Makyaj ürünleri parfüm ve takılara buyrun/satılmıştır..

Canim resimlerden tam anlasilmiyor da marka ve modellerini yazabilir misin acaba

1. resimdeki palet dubai ürünü KMES die bi marka http://................................-kisisel-bakim/makyaj-seti-96407095 gittigidiyordaki fiyatı burda ben daha uyguna vericem

2. resimdeki markası roxanne apple ben 40tl ye aldım 18ml çok az kullanıldı yarı fiyatına vericem

3. resimdeki oriflamenin elvie parfümü oda resimde görüldüğü gibi az kullanıldı onuda 20 tlden vericem normalde 44.90

4. resimdeki dorenin larive bayan farfümü bana hediye geldi çok az kullanıldı 15 tl

5. resimdeki parfüm bikaç ülkede yasaklanmış olan parfüm 1 2 kez kullandm onuda 10 tlden vericem

6. resimdeki el kremi dorenin ürünü 2 3 kez anca kullanıldı 5 tl

7. resimdeki oriflame allık yedeği hiç kullanılmadı 15 tl

8. resimdeki taşlı bileklik küpe seti yurtdışından almıştım 10 tl ( bilekliğin farklı yerinden olarak 4 tş düşmüş ama takınca belli olmuyo )

9. resimdeki kolye avondan almıştım 4 tl

10. rsimdeki gold renkli taşlı saat bunuda yurtdışından almıştım 10 tl (pili bitik)

fiyatlarda yardımcı olurum hayırlı alışverişler

tatlım oriflame da elvie hem yanında roll on hem vücut kremiyle bırlıkte 44.90
en son kaça bırakırsın?

.....................................

far setı ne kadar? ve ne kadar süredir evde duruyor?
çeyizimde alınmadığı için evlendikten sonra aldım yaklaşık 1yıl oldu olmadı bikaçkez denemek amaçlı kullandım eşimde sevmediği için satıyorum 80 küsür lira verdim kendisine ama yarı fiyatına indirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…