Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

gözlere özel sarı lensler,cildi tamamen bembeyaz boyamak falan ,birde sivri dişler ekledik mi oluyor sana vamp pardon, vampir makyajı.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar 3. yarışma ne zaman başlayıp bitecek acep, ben katılmayacağım bende toplanabilir fekat haftaya cumartesi tatile çıkıyorum 2 hafta yohum ve nete girme imkanım çok kısıtlı olabilir

kıslar bellimi sıradakı yarışmanın ne oldugu.vamptamı karar kıldınız.bu arada herkesın cıcek temalı makyajı yıkılıo.ne cevherler varmış bee aramızdaaa

arztez,m o cevherlerden biri de sensin anam

roxi bebem bişey dicem bu yarışma zaten 17 snde bitecek sonra 2 hafta sonra başlıcak ama sen o zamana kadar gelirmisin işte
o sorun

olmazsa gksu vardı ona verek ya o uygunmu bi soralım

kizlar ben 3. yarismada ewlenmis olurum heraldaa:teytey:zaten sonrasinda benimki izin wermezbenneyaptımki

aaaaa daha varsa diger yarışmaya ben 10 gun sonra gelcem zaten.o zamn katılabılırım deılmi.yane kaçırmış olmam demi? bu anket sonuçlanınca mı baslıcas dıgerıne

bidahakine ben katilamiyorum öyleyse ben 29unda yallah yallah gidiyooom daha dogrusu sizin oraya geliyorum

zemuszemus

vamp makyajimi yapilcak diger yarismada kizlarr ?

tamam arzucum ben 2 ağustosta akşam üzeri burda oluyorum gece 12 de topiği açarım

kızlar hayvan temalı dedınız hayvan temalı makyajımı dun evde uygulamaya calıstım yapmaya calsıtım ynı oldududa nezman godnerılecek

hayvan temalı değil ebişim wamp makyajı yap bitanesi onu da sakla diğer yarışmaya:)

Yaa ınanamıyorumm hayvan temalı deılmıydıııı hep boyle oluyo ıste ben hep herseyden bu yuzden soguyorum hevesım kursagımda kalıyoo ben katılmıcam yarısmaya

kız ne celalleniyon yaw dur hayvan temalı da olacak anam yaa
sen de ne takip etmiyon konunun kritiğini burda yapıyoruz ya bak geçmiş sayfalara bebek yazıypr hepsi amaa

ne var gülüm 1 saatini alacak yap işte bunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…