Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oyy güzelim senin daha kötüymüş valla...ramak kalmış yani..ne kötü bişii ya...allah hastalık virmesin öldüm sandım dün...gündüz iyiyim zaten akşam fenalardayım.

krdi burdan satış yapmıyor cnm..
siz kendisine ulaşmak istedinizi söylüyorsunuz topiklerden vs yerlerden..
o isterse görüşüyor
ailemisin kozmetikçisi krdi :lepi:
seni verene gurban -tatlicadiarzu-

daha ucuza mı gelio peki? ya çok merak etttim ben onu hiç görmedim forumda o bakımdan ... Gurbaa bişii sorucam göz kalemi olarak hangi markayı önerirsin şuan cecile inkini kullanıorum çok yumuşak memnunum yani renkli kalemlerim emily ve cecile karışık sen ne önerirsin birde ben allığımı çok komik kullanıorum yanaklarımın yanından çok önden görülebilir şekilde sürüorum hatta bi gün tekinacardaki kadın babaydoll şeklini seviosunuz dedi ve beyaz tenliyim belli belirsiz allık sevmiorum ama tabii çok da abartılı olmasın. bana biri turuncu biride pembe ama hani şu bebek pembesi diolarya o tipte allık önerebilir msin markada yardımcı olsan da yeter ben araştırırım

açık pembeyi al gözünü seviim...koyuyu çok siverek aldım...walla yollim beğendiysel oğlum biz senmiyiz laaa....

taaam cok ısrar ettin bari yolla len :CüvCüv:-tatlicadiarzu-

olm adını sölesene onlara anlamazlar hemen şıp diye-tatlicadiarzu-
geçen gittiğimde estee'nin renkli nemlendiricisini sordum 10 dakka aradı acaba hangisi diye kız kaydirigubbakcemile2

canım siyah göz kalemi kullanmıyorum
sürme kullanıyorum ben
renkli göz kalemlerim ise emily'den
çok memnunum kaydirigubbakcemile2
2-3 ytl bişi üstelik hihoyyyt

oyy güzelim senin daha kötüymüş valla...ramak kalmış yani..ne kötü bişii ya...allah hastalık virmesin öldüm sandım dün...gündüz iyiyim zaten akşam fenalardayım.

saol evet bayaa tehlikeliydi cıbıl cıbıl yattım napiim akşamları kötü oluo hakkaten hala hastaım yatıorum zaten allahtan kk var

aruzucum makyaj kompetanım evet toz şeklinde, yalnız kabı ve üzerindeki fırçası biraz küçük o yüzden ben birazını başka bir kaba alıp kendi büyük fırçamla sürüyorum, hakikaten kapatıcılığı ii ve az bir miktarı yetiyor

kızlar buyurun söz verdigim gibi
dillere destan estee lauder jewel pudram hihoyyyt

* benim parmaklarım uzundur, ona göre hesap edin boyutunu. hakkaten çok bereketli bi ürün hihoyyyt

canım siyah göz kalemi kullanmıyorum
sürme kullanıyorum ben
renkli göz kalemlerim ise emily'den
çok memnunum kaydirigubbakcemile2
2-3 ytl bişi üstelik hihoyyyt

benim aslında siyah hiçbiişiim sürme filan yoktu bu yıla kadar ancak adiyede olcaam için aldım hala pek alışamadım. allık için ne diosun peki? ben bi de everyday mineralsden free kit almıştım orda nick nack bir de salon fun aldım ama istediim renkleri tutturamamışım nası tutturucam onu da bilmiorum sen almıştın die hatırlıorum önerebileceğin var mı buarad nick nackten memnunum ama salon fun kutunun içindeki renkten çok farklı ondan gıcık etti beni umarım sorularım konu dışına çıkmamıştır?

gurbişim sana kötü bi haberim var...
ruju bölümdeki arkadaş benden satın aldı yıvrım...
sadece bugünlüktü indirim....çok gözün kaldıysa izin aliim gidim saa alim gelim ha?
şu pudrayıda koyup durma laa....

