- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #7.401
ya selin sana kızıyorum da alınıyosun...hep döklüyor laaa elım gözüm hep sim beeee........
kız gurbık senınkı gelmedımı bugun gıremeyebılırım dıyodun ya hani hayırdır
canım çok teşekkür ederim bunları yapınca daha dolgun filan olmaz mı şimdi benimki kalın telli ve sık biraz da uzun.. sadece ayırma işlemini beceremiyorummafoldumben bu kullancam karışım bnun için mi ben genelde bakım için oduğunu duymuştum da.. çok mu soru sordum:kedi:
aynen öylee..hele bende bir diamonds var daha açmadan her tarafım sim oluyor
ama çok doğal bir ışıltısı var öyle düğündeki gibi olmuyorkaydirigubbakcemile2
ya selin sana kızıyorum da alınıyosun...
yahu ama yeminle hakediyosun iyi bi zopayı
krdi o taylor'ı sana yolladiginda seni özellikle uyardım " selin bak o far değil, eyeliner şeklinde sürülür aksi takdirde assolistlerin ağır makyajlı gözleri gibi araba farına döner gözkapakların" dedim
emerald sendeki ürün
o pigment değildir glitterdir
far olarak kullanılmaz maymuna dönersin
hele hele far bazı olmadan asla kullanılmaz....
anlatabildim mi?
far bazı nee yaaaaaa :)))))))))))))))))))))ben aldım oyleeeeceee sürdüm:)))))))))))güzel oldu ama yüzümde simlendı renk kattı bağa kredide soyemısti sende demiştin ama napemmm:)))bilemedım.far bazı ne nerden alcam bilgi istırummm....
bebem pudra sür rimelden önce kirpiklerine
bu birbirine yapişmasini onler
sana far çok yakışıyor bebem gözlerinin gözellği ortaya çıkıyor :)))))))))))ben süremiyorum walla çok süper bir renk ama mallisifffffffffffffff(((((((((((((
yarın sürem bakem...
ooy çok sağol bebem Şeniz
doreye bayılıyorum süperr yaa en sevdiğimmm farrrrrrrrrr birde mavili tonlar:))))))))))))))))))))))))
Allahım sana geliyorum.....akannehir
çene tut beni yarılcam gülmekten:roflol::roflol:
ne kadar odedın toplam bu pıgmentlere canım senkaydirigubbakcemile2
Allahım sana geliyorum.....akannehir
çene tut beni yarılcam gülmekten:roflol::roflol:
aşk böcüüm ben toplam 42 tl ödedim..
ama hünüz gelmeyen fırça setim var içinde oda 10.95 dolardı..
yani pigment kısmı 25 tl filan :lepi:
öğrencek ablası öğrencek kaydirigubbakcemile3
selin cadısı far bazı farın oraya buraya bulaşmamasını, sabit kalmasını, akmamasını kokmamasını sağlar yerimseniben
Kizlar nacizane bir bilgi paylasmak isterim sizlerle..
makyaj kursu aldigim dönemde pigmentlerle calisirdik,renk avantajlari kat kat fazla.
pigment farlarim ucuyo,dökülüyo,mahafaza edemiyorum,yanimda tasiyamiyorum diyorsaniz kullanmanin cok basit bi yolu var aslinda..
eczaneleden alkol alip,pigmenti dökecegimiz kabi temizliyoruz(cay tabagi bile olur)
bitmis farlarinizin hani o ince metal altlarinida temizliyoruz, biraz toz farimizdan o diger herhangi bir kutuya döküyoruz,üc-bes damla kadar alkolle kremsi yapiya gelene kadar karistiriyoruz..
sonra o temizledigimiz ince metal far kabina koyuyoruz..bir kac defa sert bir yere hafif birakinca seklini aliyor ve kurumaya birakiyoruz...bu kadar...
bi kutu pigmentten 3-4 tane far elde edebiliyorsunuz...renk karistirarakta yapabilirsiniz...
paylasmak istedim arkadaslara.s.
Kizlar nacizane bir bilgi paylasmak isterim sizlerle..
makyaj kursu aldigim dönemde pigmentlerle calisirdik,renk avantajlari kat kat fazla.
pigment farlarim ucuyo,dökülüyo,mahafaza edemiyorum,yanimda tasiyamiyorum diyorsaniz kullanmanin cok basit bi yolu var aslinda..
eczaneleden alkol alip,pigmenti dökecegimiz kabi temizliyoruz(cay tabagi bile olur)
bitmis farlarinizin hani o ince metal altlarinida temizliyoruz, biraz toz farimizdan o diger herhangi bir kutuya döküyoruz,üc-bes damla kadar alkolle kremsi yapiya gelene kadar karistiriyoruz..
sonra o temizledigimiz ince metal far kabina koyuyoruz..bir kac defa sert bir yere hafif birakinca seklini aliyor ve kurumaya birakiyoruz...bu kadar...
bi kutu pigmentten 3-4 tane far elde edebiliyorsunuz...renk karistirarakta yapabilirsiniz...
paylasmak istedim arkadaslara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?