• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

selam bacular, maphustan çıktım geldim :delphin:

fotoğraf seçimi size kalmış, ister kapalı, ister açık yollayın. makyajınızı en iyi gösterdiğini düşündüğünüz fotoğraf hangisiyse onu bekliyorum zemuszemus

gelelim yarışma işine, yarışma bölümünde konu açılmayacak. uzman o işle ilgileniyor, ancak biz sürekli yarışma yapmayı planladığımızdan, o bölüme konu açamıyoruz.

konumuz yine makyaj ürünleri-stilleri- resimli paylaşımlar başlığı altında olacak
ben yeni bir konu açacağım ve anket sonuçlarına göre 1. belli olacak.

hadi fotoğrafları bekliyorum opuyorumnanaktan

selam bacular, maphustan çıktım geldim :delphin:

fotoğraf seçimi size kalmış, ister kapalı, ister açık yollayın. makyajınızı en iyi gösterdiğini düşündüğünüz fotoğraf hangisiyse onu bekliyorum zemuszemus

gelelim yarışma işine, yarışma bölümünde konu açılmayacak. uzman o işle ilgileniyor, ancak biz sürekli yarışma yapmayı planladığımızdan, o bölüme konu açamıyoruz.

konumuz yine makyaj ürünleri-stilleri- resimli paylaşımlar başlığı altında olacak
ben yeni bir konu açacağım ve anket sonuçlarına göre 1. belli olacak.

hadi fotoğrafları bekliyorum opuyorumnanaktan

cnm sana fotoğrafı nasıl göndercez
:uhm:

bir haftadır bakıp bakıp çıkıyorum hadii
kelebeklerinizi bekliyorum kızlaaar hihoyyyt

aldım bitanem teşekkürler
sevom haftaya yarışma, azıcık daha bekleyeceksin opuyorumnanaktan

henüz 2 fotoğraf geldi hatunlar, elleri çabuk tutalım son 7 zemuszemus

aldım bitanem teşekkürler
sevom haftaya yarışma, azıcık daha bekleyeceksin opuyorumnanaktan

henüz 2 fotoğraf geldi hatunlar, elleri çabuk tutalım son 7 zemuszemus

ehh bekliim bari ne diim ama arada değişik şeyler yapında topik şenlensin :kedi:

Aldım güzel gözlüm, teşekkürlerr
Sevom sen yapsan da bizim gözlerimiz şenlense azıcık nasıl olur :kedi:

azıcık iyi bir makinam olsa yapacağım size sıra kalmayacak emin ol ama çook denedim yaptığım makyaj görünmüyor çektiğim fotolarda makinayı paralayasım geldi sinirden mafoldumben eşimi bile delirttim bu olmadı şu açıdan oda olmadı yandan zoom yap ışık aç vs vs :roflol:

azıcık iyi bir makinam olsa yapacağım size sıra kalmayacak emin ol ama çook denedim yaptığım makyaj görünmüyor çektiğim fotolarda makinayı paralayasım geldi sinirden mafoldumben eşimi bile delirttim bu olmadı şu açıdan oda olmadı yandan zoom yap ışık aç vs vs :roflol:

kaydirigubbakcemile3 alemsin yaa
alalım sana bir makine hemen opuyorumnanaktan

ben daha makyaj yapamadim yaaa herhalde katilamicam firsatim olurmu yapmaya cok yogunum

kizlar bence resimleri bir görewliye gönderelim konuyu o açsin.. 2007nin yarismasi gibi olsun..

bilmiyorum ki canım benim hacercim ilgilencekti topladı resimleri hacere sorarız bakalım nolcak sen yaptın mı kelebeği makyaj ürünlerine baktım sende ona uygun renkler de var süper olurrkaydirigubbakcemile5

bilmiyorum ki canım benim hacercim ilgilencekti topladı resimleri hacere sorarız bakalım nolcak sen yaptın mı kelebeği makyaj ürünlerine baktım sende ona uygun renkler de var süper olurrkaydirigubbakcemile5

yarismaya katilacak olanin konuu açmasi biraz tuhaf olmaz mi ?
yok henüz yapmadim canim ama yapacam bugun weya yarin.. şakkıdı

yarismaya katilacak olanin konuu açmasi biraz tuhaf olmaz mi ?
yok henüz yapmadim canim ama yapacam bugun weya yarin.. şakkıdı

anket şeklinde olcakmış herlade hacer konuşmuştur görevliyle bi bildiği var ki öle dedi ben hiç bilmiyorum anket yapma işlerinden anlamıyorum

bence sende yap canım yakışcana eminimm süper olur o çekmeceli çiçek şeklinde far paletleri vardı onlarda turuncu bi far gördüm onu mavi yeşil tonları vardı süper olurr benceee :lepi:

anket şeklinde olcakmış herlade hacer konuşmuştur görevliyle bi bildiği var ki öle dedi ben hiç bilmiyorum anket yapma işlerinden anlamıyorum

bence sende yap canım yakışcana eminimm süper olur o çekmeceli çiçek şeklinde far paletleri vardı onlarda turuncu bi far gördüm onu mavi yeşil tonları vardı süper olurr benceee :lepi:

tabi illaki anket olmali.. yoksa nasil anlasilacak kimin ne kadar oy aldigi.. yerimseniben

kelebekte olan renkleri hepsi mevcut bende.. gecen carsidan gittim 2 tane far aldim sirf kelebek icinkaydirigubbakcemile3 elimden gelenin en iyisini yapmaya calisacagim buyrunnnnnnnnn

Back