• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

hee tacar da kuzu gelse de testırları babasının malı gibi sıksa diyodu gamyoncuiremsu
olm tacar cimrileşmiş artık testırı bile 40 nazla veriyo :delphin:

dior blackout dene yannız canım kaydirigubbakcemile2

evet evet onu denicem

yok be cimrileşmemiş.
ben 1 ay önce gittim
maaşımın 4/1 'ni orda bıraktım
karşılığında bi sürü hedaye verdiler bana
:asigim:

gurbaacım bazen dışarda kızlarda falan görüyorum böyle gözaltları çok güzel beyaz aydınlık yapmışlar ben esmerim ve hiç gözaltlarım beyaz olmadı.şimdi kapatacı sürüyolar diyeceksin ama yok öyle değil beyaz toz simli simli capcanlı duruyor. bi kaç kere beyaz farla denedim çok kötü oldu kapatıcının üstüne sürdüm gözümün altındaki en küçük çizgiler bile çıktı ortaya nene gibi oldum ve benimki beyaz durmadı gri oldu sanki. herneyse çok uzattım o göz altlarına sürülen madde nedir önerebileceğin bi marka var mıdır böyle bir ürün pastelde gördüm acaba bu mudur.
product42imain.jpg
PASTEL

bu hatunun gözaltlarında var daha net bi resim bulamadım...
s15023053106808a.jpg

evet evet onu denicem

yok be cimrileşmemiş.
ben 1 ay önce gittim
maaşımın 4/1 'ni orda bıraktım
karşılığında bi sürü hedaye verdiler bana
:asigim:

canım bişi almadan vermiyolar işte sorun orda delikafadulden

gurbaacım bazen dışarda kızlarda falan görüyorum böyle gözaltları çok güzel beyaz aydınlık yapmışlar ben esmerim ve hiç gözaltlarım beyaz olmadı.şimdi kapatacı sürüyolar diyeceksin ama yok öyle değil beyaz toz simli simli capcanlı duruyor. bi kaç kere beyaz farla denedim çok kötü oldu kapatıcının üstüne sürdüm gözümün altındaki en küçük çizgiler bile çıktı ortaya nene gibi oldum ve benimki beyaz durmadı gri oldu sanki. herneyse çok uzattım o göz altlarına sürülen madde nedir önerebileceğin bi marka var mıdır böyle bir ürün pastelde gördüm acaba bu mudur.
product42imain.jpg
PASTEL

bu hatunun gözaltlarında var daha net bi resim bulamadım...
s15023053106808a.jpg

yaa güzelim be valla hiç sevmiyorum o olayı ben biliyo musun
inanılmaz yapay inanılmaz kötü görünüyor bence :1no2:
tamam aydınlık verici concealer kullanılsın ama o simli sedefli göz altları öyle antipatik geliyo ki bana gamyoncuiremsu
çoğu bilinçsiz bi şekilde sedefli far sürüyo göz altına
yaşları daha 20yi bulmamış genç kızların göz altları anneminki gibi :1no2:

fotografini bekliyorum canım
gözü büyük göstermek için kalem göz içine değil göz cevresine cekilmeli

1. pastel (hem ucuzdur hem de kaliteli)
2. favorim estee lauder double wear - bulamazsan da vichy dermablend de iyi kapatir
3. siyah göz kalemi kullanmıyorum ama aldigim duyumlara göre cecile'in kalemleri akmıyormuş, kalıcıymış

teşekkür ederim şu pastel markasını denememiştim
dikkate alıcam
sağoll canım :smiley-cool:

kanka şu göz altına ve kaş altına sürülen aydınlık veren şey ney-tatlicadiarzu-
ikiside aynı şey mi + bana bir marka önerseneebenneyaptımki

Back