- 21 Ağustos 2024
- 121
- 34
- 13
- 18
- Konu Sahibi kraliceada
-
onu kullanmak istiyordum ama fırsat olmadı yorumları baya iyiydiBu arada bir makyaj artisti Note'un kapatıcısını önermişti kullanan oldu mu
Bende kırmızı sivilce izleri var bir de gözenek görünümlü icepick skarlarım var. Note'un kapatıcısını denemek istiyorum bir de gözenek bazı bulursam harika oluronu kullanmak istiyordum ama fırsat olmadı yorumları baya iyiydi
gözenek bazı için maybelline'in bir ürünü vardı mavi-pembe ambalajlı onu kullanıyorum çok çok az alsan bile tüm yüze yetiyor nyx'in ve benefit'in makyaj bazlarını da çok övüyorlarBende kırmızı sivilce izleri var bir de gözenek görünümlü icepick skarlarım var. Note'un kapatıcısını denemek istiyorum bir de gözenek bazı bulursam harika olur
Teşekkür ederim denemekte fayda vargözenek bazı için maybelline'in bir ürünü vardı mavi-pembe ambalajlı onu kullanıyorum çok çok az alsan bile tüm yüze yetiyor nyx'in ve benefit'in makyaj bazlarını da çok övüyorlar
Genel,makyaja yeni başlayacağım.Sadece fondöten mi soruyorsunuz yoksa genel makyaj ürünleri mi
Teşekkür ederimGünlük kullanımda vazgeçilmezimi söylim bb krem ve allık için missha kullanıyorum tertemiz bir görüntü veriyor, herkes de cildin ne güzel der oysaki makyaj :))
Ben kullandığım ürünleri müsait olduğumda gösteririmGenel,makyaja yeni başlayacağım.
İyi olur ya bir de lise öğrencisiyimBen kullandığım ürünleri müsait olduğumda gösteririmöğrenciyim kendime göre fiyat performans ürünleri alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?