- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.381
sürme satan yer bi bulsam
olmadı 1 mayısta gidicem eminönüne alicim
corel deli misin bir mayısta öyle kalabalık yerlere gidilir mi:)
canım bu kirpik kıvırma makinesi günlük kullanım için mi hani pille çalışıyor felan demişsin benim bildiğim o makineyi elinde maşa gibi sıkıp bırakıyordun...
tabi ben baya bir eskilerde kaldım ya bebeğim olalı-tatlicadiarzu-
şunu biraz anlatır mısın merak ettim...pahalı birşey mi nerelerde vardır...kirpikleri yakmaz değil mi sıcaklık mı veriyor...a.s.a.s.
günlük kullanim icin canim
o senin dedigin masa gibi sIkip birakilanlarin da isitani var, hatta düsündüm bunumu alsam onumu diye buna karar verdim, ama öbürünüde ucuza denk gelirse alicam
bitane pili var icinde, calistirdikdan 15 saniye sonra isiniyor, sonra kipriklerine rimel sürer gibi sürüyosun, hatta diplerine tuttum ve 10 saniye beklettim:1shok: baya kivrildilar
kiprikleri yakacak kadar sicak deyil , orta derece diyim saga, hatta kivirirken gözüme deydirdim ilik di
ben ebay dan aldim 1 € ya, ucuza denk geldi, normalde kapan kapis yapiyolar
tr de varmi bilmiyorum canim, belki gitti gidiyorda vardir bi bak istersena.s.
anladım canım neyse ben istanbul a gidince bir bakatım etrafa belki bulurum belki bu benim eski alete göre daha kalıcıdır ne dersin:içelim:
fiyatı da iyiymiş ama burda eminim bulsam çok pahalıdır da şimdi bunlar...aman neyse bakayım ben:teytey:a.s.
malibu cum ben burda bir sürme aldım yağlı yine aynı o koyduğun şekle benziyor ama toz değil..
aa bu arada ben mardin deyim..haziran a kadar...
başka yerlerde görmemiştim işte aldım 2 buçuk tl..
ben çok kullanmadım ama ikizime aldım yolladım o çok beğenmiş yenisini istiyor...
ufff keşke yollayabilseydim yani sana onu diycektim..:asigim::1hug:a.s.
Şu kirpik kıvırma konusunda çok basit bi önerim var ve 15 dk veya 5 dk bile beklemenize gerek yok normal kirpik kıvırıcınzı 2-3 saniye kurutma makinasına tutun uç kısmını sora kontrol edin ısısını yani cildinize yaklaştırırkrn dikkat edin bütün gün kıvrık kirpikle gezersiniz. rimelden sora kullanmanızı pek tavsiye etmem aslında öle yani bende bi mankenden duymuştum
kızlar yaa
güzel bi sürmesi olan fotosunu koyar mı ?markasıyla
ben aldım hemde 1 tl ye.. ama akıo
ben aksın istemiom(
rosense.nin makyaj ürünlerimi yoksa avonun makyaj ürünlerimi daha iyi kızlar
evet bende öyle yapardim eskiden, ama isitilici 15 dakika beklemiyorsunki, 15 saniye yazdim
tabi bunu bulamayanlar icin süper önerikaydirigubbakcemile5 yalniz gercekten dikkat etmek lazim cok sicak olursa gözünüz yanabiliyyyy:1shok:
gurbiş bana simli sedefli hani kaş altına sürülen beyaz far lazım
pastel düşünüyorum ama internetten alcam o yüzden numara falan lazım
senin kullandığın yada bildiğin varmı lüffen acil cvb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?