Makyaja çok erken başlayanlar??

Sonuçta bitkisel bir BB kremde aksam önce güzelce temizlemek için bir makyaj temizleyicisi ne ihtiyacım var. Ve ne zamandır araştırıyorum bir türlü karar veremedim lütfen yardımcı olur musunuz?

Ben lise 2deyken basladim goz kalemi rimel fondoten parlatici seklinde ama fondoteni keske kullanmasaydim diyorum fondotenle makyaj daha basarili oluyor tabi ama simdi 21 yasindayim fondoten surmuyorum nemlendirici ustune pudra kullaniyorum sonra rimel allik dudaklarada hafif pembemsi renk

Cnm ben bi kaç ay fondoten kullandım ( hiç ihtiyacım olmadığı halde) valla hemen cilfimde gozeneklerin açıldığını farkettim ve o an bıraktım. Sadece likit ve rimel kullanıyorum. Doğal ve şık. Cildimi oyle kotu gorunce daha çok moralim bozuluyo. Hiç gerek yok bence. Çok hevesliysen bi kalem bi likit falam bşy çek hevesini al. Fondoten allık pudra bunlar cilde çok zarar verir...

Makyaja lise sonda başlamış birisi olarak şunu söylemek isterim, bütün sınıf ergenlik sivilcileri ile boğuşurken, sivilcenin s'sini bile bilmiyordum. Makyaj malzemelerine özendim, gittim pudra aldım, fondöten aldım. Sürüyorum ama fark göremiyorum yani fondötenin işlevini bile anlayamıyorum o derece güzel bir cildim var derken, bu ürünlerle cildimi bir bozdum, yaş oldu 29 hala bitmiyor bitmiyor sivilcem ve daha kötüsü sivilcelerden kalan leke ve çukurlarım...
İnsanın kendi kendine yaptığı kötülüğü 100 kişi bi araya gelse yapamaz diye boşuna dememişler...

Canım bence bb krem kullanabilirsin.Güneş koruma faktörü de olduğundan çillerin koyulaşmaz hem.Senin yaşında kırmızı rujlar, simsiyah kalemler çekilmesine karşıyım ama doğal duran bir rimel, bb krem, hafifçe renk veren bir lip balm, renksiz tırnak cilası, yaşına uygun fresh veya hafif tatlı body spreyler kullanabilirsin.yaşına bu kadar makyaj yakışır.

hiç gerek yok eminim çok güzelsindir cildini yorma ilerde yapmak zorunda olacağın durumlar olabilir o yüzden beklemelisin
Derslerden kafamı kaldırdım direk buraya baktım cidden. Yorumlarınız için çok saolun. Evet ben de cidden gereksiz olduğunu farkettim pudraymış fondotenmiş falan. Geçen yine canım istemişti yarın okulda süreyim BB kremi diye en yakın arkadaşım farkediyo zaten hemen. Sonra nasıl oluyor falan konuşurken (Bu arada çil falan kalmadı sanırım güneşten oluyodu yazın) en sonunda dayanamadı zaten cildin çok güzel niye sürüyosun ki hem doğallığını kaybediyor hem de ne gerek var dedi :-D bende o kadar zaman üzülmeyim güzel olmuş deyip sonra böyle diyince valla mı dedim :-D zaten gençlik naparsın ara sıra bir iki tane sivilce çıkıyo daha kötü olur belki dedim ve o zamandan beri hiç sürmedim. Zaten ondan öncede ara sıra sürüyodum işte. Ama az bişey siyah kalem sürüyorum bi de dudak kremi o kadar. Hala okula giderken acele ettiğim için rimel süremiyorum çünkü sırf o yüzden okula geç kalmışlığım var :-D bide inşallah eyelineri öğrenirsem onu sürmek istiyorum. Aslında güzel sürüyorum ama diğeriyle aynı olmuo ^_^ tekrardan teşekkürler

Sizinde yorumunuz için teşekkürler. Evet hasta bi yüz rengime sahip olduğumda (yani hasta olunca) ve özel günlerde BB krem olabilir. Evet okul olmadığında uzun ince tırnaklarıma oje sürmeyi çok seviyorum. Dudağımı stresteyken yiyip durduğum için her gün sürüyorum dudak kremini. Artık unutunca eksikliğini hissediyorum o derece. Ve parfüm olarak abimi doğum günümde çok severek aldığı parfümü kullanıyorum. O da zaten ağır değil. Tekrardan teşekkürler

Güneş kremi mutlaka kullanın çillerden rahatsız oluyorsanız. :)

İnsanın canı başlamak istedi mi başlıyo zarar vs pek bakmıyo. Önerim ne kullanırsan kullan hafif yapılı olsun ve gece yatarken temizliğine dikkat et:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…