Makyaj ürünleri parfüm ve takılara buyrun/satılmıştır..

canım ürünleri gönderdim bugün

siyahbeyaz elbise+su yeşili elbise+tayt+sırtı dekolte bluz,(bordo hırkayı bulamadım sanırım annem birine vermiş giymiorum diye tam bilmiyorum)onun yerine 2 adet bluz koydum haberin olsun

peki teşekkür ederim canm ürünlerini aldın mı peki

canm benim sen beni anlamamakta ısrar ediyosun sanki indirimsiz konuyu ilk açtığımda 50 dedim sana diyorum ki bi teklifte bulun onuda yapmıyon ozman sana 40 tl diyim rahatlıyalım

canım geçen gün bi anlaşamadık daha sonra işlerim wardı yazamadım 40 a tm ama kargo senden olsa nasıl olur

malesef canm ya kimsem yokki orda gelem canm adres bilgilerini gönder yollayayım kaçmaz bu fiyata hediye eklerim sana yanına

ee napalım artık kırmıyayım seni dediğin fiyat olsun ama sende beni kırma 4 - 5 gün falan beklet benim için iş yerimin ödemeleri war onları atlataım sana msj atarım yollarsın olur mu?

ee napalım artık kırmıyayım seni dediğin fiyat olsun ama sende beni kırma 4 - 5 gün falan beklet benim için iş yerimin ödemeleri war onları atlataım sana msj atarım yollarsın olur mu?
tmm canm orda bulunan yasaklanan kokuyu hediye edeyim sana cezb edici kokusu varmış bide bikaçtane değişik renk göz kalemi sen adres bilgilerini yolla canm ben not edeyim sen ne zaman istersen yolla dersin yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…