- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.561
eczanelerde satiliyodur muhtemelen canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ordan ... senden genç ve 2,5 yıllık evli bir hatunum vesselam...bildiğim ne varsa kendini kakalamaya dair senden öğrendim çitloşum, hakkını nası öderim hiç bilmiyorum :1no2:-tatlicadiarzu-
len olm bekar halimle bile hayal dünyam sayesinde fantaaaazi klasmanında seni 3e katlarım :smiley-cool:hadi ordan ... senden genç ve 2,5 yıllık evli bir hatunum vesselam...
hiç kaporta boyayla uğraştığımı gördün mü?
yannız şu yatsınamaz bir gerçektir ki bir zamanlar mevcut olan cinselllik topikinde hakketten hiç bir şeyden kaçmadan her bildiğimi paylaştım
ne yapalım başımıza kalıcaktın estetik namına bişi yok bari eccük cilveyi bil dedik fena mı ettik..:mymeka:
oldu canım
geçen hafta nişanlandım
ay çok sevindim gurbağam hayırlı olsun hep mutlu ol böyle allah devamına getirsinkaydirigubbakcemile5
ama resim isteriz :jeyyar:yoksa ekledinmi bir yerlere haberim yokdelikafadulden
adı üstünde işte hayal dünyası....len olm bekar halimle bile hayal dünyam sayesinde fantaaaazi klasmanında seni 3e katlarım :smiley-cool:
hey yavrum hey hihoyyyt
ne oldu be?? taam uğraşmıycam senle alınma :teselli::jeyyar:kızlar acayip moralim bozuldu
çıksam iyi olacak
kendinize iyi bakın
gorusuruz
yettin gari valla :mymeka:
ne çok para harcıyon kızım sen yaa kaydirigubbakcemile
kız evlenecen ütü al vitrin takımı ördür ne bileyim fiskos sehbası yaptır kaydirigubbakcemile
gurbik iyi günlerde kullan canım Şeniz sana gurbik demek istyrum benben daha rosense el atmadım bide onu deneyeyim senden onaylı nasıl olsasüprizzzzzsüprizzzzz
benim kardeşim ıspartada okuyo
haftasonu gelirken bana rosense gülsuyu getirmiş hihoyyyt
gurbik bu allığın nosu kaç
güle güle kullan gurbik :) ank.da da indirimdemdr acaba??bu arada nişan fotolarnı koydunmu ya göremedm ben
bu arada denedikçe yeni yöntemler keşfetmekteyim
örneğin pembemsi (estee lauderim pembemsi tonlarda) bir fondoten ile allık kariştirilip uygulandıgında allıgın kalıcılıgı ve doğallıgı 2 katina çıkıyor harika gorunuyor hihoyyyt
mezar taşıma uygun makkaj manisi ariyorumaboww daha neler öğrencez gurbik senden alkisalkisalkis
kobay farem benim Şeniz
bende anneler günü indiriminden beyu göz kalemlerini dizdimhihoyyyt
çok seviom beyunun kalemlerini:asigim:
bide çok sexü iççamaşırları aldım bissürü
konuyla alakası yok ama ossun![]()