Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
poff yaa benm okadar güzel şeylerim yok çok mutsusum:))))))))))))
kendıme topic aççam celine makkaj yardımı topiki diye:)))))))))))))))))))))))))))

adı üstünde free atkım ucuzdur tebikime kaydirigubbakcemile2:roflol:
alaman parasıylan 20 euro falan ancama yapiyi allik la :sm_cool:
ozaman ben tr ye giderken kocaman bi alisveris listesi yapiim
frisop dan alincaklar tr den alincaklar (acibadem) bide mamime borc takilacaklar tabak kasik takimlari vs diye akannehirakannehir
poff yaa benm okadar güzel şeylerim yok çok mutsusum:))))))))))))
kendıme topic aççam celine makkaj yardımı topiki diye:)))))))))))))))))))))))))))

gerenk yokki selin yeni kankin ne güne duriiikaydirigubbakcemile5 arada hatirlatimki unutma

la o bihter neden kötü görünüyo bu sezon gözüme
makkajı mı kötü kendi mi çikinleşmiş bilemedim

aynen gubik yüzünde cok sivilceler var hemde kocamanlar akannehirlimonlu suyunu tavsiye etsene onada

sudevit miydi lakaydirigubbakcemile:mymeka: giderayak dövdürttün kendini bana atkIm:ecrin_bebek:

gurbikimm bu guerline nın pıdrası harika yaa.. 2 tonu vardı ben açığını aldım..istersen tüm yüzüme hafifçe uygılayabiliom çok güzel bi renk veriyy.. istersdem de allık gibin sürebiliom.. harika bişii..

bu arada sue devitt i bilmiom ama rosense in allığıyla smash ın stcik allığı müthiş..:asigim:

yaa sen gidince biz bunnarı kime anlatcass:gitme:

ulan gurbiş olmıcaksa sen hiç olma :))))))))muahahahahah sen gurbişime kubban ol
ama seni sefiom sen bnm yamırlığımsın:))))))))))))allık hkç fikir beklıyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…