selam bacular, maphustan çıktım geldim ![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
fotoğraf seçimi size kalmış, ister kapalı, ister açık yollayın. makyajınızı en iyi gösterdiğini düşündüğünüz fotoğraf hangisiyse onu bekliyorum zemuszemus
gelelim yarışma işine, yarışma bölümünde konu açılmayacak. uzman o işle ilgileniyor, ancak biz sürekli yarışma yapmayı planladığımızdan, o bölüme konu açamıyoruz.
konumuz yine makyaj ürünleri-stilleri- resimli paylaşımlar başlığı altında olacak
ben yeni bir konu açacağım ve anket sonuçlarına göre 1. belli olacak.
hadi fotoğrafları bekliyorum opuyorumnanaktan
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
fotoğraf seçimi size kalmış, ister kapalı, ister açık yollayın. makyajınızı en iyi gösterdiğini düşündüğünüz fotoğraf hangisiyse onu bekliyorum zemuszemus
gelelim yarışma işine, yarışma bölümünde konu açılmayacak. uzman o işle ilgileniyor, ancak biz sürekli yarışma yapmayı planladığımızdan, o bölüme konu açamıyoruz.
konumuz yine makyaj ürünleri-stilleri- resimli paylaşımlar başlığı altında olacak
ben yeni bir konu açacağım ve anket sonuçlarına göre 1. belli olacak.
hadi fotoğrafları bekliyorum opuyorumnanaktan