- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.001
ben de birinin aklına uyup kaynatmiştim suda bütün rimellerim kurudu ve çöpe gitti :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de birinin aklına uyup kaynatmiştim suda bütün rimellerim kurudu ve çöpe gitti :roflol:
badem yagı da olmaz akar canım
bak çay demiş arkadaş
bi deniyim ma zoom lashde
yazık o rimele verdigim paraya
gram begenmedim
öyle duruyo cekmecede![]()
çayı demenizi tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor =) denemiştir tarafımca
ne icin kullaniyorsunuz anlamadim
Gurbi boş durma bu kadar reklamdan sonra esteeye ve tousa mesac at. Benim bi ömür makyaj ve kozmetikimi karşılasınlar:1closedeyes:
Hayır menacerim sensin ya o bakımdan şeettim![]()
gurbaa prenses,
Ben hangi renk farın yada farların bana yakışacağına karar veremiyorum. (bence hiçbiri yakışmıyo ama!)
sana özelden fotomu yollasam bana hangi renkleri kullanacağıma dair fikir verebilir misin?
bi de makyaj teknikleri konusunda bilgi. mesela gözlerim yüzüme göre küçük. büyük göstermek için ne yapmalıyım gibi..
ben de yardım istiyorum
kaliteli akmayan bir göz farı markası istiyorum ve iyi kapatan bir fondoten markası tabiki
ve bir de akmayan bir göz kalemi markası :)))
canım ne yazık ki kendime ait video + tam yüz resim eklemiyorum...gurbaa prenses video eklemeyi düşünmezmisin acep
grubik estee lauder double wear
fondoteni kullandıkça daha iyi anlıyom
doğal ve çok iyi
:1hug:
bu arada tekin acar bi ara hedayeler verdidi bana orda renkli nemlendirici varmış dün gece keşfettim. cilinque'nin hihoyyyt
canım estee öyle bi fondoten
sarap gibi
durdukca güzelleşiyo:roflol:
Hafta sonu bi Tekin acar yapiyim bari. Elimi geçirdiğim bütün testırlardan sıkıcam anasını satiyim.![]()
artıkın fondoten markam belli değişmem
hep bundan devam ederim Şeniz
ama rimelde dioruda denicem
hpynose güzelde aklım onda kalsı yoktu alamadıydım