- Konu Sahibi gurbaa prenses
oyy güzelim senin daha kötüymüş valla...ramak kalmış yani..ne kötü bişii ya...allah hastalık virmesin öldüm sandım dün...gündüz iyiyim zaten akşam fenalardayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
krdi burdan satış yapmıyor cnm..
siz kendisine ulaşmak istedinizi söylüyorsunuz topiklerden vs yerlerden..
o isterse görüşüyor
ailemisin kozmetikçisi krdi :lepi:
seni verene gurban -tatlicadiarzu-
açık pembeyi al gözünü seviim...koyuyu çok siverek aldım...walla yollim beğendiysel oğlum biz senmiyiz laaa....
yok walla stand larındada göremedim anlatmaya çalışıyom böyle sarı altın gibim böyle zengin duruyo diye kız bana bronz pudramı dedi la yürü git beee dedim bende....
anlatamadım pudrayı yok anam benim olası yok bu putranın anladım ben...
canım siyah göz kalemi kullanmıyorumdaha ucuza mı gelio peki? ya çok merak etttim ben onu hiç görmedim forumda o bakımdan ... Gurbaa bişii sorucam göz kalemi olarak hangi markayı önerirsin şuan cecile inkini kullanıorum çok yumuşak memnunum yani renkli kalemlerim emily ve cecile karışık sen ne önerirsin birde ben allığımı çok komik kullanıorum yanaklarımın yanından çok önden görülebilir şekilde sürüorum hatta bi gün tekinacardaki kadın babaydoll şeklini seviosunuz dedi ve beyaz tenliyim belli belirsiz allık sevmiorum ama tabii çok da abartılı olmasın. bana biri turuncu biride pembe ama hani şu bebek pembesi diolarya o tipte allık önerebilir msin markada yardımcı olsan da yeter ben araştırırım
oyy güzelim senin daha kötüymüş valla...ramak kalmış yani..ne kötü bişii ya...allah hastalık virmesin öldüm sandım dün...gündüz iyiyim zaten akşam fenalardayım.
günaydın kokoş kk kadınları nassınızzz
mge anam ben de o loreal true match pudradan alacam
arkadaşımda vardı gördüm fırça ile sürülüyor değil mi bibişim toz yani
çko kapatıcı özelliği var demişti rkadaşım ay ondan alam bende yaaawww
funda ne yapacaz göz için benim dediğim yöntem sana da uygun mu anam
canım siyah göz kalemi kullanmıyorum
sürme kullanıyorum ben
renkli göz kalemlerim ise emily'den
çok memnunum kaydirigubbakcemile2
2-3 ytl bişi üstelik hihoyyyt
benim aslında siyah hiçbiişiim sürme filan yoktu bu yıla kadar ancak adiyede olcaam için aldım hala pek alışamadım. allık için ne diosun peki? ben bi de everyday mineralsden free kit almıştım orda nick nack bir de salon fun aldım ama istediim renkleri tutturamamışım nası tutturucam onu da bilmiorum sen almıştın die hatırlıorum önerebileceğin var mı buarad nick nackten memnunum ama salon fun kutunun içindeki renkten çok farklı ondan gıcık etti beni umarım sorularım konu dışına çıkmamıştır?
gurbişim sana kötü bi haberim var...
ruju bölümdeki arkadaş benden satın aldı yıvrım...
sadece bugünlüktü indirim....çok gözün kaldıysa izin aliim gidim saa alim gelim ha?
şu pudrayıda koyup durma laa....
![]()
vay anammm iyiymiş baya hee
o siyahlık nee :uhm:
gurbaa merhaba canım bende birşey soracaktım sana
ben mineral makyaj kullanmak istiyorum
hangi markanın ürünü kalitelidir bilmiyorum
raf ömürleri ne kadardır
mineral makyajın neleri vardır?( fondoten,pudra,kapatıcı) pek bilmiyorum
biraz araştırdım kullananlar memnun
benim cildimde çok fazla sivilce yoktur sadece leke ve hassaslıktan kaynaklanan kızarıklıklar (yanak ve burun çevresi) var
bu mineralli fondoten tek başına kızarıklıkları kapatmaya yeter mi ? ayrıca kapatıcısını pudrasını da almam gerekir mi?
yoksa ben estee'nin fondotenini mi alayım
paraları azcık tuzlu tam karar veremedim ne alacağıma iyi olsun işime yarasın istiyorum
sen nedersin?
çatlak hatun sildin hemen bee...ben didim saa şu hasta halimle izin alim gidip alim die heç eyilikte yaramiii ha...
küstüm ahanda.....pudranla saa mutluluklar lipgloslarınlada..ama önce farımı gönder sonra küsücem ha....hiçte çıkarcı değilimdir....
aaa unuttum ben max faktör aldım la bugün tımam şimdik aklıma geldi ahanda küstüm...ama pudrayı bana yollarsan belki barışırım oda belkiiii...
devdas canım makyajdaki profesyonellik durumun nedir?
el çabuklugun var mi?
fırçayla ürün uyguladın mı hiç kendine
mineralli makyaj uygulaması öyle kolay bir olay değildir ne yazık ki
toz halindedir ve uygulamak önce epey bi pratik ister
sana önerim sample kitlerle başlaman
boşuna buyuk boylarını alıp masraf etme
önce dene bak yapabilecek misin
memnun kalırsan full size'larını alırsın
kapatıcılıgı son derece iyi
ben everyday mineralin fondotenlerini
taylor made minerals'in pigmentlerini
i.d'nin de allıklarını öneririm