Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbaa prenses,

Ben hangi renk farın yada farların bana yakışacağına karar veremiyorum. (bence hiçbiri yakışmıyo ama!)
sana özelden fotomu yollasam bana hangi renkleri kullanacağıma dair fikir verebilir misin?

bi de makyaj teknikleri konusunda bilgi. mesela gözlerim yüzüme göre küçük. büyük göstermek için ne yapmalıyım gibi..

ben de yardım istiyorum
kaliteli akmayan bir göz farı markası istiyorum ve iyi kapatan bir fondoten markası tabiki
ve bir de akmayan bir göz kalemi markası :)))

kızlar badem yağı eklemeyin akıyor resmen ama hint yağı deneyebilirsiniz azıcık ama, ben denedim akmıyor. :emir_bebek:

günaydın bu arada kızlaarrrr :emir_bebek:

gurbaa prenses,

Ben hangi renk farın yada farların bana yakışacağına karar veremiyorum. (bence hiçbiri yakışmıyo ama!)
sana özelden fotomu yollasam bana hangi renkleri kullanacağıma dair fikir verebilir misin?

bi de makyaj teknikleri konusunda bilgi. mesela gözlerim yüzüme göre küçük. büyük göstermek için ne yapmalıyım gibi..

fotografini bekliyorum canım
gözü büyük göstermek için kalem göz içine değil göz cevresine cekilmeli

ben de yardım istiyorum
kaliteli akmayan bir göz farı markası istiyorum ve iyi kapatan bir fondoten markası tabiki
ve bir de akmayan bir göz kalemi markası :)))

1. pastel (hem ucuzdur hem de kaliteli)
2. favorim estee lauder double wear - bulamazsan da vichy dermablend de iyi kapatir
3. siyah göz kalemi kullanmıyorum ama aldigim duyumlara göre cecile'in kalemleri akmıyormuş, kalıcıymış

grubik estee lauder double wear
fondoteni kullandıkça daha iyi anlıyom
doğal ve çok iyi
:1hug:

bu arada tekin acar bi ara hedayeler verdidi bana orda renkli nemlendirici varmış dün gece keşfettim. cilinque'nin hihoyyyt

Hafta sonu bi Tekin acar yapiyim bari. Elimi geçirdiğim bütün testırlardan sıkıcam anasını satiyim. :delphin:

Hafta sonu bi Tekin acar yapiyim bari. Elimi geçirdiğim bütün testırlardan sıkıcam anasını satiyim. :delphin:

hee tacar da kuzu gelse de testırları babasının malı gibi sıksa diyodu gamyoncuiremsu
olm tacar cimrileşmiş artık testırı bile 40 nazla veriyo :delphin:

artıkın fondoten markam belli değişmem
hep bundan devam ederim Şeniz
ama rimelde dioruda denicem
hpynose güzelde aklım onda kalsı yoktu alamadıydım

dior blackout dene yannız canım kaydirigubbakcemile2

Back