• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bildiğim ne varsa kendini kakalamaya dair senden öğrendim çitloşum, hakkını nası öderim hiç bilmiyorum :1no2:-tatlicadiarzu-
hadi ordan ... senden genç ve 2,5 yıllık evli bir hatunum vesselam...
hiç kaporta boyayla uğraştığımı gördün mü?
yannız şu yatsınamaz bir gerçektir ki bir zamanlar mevcut olan cinselllik topikinde hakketten hiç bir şeyden kaçmadan her bildiğimi paylaştım
ne yapalım başımıza kalıcaktın estetik namına bişi yok bari eccük cilveyi bil dedik fena mı ettik..:mymeka:

hadi ordan ... senden genç ve 2,5 yıllık evli bir hatunum vesselam...
hiç kaporta boyayla uğraştığımı gördün mü?
yannız şu yatsınamaz bir gerçektir ki bir zamanlar mevcut olan cinselllik topikinde hakketten hiç bir şeyden kaçmadan her bildiğimi paylaştım
ne yapalım başımıza kalıcaktın estetik namına bişi yok bari eccük cilveyi bil dedik fena mı ettik..:mymeka:
len olm bekar halimle bile hayal dünyam sayesinde fantaaaazi klasmanında seni 3e katlarım :smiley-cool:
hey yavrum hey hihoyyyt

yettin gari valla :mymeka:
ne çok para harcıyon kızım sen yaa kaydirigubbakcemile
kız evlenecen ütü al vitrin takımı ördür ne bileyim fiskos sehbası yaptır kaydirigubbakcemile

yanniz bu hasbiş tam kaynana havasina girmiş kermit ha:icecream:

ah hasbişim ah bunun çeyizi sirf makyac mazemesi :1no2:
ve yirtik pirtik kotlardan oluşmuyosa bana da tca demeyin:delphin:
hayir koca sitede kizmi kalmadi da bu naylon rebiyeyi aldiniz
ne cevherler vardi sitede keşfedilmeyi bekleyen ismi lazim değil baş harfi tca :asigim:-tatlicadiarzu-

kızçelerim gunaydın
yorgunluktan ölmek üzereyim
heryanım tutulmuş durumda
birazdan çinli müşterilernen ocak ziyareti yapicez dolayısıyla bugun yokum hihoyyyt
fakat sizlere haber vermeden gitmiyeyim dedim

rosense'da müthiş indirim var :lepi:
cuma günü 2 adet 4lü far bi de allık aldım
farlar 13 ytl allık 14 ytl idi sanirim
yarı yarıya düşmüş neredeyse fiyatlar
inanılmaz güzel kadifemsi yapilari var
süper kalıcılar
her şekilde kefilim yani
gidin alın sonra pişman olmayın
zira rosense artık makyaj ürünleri işinden çekiliyor çünkü astarı yüzünden pahalı gelmiş
chanel'den aldigi için ürünlerin ham maddesini yüksek fiyata Tr pazarında satamamış ve son seriyi elinden çıkarmaya bakıyor
koşun koşun hihoyyyt

buyurun benim aldıklarım

dsc00056o.jpg

gurbik iyi günlerde kullan canım Şeniz sana gurbik demek istyrum ben :utangac: ben daha rosense el atmadım bide onu deneyeyim senden onaylı nasıl olsasüprizzzzzsüprizzzzz

benim kardeşim ıspartada okuyo
haftasonu gelirken bana rosense gülsuyu getirmiş hihoyyyt

gurbik bu allığın nosu kaç

güle güle kullan gurbik :) ank.da da indirimdemdr acaba??bu arada nişan fotolarnı koydunmu ya göremedm ben

gurbik iyi günlerde kullan canım Şeniz sana gurbik demek istyrum ben :utangac: ben daha rosense el atmadım bide onu deneyeyim senden onaylı nasıl olsasüprizzzzzsüprizzzzz

nasıl istersen öyle hitap et bitanem
şöyle diyeyim;
cuma aldıktan sonra denedim farın mavili olanını
duşa girdim
sacımı kremlemek icin ayna karşısına geçtim ki gözümün üstünde hala far vardi hayrete düştüm kalıcılıgını gorunce
gerçekten başarılıkaydirigubbakcemile2

benim kardeşim ıspartada okuyo
haftasonu gelirken bana rosense gülsuyu getirmiş hihoyyyt

gurbik bu allığın nosu kaç

302 bebişim :delphin:

güle güle kullan gurbik :) ank.da da indirimdemdr acaba??bu arada nişan fotolarnı koydunmu ya göremedm ben

türkiyenin her yerinde var hayatım

bu arada denedikçe yeni yöntemler keşfetmekteyim
örneğin pembemsi (estee lauderim pembemsi tonlarda) bir fondoten ile allık kariştirilip uygulandıgında allıgın kalıcılıgı ve doğallıgı 2 katina çıkıyor harika gorunuyor hihoyyyt

bu arada denedikçe yeni yöntemler keşfetmekteyim
örneğin pembemsi (estee lauderim pembemsi tonlarda) bir fondoten ile allık kariştirilip uygulandıgında allıgın kalıcılıgı ve doğallıgı 2 katina çıkıyor harika gorunuyor hihoyyyt

aboww daha neler öğrencez gurbik senden alkisalkisalkis
kobay farem benim Şeniz

bende anneler günü indiriminden beyu göz kalemlerini dizdimhihoyyyt
çok seviom beyunun kalemlerini:asigim:
bide çok sexü iççamaşırları aldım bissürü:delphin:
konuyla alakası yok ama ossun:delphin:

aboww daha neler öğrencez gurbik senden alkisalkisalkis
kobay farem benim Şeniz
mezar taşıma uygun makkaj manisi ariyorum
kesin bu makkaj merakım yüzünden dikicem nalları ben :delphin:

bende anneler günü indiriminden beyu göz kalemlerini dizdimhihoyyyt
çok seviom beyunun kalemlerini:asigim: