• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gubikimmmm yaww ben senin nişan kıyafetini makyajını dört gözle bekliyodumm:CüvCüv:
yaww ama resim mesim komamışınn :utangac:
yada ben kaçırdımm senağlama

gurbik sayende bi göz altı kapatıcım bi allığım bide 4lü farım oldu rosense den:) hepsine 26 lira verdimmm kaydirigubbakcemile4

giyer koyarım bebem ama sizin bu kadar güzellikten gözleriniz kamaşır ondan koymuyom:delphin:

la güzellik dedin de
kaaveylen limonu kariştirip çatlaklara sürersen iyi geliyomuş
hani yani sen kim çatlak kim, alakanız yok biliyorum ama geldi işte aklıma nerden estiyse -tatlicadiarzu- :roflol:

len sus manyak allah korusun deli :mymeka:

maşallah bi cümlede amma cok iltifat dizmişsin
manyak deli falan :delphin:

gurbik sayende bi göz altı kapatıcım bi allığım bide 4lü farım oldu rosense den:) hepsine 26 lira verdimmm kaydirigubbakcemile4

ulan niye 26 ben kazık mi yedim şimdi :mymeka:
bebişim yalnız kapaticiların asansöründe problem yaşanabiliyomuş
uyarıyım dedim kaydirigubbakcemile5

nası farların ve allıgın yapisi
begendin mi?

Gurbık Şu kahve lımon meselesını bıraz daha aÇsan ıyı olur ya ıı gelır kesın sen dersen....

gurbık nan resımlerı beklıyommm hala :mymeka: pesındeyım bırakmam
gule gule kullan dedım ınsan b saol der yalandanda olsa bee

bebişim çatlaklar için olanı denemenizde fayda var
zira kahve mükemmel bir peeling etkisi yaratırken limon da derideki renk farklılıklarını siliyor ortadan
çok mantıklı geldigi için bu karişim paylaşayim dedim

gurbık nan resımlerı beklıyommm hala :mymeka: pesındeyım bırakmam
gule gule kullan dedım ınsan b saol der yalandanda olsa bee

saol olm gormedim yahu :delphin:
bana resim demeyin lütfen artık bi kişi daha resim derse ciddi kusucam
sıkıldım muhabbetten :kahve:

evet çok beğendim beyaz far istiodum turkuazlı yeşillide varmış sırf beyaz için aldım onu allıkta hoşuma gitti yanında morda var ikisini karıştırıp sürün çok güsel olur dedi kapatıcıyıda yedek aldım zati vardıda 6 lira görünce dayanamadım:)

evet çok beğendim beyaz far istiodum turkuazlı yeşillide varmış sırf beyaz için aldım onu allıkta hoşuma gitti yanında morda var ikisini karıştırıp sürün çok güsel olur dedi kapatıcıyıda yedek aldım zati vardıda 6 lira görünce dayanamadım:)

kendimlen bi kez daha gurur duydum gene güzel şeyler tavsiye ettim size dimi :smiley-cool:
allam ne mutteşem bi kişiliğim ben yahu alkisalkisalkis-tatlicadiarzu-

gurbık kolayı var eklersın bakarız sonra kımse sana bısı demez amma naz etın demıyom bundan sonra:mymeka:

ahh benim vaytım rozum ne kadaaa daa mütevazıııııı :roflol:
herzaman mitevazi olmayı sevmişimdir çıbıımm:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
la güzellik dedin de
kaaveylen limonu kariştirip çatlaklara sürersen iyi geliyomuş
hani yani sen kim çatlak kim, alakanız yok biliyorum ama geldi işte aklıma nerden estiyse -tatlicadiarzu- :roflol:
olm maho maldan memun bi şikayet gelmedi henüz:delphin:
benim çatlaklar en azından bacakta senin gibi kafada değilgamyoncuiremsu

Son düzenleme:
herzaman mitevazi olmayı sevmişimdir çıbıımm:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

olm millet maldan memun bi şikayet gelmedi henüz:delphin:
benim çatlaklar en azından bacakta senin gibi kafada değilgamyoncuiremsu

millet derken :delphin:
kamuya mi açtin kendini :çok üzgünüm:
bu da mı gelcekti başımıza senağlama

neyin parfümü yahuu

canım bu arada şunuda sorcam fondoteni ve pudrası iimidirki birer tane olsun diorum çok ince tabaka halinde ii dedi kadın ama pek gğvenemedim allığı bile ilk kez deniorum yani

Back