- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.321
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyelim cani gönülden allah herkesin mutluluğunu bozmasın inşallah kadınlar külübünde tabi yazılanlarla sok üstüne şok yaşasakta................kaydirigubbakcemile5
bana fondeten pudra ve allık tavsiye edbilir misin?:Saruboceq: bu arada ilk defa kullanacağım.:roflol:..25 yaşındayım (1 ay sonra giriceğim).:içelim:.bu arada fiyatlarıda uygun olursa sevinirim...a.s.
mesanem tadilatta cokacimcoookGurbiş açmıyon bugün mesaneni... Hayırdır? Lancome juicy tube hakkında ne düşünüyorsun? Sever misin ister misinsengözlerimebaksanab
kız allah cezanı vermesin fondoten değil pudra sürcen delikafadulden
saolasın canım, darisi başına :asigim:
kolay gelsinn gurbaa prenses senden bi ricam vardı da 20 yasındayım ve makyaj yapmam aslında ama yapıncada hafifce üst iprik diplerine siyah kalem cekerim ve rimel sürerim ama ne oluyorsa 1 saat gecmeden sıfatım bi tuaf oluyor panda gibi oluyorum kaldım ne yapsam ki avonun kalemlerini kullanıyorum olmadı baska markalrda denedim sonuc aynı fazla tuzluya kacmadan ne önerirsin??CADIARZU
ay inşallahhhhhhhhh umutsuzum gerçide
uykusuzluktan yannış yazmışım pudra sürüyüom :)
canım cecile'in kalemleri başarılıdır
bi dene istersen kaydirigubbakcemile5
asla umutsuzluğa düşme
aşk hiç ummadığın bi anda çalıyor kapını :asigim:
canım pembe, lila, kırmızı, bordo,mavi tonlardan kaçınbana ne renklerde göz makyajı yakışır benim gözlerim ne renk kimi ela kimi yeşil diyo fotolarımı gönderme çalışıcam gerçi resim çok kötü oldu ama idare edin artık
nolursa olsun canım...ah grubik ah yaş oldu 29 tık yok nası umutsuzluğa düşmim
nolursa olsun canım...
29 yaş evlilik için geç bir yaş değil ki...
nasibin seni bekliyor ve eninde sonunda bulacak hiç dert etme :asigim:
yeter ki umutsuzluğa düşme
ne demiş mevlana;
insan düşünceden ibarettir
geriye kalan yalnız et ve kemiktir
gül düşünürsen gül olur; diken düşünürsen diken....
hep gül düşün ki Allah güldürsün yüzünüŞeniz
kız allah cezanı vermesin fondoten değil pudra sürcen delikafadulden
saolasın canım, darisi başına :asigim:
oohooo ablacım bu cumartesi nişanım var hihoyyyt
çok teşekkür ederim :asigim:
inşallah Allah sana da benim gibi böle şahane ötesi mükemmelliğe ilham kaynağı olmuş bi gelin nasip eder :1closedeyes: -tatlicadiarzu-
koyu renk far değil miydi o yaa:uhm: pudra da mı oluyo yanikafamçokkarıştı
göz farı altına pudrayı biliyodum ama kirpiklere bilmiyodum
gurbaa bu arada çilekte bourjois fondotenlerde % 50 indirim var tanesi 17,50 tl gibi bişey üstelik oil free bana pek bir uygun geldi..ne dersin?hihoyyytkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?