Cilt Bakımı Ürünleri Makyajdan sonra cilt temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Bir çok markada bir çok temizleme ürdünü kullandım ama şimdi kullandığım gibi değil hiç biri bana da bir arkadaşım söylemişti yaklaşık 2 senedir bildiğimiz dalin şampuanla yüzümü yıkıyorum rimel fondoten vs çok kolay temizliyor ve cildim yumuşacık oluyor tavsiye ederim.

nivea göz ve dudak makyaj temizleyicisiyle önce göz ve dudak makyajımı siliyorum arkasındanda tüm yüzümü acı badem sütü ile temizliyorum canım

sabunla yıkayarak temziliyorum, ne kadar temizliyo çok emin değilim ama en iyi ne temizler yüzdeki pudrayı onuda bilemiyorum
sabunla iyice 2-3 kere yıkadıktan sonra kurulayıp nemlendirici sürüyorum bol bol
şu çok iyi temizler kalıntı falan bırakmaz dediğiniz bişe varsa onu kullanıym bende

Lancaster la once sutunu kullaniyorum makyaji cok guzel cikartiyor ustelik daha sonrada tonicle siliyorum ardindan mutlaka bir krem suruyorum cildim cok yumsak ve guzel oluyor. ama markasi onemli degil bence onemli olan cilt tipine uygun olan urun almak ve cildini hergun duzenli olarak temizleyip nemlendirebilmek

Bir çok markada bir çok temizleme ürdünü kullandım ama şimdi kullandığım gibi değil hiç biri bana da bir arkadaşım söylemişti yaklaşık 2 senedir bildiğimiz dalin şampuanla yüzümü yıkıyorum rimel fondoten vs çok kolay temizliyor ve cildim yumuşacık oluyor tavsiye ederim.

şampuanın ph değeriyle cildin ph değeri birmi ki?
eğer değilse cildin zarar görür şampuanla

Önce gözlerimi ddiadermine hassas göz makyajı temizleyicisiyle siliyorum, zaten çok kolay çıkarıyor.
Yüzüme parça parça Johnson's Face Care in yüz temizleme losyonunu sürüyorum. Sonra pamukla makyajımı iyice siliyorum.
Ardından Neutrogena nın pembe greyfutlu jeliyle güzelce yıkıyorum.
Kuruladıktan sonra Loreal Pure Zone Siyah noktalara karşı gözenek sıkılaştırıcı losyonla tonikleyip, Olay Active Hydrating le güzelce nemlendiriyorum.

Önce gözlerimi ddiadermine hassas göz makyajı temizleyicisiyle siliyorum, zaten çok kolay çıkarıyor.
Yüzüme parça parça Johnson's Face Care in yüz temizleme losyonunu sürüyorum. Sonra pamukla makyajımı iyice siliyorum.
Ardından Neutrogena nın pembe greyfutlu jeliyle güzelce yıkıyorum.
Kuruladıktan sonra Loreal Pure Zone Siyah noktalara karşı gözenek sıkılaştırıcı losyonla tonikleyip, Olay Active Hydrating le güzelce nemlendiriyorum.

ohh misgibi oluyodur ondan sonra
e bu kadar azminle hakediyosun mis gibiliği
beğendim çok perfect :KK66:

ben nivea all in 1 ile temizliyorum.. hem temizleyici, hem peeling, hemde maske özelliği var ayrıca cildi tahriş etmiyo gayet memnunum :21: tabii temizleyiciden sonra tonikte kullanmak lazım :KK34:

krem kıvamında ya da heterojen olan göz makyajı temizleme ürünleri göz çevresinde küçük nokta kadar yağ bezelerine neden oluyor,eminim sizde de vardır,eğer bu tarz bi ürün kullanmak istiyorsanız homojen solüsyonları tercih edin.
ben de makyajımı temizlerken önce yüz sabunuyla yıkıuorum ardından gül suyunu pamukla yüzüme sürüp kalıntıları alıyorum,sonrasında da nemlendirici kullanıyorum:KK34:

bebek şampuanı kullanıyorum hem gözlerimde yanmıyor hem tertemiz oluyor sonra güluyuyla tonikliyorum. ardındanda nemlendirici sürüyorum ve memnunum...

krem kıvamında ya da heterojen olan göz makyajı temizleme ürünleri göz çevresinde küçük nokta kadar yağ bezelerine neden oluyor,eminim sizde de vardır,eğer bu tarz bi ürün kullanmak istiyorsanız homojen solüsyonları tercih edin.
ben de makyajımı temizlerken önce yüz sabunuyla yıkıuorum ardından gül suyunu pamukla yüzüme sürüp kalıntıları alıyorum,sonrasında da nemlendirici kullanıyorum:KK34:

aynı bende öyle yapıyorum canım...
ama ne kadar iyi temizleniyo emin değilim
hatta ben 2-3 kere köpükleyip yıkıyorum üstüste iyice temizlensin diye cildim makyajdan
şeyi sorucam aybegümcüm
acaba gül suyuyla sildikten sonra cildi
üzerinden nemlendirici geçmek doğrumu, cilde olumsuz etki yapmasın sonra
hani iki ayrı madde yi üst üste kullanmış oluyoruz ya o bakımdan

bir kaç markanın temizleme toniklerini kullandım fakat memnun kalmadım..ve şuan sadece dalin bebek şampuanıyla yüzümü temizliyorum hem de yumuşak oluyor,mis gibi kokusu da:)) sonrasında da nemlendirici sürüyorum

merhaba lenan johnson's face care ürününü nereden aldın öğrenebilir miyim istanbul da bulunabilir bir şey değil.. ben tekirdağ çerkezköy den almıştm... gelip inceledim kendi türkiye sayfalarında bile yok yabancı makyaj sitelerinde adı geçiyor sadece birde sadece senin yazdığını gördüm :)

bioderma nin h20 makyaj temizleme suyu super. goz makyaji dahil fondoten pudra ne varsa cikartiyor, yagli degil ve kurutmuyor da..

merhaba lenan johnson's face care ürününü nereden aldın öğrenebilir miyim istanbul da bulunabilir bir şey değil.. ben tekirdağ çerkezköy den almıştm... gelip inceledim kendi türkiye sayfalarında bile yok yabancı makyaj sitelerinde adı geçiyor sadece birde sadece senin yazdığını gördüm :)
biliyorum çook geç oldu ancak yeni gördm bu sorunu arkadaşım kusura bakma:)
Tesadüfen bimden almıştım:). ama bimde bölgesel galiba bu satışlar. memlekete gidince oradaki bime girdiğimde kozmetik amaçlı sadece garnier markasını satıyorlardı. ama burda da johnson's satılıyor. olduğun yere göre değişiyor olabilir.

X