- Konu Sahibi gurbaa prenses
for you'dan almıştım canım ben ama sanırım heryerde bulunuyorgurbaaa emiliy kalemleri nereden aldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
for you'dan almıştım canım ben ama sanırım heryerde bulunuyorgurbaaa emiliy kalemleri nereden aldın
canım tekinacarda yok da sevili bilemicem...fırçayla ürün kullandım ama çokta profesyonel olduğumu söyleyemem tabi öncellikle iyi bir kabuki firca almam gerekecek sanırım dediğin gibi sample kitlerle denemeye başlarım umarım becerebilirim bu dediğin markaları tekin acar da yada sevilde bulabilrmiyim fisfisfis
canım sende kötü duran bende iyi durabilir
bende kötü duran da sende iyi...
o yüzden şu renkleri al demem saçma olur
fakat ben genelde mineralli markalardan allık fond. alacaksam kesinlikle 2 renkten az almiyorum
en azından allıgın birinin rengini begenmediysem (birini koyu birini acık tonlarda alıyorum) diğeriyle kariştirip güzel bi renk elde edebiliyorum
sen de o şekilde deneyebilirsin gamyoncuiremsu
aman aman istemez
fundişim yolladı bana lipglosss hemi de lankuuuumm cuici tupppp :smiley-cool:
emily kalemler de bunlar kızlar
ben son derece memnunum kaymak gibi sürülüyolar
![]()
canım tekinacarda yok da sevili bilemicem...
ama en iyisi aslında kendi websitelerinden sipariş vermen
hem daha ucuz hem daha güvenli kaydirigubbakcemile2
sample satmaz bir de burdaki kozmetik marketler
seni almak migeçen makyaj yaptım arkideşimmm diyokı hiç bellı olmuyor çok cansız yapıyorsun dıyor bir far bilem süremiyom kendıme adam gibi bnmki beni alıp napcak çok merak edıyorum hofffff
seni almak mi
bunu da nerden çıkardın allasen seni alır mı o herif o kadar zalak mı lülülülülülü
günaydın kokoş kk kadınları nassınızzz
mge anam ben de o loreal true match pudradan alacam
arkadaşımda vardı gördüm fırça ile sürülüyor değil mi bibişim toz yani
çko kapatıcı özelliği var demişti rkadaşım ay ondan alam bende yaaawww
[/B][/COLOR]
for you'dan almıştım canım ben ama sanırım heryerde bulunuyor
hofffff beni uyus etme mannak :mymeka:
benı bayılarak alır kzım o ey gidim eyyyy:jeyyar:
herifin koynunada makkaj yaparak mı gircen cazibe lazım olummm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ahan goz tıpımde bu gurbacım
turu meçin fondotenini kullanmış, sevmemiştim :CüvCüv:ilarzuu bu true match pudradan bende de var ama süngeriyle sürüyorum. çok çok memnun olduğum söylenemez kapatıcılık konusunda bak resmini yolluyorum bundan mı bahsedionuz acep??
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
canım sen memnun musun peki emiliden?bende ikitane var bu kalemlerden bimden almıştım diğer renklerden de almak istedim ama bulamamıştım ilk fırsatta for you ya uğrarım ben
hofffff beni uyus etme mannak :mymeka:
benı bayılarak alır kzım o ey gidim eyyyy:jeyyar:
herifin koynunada makkaj yaparak mı gircen cazibe lazım olummm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ahan goz tıpımde bu gurbacım
ual selin çenenle bezdirirsin la sen adamışakkıdı şakkıdı
cazibe mazibe görmes gözü , seni susturmak için her defasında artık agzını neyle kapatır bilemiiciimmmm :roflol: :roflol: :roflol: