Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
geçen gün sizden aradılar
seni sorcaktım ama izmir şubesiymiş :roflol:

ege bölg. müd. orası cnm..
biz holdingteyiz:1closedeyes: :1closedeyes:
orda da var benim adaşım ama ..
dur ben verem şunlara coşkuyu da bırakmasınlar senin peşini..
portföye ekleyelim sizide..:1rolleyes:

neden benim soruma cevap verilmiyyy:mymeka:

yani bi pıdrayı kaçırmadım diye bana yapılan reva mıdır :1no2: senağlama

dur timem neyse süleyerek barim :1closedeyes:
makyaj sabitleyici , makyajda en alt kata sürülür çiçem..
makyajın bozulmasını , akmasını engeller..
kullandıgının sabitleyicinin kalitesine göre makyajın nerdeyse ilk yaptığın andaki tazeliğini korur tüm gün..
diye biliiyim ben ..mirmirmirmir

sürülüşünden önce
kendime uygun tonda bir allık bulamadım

canım ten rengin nedir?

ege bölg. müd. orası cnm..
biz holdingteyiz:1closedeyes: :1closedeyes:
orda da var benim adaşım ama ..
dur ben verem şunlara coşkuyu da bırakmasınlar senin peşini..
portföye ekleyelim sizide..:1rolleyes:

havan batsın holdingin bana kalsın hihoyyyt

neden benim soruma cevap verilmiyyy:mymeka:

yani bi pıdrayı kaçırmadım diye bana yapılan reva mıdır :1no2: senağlama

fundiş demiş işte kaydirigubbakcemile3
ama ben spreyini kullanıyorum canikomm :dilcikar:-tatlicadiarzu-

cildin problemliyle
lekelerin acık gozeneklerin renk farklılıkların varsa fondotensiz allık kullanman senin aleyhine olur hayatım

gurbaa kafa sen benle ilgilenmedin ama bak ben saa iyilik yapıyom gene ykm varsa yada bilmiyom işte...gittim estee ye....
nooldu biliiinmiiii?
nerden bilce...19 tlaaa ye ruc aldım nabeerrr...
kızlar koşun sadece bugünlükmüş bitiyodu valla karılar kapış kapış birbirini ezdi beeee...

ahanda ruclar bunlar gurbik estee de o pudrayı bilen duyan kimse yok yavrum estee diilmiydiki o pudra hani şu çok konuştuumuz ışıltılı olan?

cildin problemliyle
lekelerin acık gozeneklerin renk farklılıkların varsa fondotensiz allık kullanman senin aleyhine olur hayatım

daha çok pudra kullanırım ben ama her türlü denedim yüzüm deneme tahtası oldu yaa ama yinede hoşlanmadım belkide doğru şekilde dağıtamıyorumdur ben denemeye devam edeyim en iiiiiisi

koyu pempeyi hemen bana yollamazsan adını çıkarırım mahallede :CüvCüv:-tatlicadiarzu-

ahanda ruclar bunlar gurbik estee de o pudrayı bilen duyan kimse yok yavrum estee diilmiydiki o pudra hani şu çok konuştuumuz ışıltılı olan?

len olm onlar cahalsa ben napiyim
aha bu esteenin sitesi bu da benim aldigim pudra değil mi gamyoncuiremsu

Seasonal Looks - 2008 Vintage Jewels - Sapphire - Shimmering Jewel Powder — Estée Lauder Official Site

limited edition diyo görmüyon mu
özel insanlar alabilü ancek bi kerem :smiley-cool:

açık pembeyi al gözünü seviim...koyuyu çok siverek aldım...walla yollim beğendiysel oğlum biz senmiyiz laaa....

yok walla stand larındada göremedim anlatmaya çalışıyom böyle sarı altın gibim böyle zengin duruyo diye kız bana bronz pudramı dedi la yürü git beee dedim bende....
anlatamadım pudrayı yok anam benim olası yok bu putranın anladım ben...

geçmiş olsun bende bi gün önce ateşlenmiştim ateşim 39.7 idi. Ateşim 38 e iner inmez chocolatestarın makyaj videosunu izledim hehehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…