Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

ay kelebeğin renkleri süper ya ben de yapmak istiyorum ama bu hafta sınavlarım var uğraşamam sanırım :1no2:

ay 2 saat bakmadım amma şey yazılmış kafam ambale oldu:)) türk bayrağı fena kastı beni yaratıcılık konusunda ama bu kelebek olayını deneyebilirim:) ama baştan söyleyeyim hiç iddalı değilim ben eğlence niyetine koyacağım:)

roxiii bende iddalı değilim bebeğimm koyucam işte eğlencesinee delikafadulden
hemide topiğimiz şenlensin dimi opuyorumnanaktan

kızlar bu kelebekle ilgili yapdıgımız makyajları buraya mı gönderiyoruz yoksa hacere mesaj mı yolluyoruz.. nasıl oluyor?

arkidaşlar makyajları hcr35 hatunuma gönderiosunuz resmin adresini yollarsınız o yayınlıcak ayın 20 si yarışma günü bebekler başarılar canlarım kolay gelsinnopuyorumnanaktan

Offff çok beceriksiz,çirkin,berbat,yeteneksiz bir kediyim ben ya mafoldumben

ıki saattir kelebek makyajı deniyorum hiçbişeye benzemedi senağlama

Ama göndercem artık napim maksat yarışmaya katılmak olsun :çok üzgünüm:

Gözümüz açık olarak mı kapalı olarakmı göndercez makyajı

kızlar şu kelebek olayı için öyle bir makyaj yaptım ki öldürseniz çıkmam dışarı böyle:))) maksat eğlence olsun yollayacağım yine de:)

kızlar şu kelebek olayı için öyle bir makyaj yaptım ki öldürseniz çıkmam dışarı böyle:))) maksat eğlence olsun yollayacağım yine de:)

Roxi cidden bende yaptıım kelebekli makyajla hiçbiyere gitmem valla :roflol:
Ya gözlerimizi kapatıpmı foto çekicez kapatmadan mı anlamadım ben kafamçokkarıştı
Ayrıca bu yarışma eski yarışmanın olduu bölümde mi yapılcak fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…