• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
naadar acelecisin hülya
bu işler öyle he diyince olmaz-tatlicadiarzu-

az beklemeniz lazım canlarım
haftasonu aradan çıkarabilirim inşallah :CüvCüv:

Kızçeler biraz icraat dedim ve gurbikcanın şu tıraşlama dediği gölge oyunlarından bahsetmek istedim . . .
Alttaki foto bize yuvarlak yüzü toparlamak için kendi ten rengi ürünümüzden 1-2 ton koyu uygulanması gereken alanları işaret ediyor . . .

Bu fotoda ise aydınlatılması gereken alanları . . .

Kızçeler biraz icraat dedim ve gurbikcanın şu tıraşlama dediği gölge oyunlarından bahsetmek istedim . . .
Alttaki foto bize yuvarlak yüzü toparlamak için kendi ten rengi ürünümüzden 1-2 ton koyu uygulanması gereken alanları işaret ediyor . . .

Bu fotoda ise aydınlatılması gereken alanları . . .

canım
süpersin Şeniz

kızlar buyurun eyeliner nasıl sürülür merak edenlere;

c61e78f87d8454652d84174b8c8e5865.jpg

gurbiiik sen benim mesacıma nie cevap vermedin nişan fotolarını istedim yaw....anaaa
yeni bişii alamyorum saçlarımı sarıya boyattım hehe kırmızı rucumu sürüp çıkıyorum valla makkac yapmıyorum bu ara...

niye noldu bişimi kaçırdım yoksa olmadımı?bişi yaz kızım özelden at bari...dur şimdik makkac yapıyom

anaaaammmmmmmmm bu böcülkde böyle güzel olmuşş hemide değişmişyaaa biz bunları yapsak rüya gibimmm oluruz vallaaaaa kaydirigubbakcemile4

allam allam...makyajsiz ne kadar cirkin bu kiz...:bbo:

Kermit baa yesilli siyahli bi göz makyaji bul askitom...
söyle en güzelinden...Cömartesi dügünde yaptiriyim kuaföre delikafadulden

Back