• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
anam ne korkunc bakış öle
sakın yapman:roflol: komşunun kızı daha 12 yasında kırmızı mı pempe mı sürmuş cok kötuydu yaa

anam ne korkunc bakış öle
sakın yapman:roflol: komşunun kızı daha 12 yasında kırmızı mı pempe mı sürmuş cok kötuydu yaa

yarin pembislerimi sürüp gidicem okula herkesleri korkutucam
cok güzel oluyor böyle zombi gibi heran saldiricakmis gibi oluyosundelikafadulden

böcük sahi bisi sorucam saga, BAG desem senin icin bisey ifade ediyormuCADIARZU

aaaaaa ne servisi giiii, hic yakisiyomu sagga, makaj a verdiklerini biriktirseydin simdiye mercedesi cekmissdin altina vah vahkaydirigubbakcemile4

len olm servis aracımız limuzin :1closedeyes:lülülülülülü
kim ugrasir mercedesle falan -tatlicadiarzu-
servis varken hazırda bi de benzin parası mı ödicem gamyoncuiremsu
servisi kullanıp haftalık benzim paramla mac'den bi far paleti alırım daha iyi :roflol:

yarin pembislerimi sürüp gidicem okula herkesleri korkutucam
cok güzel oluyor böyle zombi gibi heran saldiricakmis gibi oluyosundelikafadulden

böcük sahi bisi sorucam saga, BAG desem senin icin bisey ifade ediyormuCADIARZU

hönkkk :uhm:
valla eğer o BAĞ olsaydı albulerde bağda cekılmış fotom var baska bısey yok-tatlicadiarzu-

3317767739_424088dcbe_m.jpg

3317767645_bc736ef603_m.jpg

3368845258_f64b537b85.jpg

3363987869_acc0cfacc2_m.jpg

gurbik far değil allık
öyle mi canım pardon :roflol:
ama allık da ıslak uygulanabilir :sm_cool:

kızlar bu arada üzerimdeki şu miskinliği atabilirsem taylorlarımla bi kaç göz makyajı yapip koyucam gamyoncuiremsu
dün akşam oturdum azicik deneme yaptim
Allahım bayiliyorum hepsine ya ışıl ışıl ye beni modundalar:asigim:

Back