Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

para sayilabildigi icin much deyil many olcak cahallar ikinizde bilmiyonuz:mymeka:-tatlicadiarzu-
(bitek bu kalmis ingilizce dersinden aklimda parayla ilgili oldugu icun hirald-tatlicadiarzu-)

ben okadar makaj yapiyom pek bise deyismiyo, cünki makajsizda güzelim-tatlicadiarzu-

bu kizlar ne böyle ya yok böyle cirkin bise, makajla insana benziyolar, erkek olsam 100 tane s.... olsa birini vermem:roflol:

Sağol kırmızı donlu örtmenim para sayılabildiği için how money diyebülürüz belki ama gurbinin fantazileri için how much daa doğru bi tabir kanımca

Ayrıcana doğru makyajın nelere kadir olduğunu capon kızlardan iyice görüyoz. Bit kadar gözler hamamböcüğüne dönüşüyoyerimseniben

gurbağam fotolar süper ya hakket bu garilarda çok çirkin yaff ama çok bakımlılar bu uzak doğulu hatunlar
biz türkler kendimize böle baksak ne kaar güzel oluriğ valla

para sayilabildigi icin much deyil many olcak cahallar ikinizde bilmiyonuz:mymeka:-tatlicadiarzu-
(bitek bu kalmis ingilizce dersinden aklimda parayla ilgili oldugu icun hirald-tatlicadiarzu-)
hey yavrum hey
seni okutan hocanın ben
1 para 2 para diye sayilmadıgından much olur o, uncountabledır gamyoncuiremsu

haklisin gurbiki anca much paklar:roflol:, vah vah ki ne vah kocasinasenağlama

herseyleri sahte bunlarin varmi türk kadinlari gibi güzelihihoyyyt

kıs gurbağam ne hocalara laf atıyon laa
derste kesin makkaj yapmıştır bu kırmızı donlu ders dinleyeceğine delikafadulden

onu doğru dedin murgiz bacım :roflol:
eli işte gözü oynaştadır bu donlunun
cocuklugunu bilim ben bunun be mirmirmirmir

haklisin gurbiki anca much paklar:roflol:, vah vah ki ne vah kocasinasenağlama

herseyleri sahte bunlarin varmi türk kadinlari gibi güzelihihoyyyt

size ne olm benim özel hayatımdan
ister much ister money hesap mı vercem -tatlicadiarzu-

hey yavrum hey
seni okutan hocanın ben
1 para 2 para diye sayilmadıgından much olur o, uncountabledır gamyoncuiremsu

manak gurbik 1para 2 para diye sayilmaz zatende 1 dolar 2 dolar diye sayildigi icin how many dolar olar, sizi kandiriyolar yanlis ögretiyolar:roflol:

hem ben hic makaj yapmazdimki yapsaydim simdi manak gurbike sormazdim ne alacam diye
resim ekliyoz bi bakip yorum bilem yapmiyosenağlama bu yüzden küstüm gicik navale gurbikden:dilcikar:

yavrum kafayı mı yedin
7 yildir ecnebilerin içindeyim bugune kadar daha birinin how many money dediğini duymadım
ki zati diyeni de döverler kanımca
money uncountabledir
sayilamaz
aksini idda eden ingilizce fukarasıdır
kızdırma beni ülen

tamam len much olsun moniniz allah daha cok versin gözü olanin gözü ciksinalkisalkisalkis
bak hala parayi konusuyo benle

yorum diiim makaj diiim alooo kime diiimsenağlama

:roflol::roflol:

Gurbiş nan düşündüm de para kanımca sayılamicek bi değer değilalkisalkisalkis
Nahadar olursa ben sayarım -tatlicadiarzu-

ogadar yapiyom ekliyom görmüyon , bi insan der sahane olmus kimse seni eline su dökemez bobbi brown halt etmis yaninda-tatlicadiarzu-

yada der olmamis olmazda, en iyisi estetik yaptir

linke tiklican sonra tataaaaa

ne bilim der iste biseler:1closedeyes:

kırmızı donlu yeşilli makkaj süper olmuş ama ben pembe sevmim gözde o yüzden onu beğenmedim kaydirigubbakcemile2

Gurbiş nan düşündüm de para kanımca sayılamicek bi değer değilalkisalkisalkis
Nahadar olursa ben sayarım -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:

denizde kum gurbikde para oldugu icin konusuyo istehihoyyyt
zati su fondeteni al buda olmadi bunu al diye diye batirdi beni
o yüzden olmayan seyler hakkinda konusmamaya karar verdim
funnyda olsaydida süleseydi , o sahit gurbikin oyununa geldim -tatlicadiarzu-
sahi funny niye banlandiki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…