz makyajı temizleme ürünleri göz çevresinde küçük nokta kadar yağ bezelerine neden oluyor,eminim sizde de vardır,eğer bu tarz bi ürün kullanmak istiyorsanız homojen solüsyonları tercih edin.
ben de makyajımı temizlerken önce yüz sabunuyla yıkıuorum ardından gül suyunu pamukla yüzüme sürüp kalıntıları alıyorum,sonrasında da nemlendirici kullanıyorum
biliyorum çook geç oldu ancak yeni gördm bu sorunu arkadaşım kusura bakma:)merhaba lenan johnson's face care ürününü nereden aldın öğrenebilir miyim istanbul da bulunabilir bir şey değil.. ben tekirdağ çerkezköy den almıştm... gelip inceledim kendi türkiye sayfalarında bile yok yabancı makyaj sitelerinde adı geçiyor sadece birde sadece senin yazdığını gördüm :)