Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
neyin parfümü yahuu

canım bu arada şunuda sorcam fondoteni ve pudrası iimidirki birer tane olsun diorum çok ince tabaka halinde ii dedi kadın ama pek gğvenemedim allığı bile ilk kez deniorum yani

canım pudrasını daha önce denedim
gecen seneydi sanırım
kadife gibiydi
ben begenmiştim açıkcası
bugun fondotenini ve pudrasini almayi düşünüyorum bakalım fondoteni nasılmış kaydirigubbakcemile5

bi bak bende ona göre aliim

bide gurbişim benim cilt çok hassas en pahalı güneş kremini bile değdir anında kızarıo ve şişio
krem süriim bi ter bi ter afedersin kusuo cildim resmen kremi onları kullanabilirmiyim bu huysuz ciltlee onu merak ediorum

Öff be, maşallah sohbet almış yürümüş. Topiğin amacına noldu lan

canım hassas ciltlerde kesinlikle şu üründe ısrar et illa onu kullan diyemem zira reaksiyonları kötü olabiliyor.
dermokozmetik ürünler kullan
fakat en önemlisi doktor tavsiyesi olmadan ürün kullanma

Öff be, maşallah sohbet almış yürümüş. Topiğin amacına noldu lan

kuzu yedirtme şimdi seni de topiğini de amacını da
biz böle mutluyuz
her halttan konusuyoruz

vaaaaauvvvvvvvvv süperrrrr
ilk 1-2 fotoda bi halta benzemiyo diye düşündüm ama sonuç süper :lepi:
yalnız farların renkleine ışıltısına bittim
bide allık harika markası ne ki ne :uhm:

gurbaaa bu hatunkızın resimlerini bir blogdan falan mı aldım, eğer öyleyse takip edeceğim de o blogu:)

gurbağam whiteroseunm güle mgüle kullanın cicilerinizi
gurbağa yen smokey de süper bait de ayrıca ama o 9 ve 1. resimlerde sürdüğe siyah nedir bacuuu ben anlamadım:1closedeyes
bu arada bizden kurtulamazsın foto beklyos fotooooo
:

gurbaaa bu hatunkızın resimlerini bir blogdan falan mı aldım, eğer öyleyse takip edeceğim de o blogu:)
hayır canım bloktan değil...

far bebişim far
birini taban rengi yapmiş diğeriyle de olayı bitirmişalkisalkisalkis

aşkitom rosense'in websitesine gir
orda Satış Ağımız bölümü var
bayilerimiz satiş noktalarımız falan diye siralamişlar
ordan bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…