Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım tekinacarda yok da sevili bilemicem...
ama en iyisi aslında kendi websitelerinden sipariş vermen
hem daha ucuz hem daha güvenli kaydirigubbakcemile2
sample satmaz bir de burdaki kozmetik marketler

ya sorun şu ki zaten sitedeki gelen renkle aldıım uymuo hadi onu geç kaptaki görünümüyle sürdüün zamanki hali tutmuo yani bu şekil tutturmam çok zor . araştırıcam yabancı sitelerden benim beğendiim renkler bariz renkler yani her markada hemen hemen olan klasik renkler en açık pembe ve en belirgin turuncu. senin dediğini yapıcam yarın karıştırıcam 2 sini öle sürücem bakalım ne olcak artık cildime mineral makyaj dışında bişii sürmek istemiorum ama son bi everday yaparım olmadı napalım..

Loreal • Touch Magique •

Overall rating4.0
Number of reviews66
Would buy this product again.
83%
Package Quality
3.9
Price
2.8

hmmm...
ratingleri iyi
bakalım aaaşama bakcem loreyale

ben bişii göremedim yavru sen geçen eklemiştim resmini ordan bakıver anladın zati bi çırpıda işte ondan...bak internetten seçip rengin tutmazsa baa patlama vallah düverim ha.

canım tekinacarda yok da sevili bilemicem...
ama en iyisi aslında kendi websitelerinden sipariş vermen
hem daha ucuz hem daha güvenli kaydirigubbakcemile2
sample satmaz bir de burdaki kozmetik marketler

:çok üzgünüm:
tamam canım çok teşekkür ederim
alıp deneyeceğim bakalım nasıl olcek hihoyyyt

geçen makyaj yaptım arkideşimmm diyokı hiç bellı olmuyor çok cansız yapıyorsun dıyor bir far bilem süremiyom kendıme adam gibi bnmki beni alıp napcak çok merak edıyorum hofffff

üff be ne diyonuz gene bi mok anlamadım yahuu

fundaaaaaa

sen bişey anladın mı anam ne konuşuyo bu bacular çiçeeem?

sen de anlamadıysan gidelim bibeeemmm

gurbaam bende makyaj yaparım ama yogunda yapsam sadede aynı sonuca ulasırım hele gozlerım ugrassamda sonuc ayrı gozlerıme guzel derler ama ben daha belırgın kılmak ıstıyorum bırde gordugun uzere tonton yusyuvarlak bır yuzum var fonoten ayda yılda bır kullanırım tosba gıbı sıser yuzum daha tonton olur cok kullanmadıgım ıcın oyle bır ton koyusunu bulundurmamada evde ben kuyruklu goz makyajını sevmıyorum sade kapak sevıyorum koyu grıyle ozellıkle soyle dergılerde hatunlara bugulu goz makyajı yapıyorlar ya daha hıc bır kuaforde bulamadım bu sonucu kalın bır sekılde kalem suruyorlar gozun altına hepsı bu soyle cekıcı buhulu bakısları cok ugrastım yakalayamadım ten rengımlede alakalı olabılır belkı beyaz tenlılerde daha bellı oluyor
gurbam seb bana de hele benım yuzume gunluk makyaj hafıf bır allıkla nasıl zayıf gosterebılırım ve su koca burnumu nasıl dar gosterırım ve gunluk hangı renk far gıder bana

Eklentiler

• $103.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 46

ilarzuu bu true match pudradan bende de var ama süngeriyle sürüyorum. çok çok memnun olduğum söylenemez kapatıcılık konusunda bak resmini yolluyorum bundan mı bahsedionuz acep??

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

hofffff beni uyus etme mannak :mymeka:
benı bayılarak alır kzım o ey gidim eyyyy:jeyyar:
herifin koynunada makkaj yaparak mı gircen cazibe lazım olummm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ual selin çenenle bezdirirsin la sen adamışakkıdı şakkıdı
cazibe mazibe görmes gözü , seni susturmak için her defasında artık agzını neyle kapatır bilemiiciimmmm :roflol: :roflol: :roflol:

ilarzuu bu true match pudradan bende de var ama süngeriyle sürüyorum. çok çok memnun olduğum söylenemez kapatıcılık konusunda bak resmini yolluyorum bundan mı bahsedionuz acep??

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
turu meçin fondotenini kullanmış, sevmemiştim :CüvCüv:

bende ikitane var bu kalemlerden bimden almıştım diğer renklerden de almak istedim ama bulamamıştım ilk fırsatta for you ya uğrarım ben
canım sen memnun musun peki emiliden?

hofffff beni uyus etme mannak :mymeka:
benı bayılarak alır kzım o ey gidim eyyyy:jeyyar:
herifin koynunada makkaj yaparak mı gircen cazibe lazım olummm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

girerim olm niye girmiim makkajlı sebişilmez diye bi şart mi var -tatlicadiarzu-

ahan goz tıpımde bu gurbacım

canım göz yapin çok guzel sengözlerimebaksanab
ilarzununkine benzettim ben hihoyyyt
onun makyaj stilini kendine örnek alabilirsin
ama sana tavsiyem açık tonlardan kaçın
ben sarisinlara hiç yakıştıramıyorum ucuk tonları
zaten siz beyazsınız gözler de acık ton kullanılınca hiç bi seksilik olmuyor gamyoncuiremsu

ual selin çenenle bezdirirsin la sen adamışakkıdı şakkıdı
cazibe mazibe görmes gözü , seni susturmak için her defasında artık agzını neyle kapatır bilemiiciimmmm :roflol: :roflol: :roflol:

fundişşşş yolmım -tatlicadiarzu- herhalde azımı kapatmasına gerek yokkkkk sırnaşık şey
oyyyyyy dıgandımmm haaaa içim bir hoş olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…