canım sende kötü duran bende iyi durabilir
bende kötü duran da sende iyi...
o yüzden şu renkleri al demem saçma olur
fakat ben genelde mineralli markalardan allık fond. alacaksam kesinlikle 2 renkten az almiyorum
en azından allıgın birinin rengini begenmediysem (birini koyu birini acık tonlarda alıyorum) diğeriyle kariştirip güzel bi renk elde edebiliyorum
sen de o şekilde deneyebilirsin gamyoncuiremsu

aman aman istemez
fundişim yolladı bana lipglosss hemi de lankuuuumm cuici tupppp :smiley-cool:

emily kalemler de bunlar kızlar
ben son derece memnunum kaymak gibi sürülüyolar

gurbaa merhaba canım bende birşey soracaktım sana
ben mineral makyaj kullanmak istiyorum
hangi markanın ürünü kalitelidir bilmiyorum
raf ömürleri ne kadardır
mineral makyajın neleri vardır?( fondoten,pudra,kapatıcı) pek bilmiyorum
biraz araştırdım kullananlar memnun
benim cildimde çok fazla sivilce yoktur sadece leke ve hassaslıktan kaynaklanan kızarıklıklar (yanak ve burun çevresi) var
bu mineralli fondoten tek başına kızarıklıkları kapatmaya yeter mi ? ayrıca kapatıcısını pudrasını da almam gerekir mi?
yoksa ben estee'nin fondotenini mi alayım
paraları azcık tuzlu tam karar veremedim ne alacağıma iyi olsun işime yarasın istiyorum
sen nedersin?

çatlak hatun sildin hemen bee...ben didim saa şu hasta halimle izin alim gidip alim die heç eyilikte yaramiii ha...
küstüm ahanda.....pudranla saa mutluluklar lipgloslarınlada..ama önce farımı gönder sonra küsücem ha....hiçte çıkarcı değilimdir....
aaa unuttum ben max faktör aldım la bugün tımam şimdik aklıma geldi ahanda küstüm...ama pudrayı bana yollarsan belki barışırım oda belkiiii...

devdas canım makyajdaki profesyonellik durumun nedir?
el çabuklugun var mi?
fırçayla ürün uyguladın mı hiç kendine
mineralli makyaj uygulaması öyle kolay bir olay değildir ne yazık ki
toz halindedir ve uygulamak önce epey bi pratik ister
sana önerim sample kitlerle başlaman
boşuna buyuk boylarını alıp masraf etme
önce dene bak yapabilecek misin
memnun kalırsan full size'larını alırsın

kapatıcılıgı son derece iyi
ben everyday mineralin fondotenlerini
taylor made minerals'in pigmentlerini
i.d'nin de allıklarını öneririm

yalnız bu ürünler kabuki fircalarla ( &samur kılı) uygulanabilir

kes acitasyonu da söle loreal taç macik aliyim mi almiyim mi
eğer kötü çıkarsa 30 yetaleyi senden tahsis ederim ona göre
zira loreal kullanmıyom prensip icabı -tatlicadiarzu-

ya kızım mac kullanmadımki ikisi arasında bir tercih yapayım anaaa....
amma cingen çıktın bee tamam al ala ben saa yollarım parasını beğenmezsen....
ama pudranı alırım..bittin kızım sen hele bidaha koyda o pudrayı ben saa yapacamı biliom...
bak ama loreal o fırçalı olan ha ona göre bah...rezil etme sonra beni buralarda...-tatlicadiarzu-.

fırçayla ürün kullandım ama çokta profesyonel olduğumu söyleyemem tabi öncellikle iyi bir kabuki firca almam gerekecek sanırım dediğin gibi sample kitlerle denemeye başlarım umarım becerebilirim bu dediğin markaları tekin acar da yada sevilde bulabilrmiyim fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…