• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbik sen evlenince sen şimdi biz terkmi etcen kuzum

bilmiyom cisilim mafoldumben

gurbacım bady shopun mineralli allıkları nasıl sence:1ninca:

canım body shopu genel olarak severim
ama ben mineral konusunda kendini mineralli ürünler üretmeye adamış markalardan başkasına güvenemiyorum yaa...

canım body shopu genel olarak severim
ama ben mineral konusunda kendini mineralli ürünler üretmeye adamış markalardan başkasına güvenemiyorum yaa...

gurbam dün ilk defa badi şoptan pata krem aldım bitkiselmiş ve çok memnun kaldımsüprizzzzzmineralli allığınıda denedim şok hoş bi ışıltısı olan şeftali tonu vardı,ama kararsız kaldım:sm_confused:
doktorum ı.d nin ürünlerini önerdi,mineralli die,ama badininkide uygun fiyattı:1rolleyes:ı.d almaktansa onumu alsam dedim:ecrin_bebek:

gurbikim yarın istanbula gidiom mısır carsısınıda talan edicem su yosun yagı markasıını bi daaa diyiwer bebegemm zahmet olmazsa:)

gurbaa cildimde 6-7 aydır sivilce çıkıyordu ucu olmayan kırmızılardan. sonra bunların kullandığım nemlendiricilerden olduğunu anladım ve imex kullanmaya başladım. çok şükür geçtiler ama sorun şu ki body shoptan aldığım yağsız nemlendirici ve vichy de sivilce yapıyor. sürdüğüm gün hemen çıkıyor. ee ben napcam şimdi cildim de kuru nemlendiricisiz makyaj falan yapamam ki :(:(:(:(

gurbaa cildimde 6-7 aydır sivilce çıkıyordu ucu olmayan kırmızılardan. sonra bunların kullandığım nemlendiricilerden olduğunu anladım ve imex kullanmaya başladım. çok şükür geçtiler ama sorun şu ki body shoptan aldığım yağsız nemlendirici ve vichy de sivilce yapıyor. sürdüğüm gün hemen çıkıyor. ee ben napcam şimdi cildim de kuru nemlendiricisiz makyaj falan yapamam ki :(:(:(:(

canım vichy'i anladım da body shop'a sasirdim doğrusu
sanırım cildin fazlasıyla hassas
doktora göründün mü?
sebamed önerir muhtemelen anlaşmalı oldugu için ama bi cilt analizini yaptır derim
dermokozmetik ürünler kullanmanda fayda var...

hihoyyyt hihoyyyt taylorlarım gelmiiiiş hihoyyyt hihoyyyt
fırça setim arkadan gelicekmiş, not yazmışlar, renklerini bütün kızlar bayıldık :asigim:

Gurbaa özelden msj atmıyım dedim.Makyajla alakasız olacak ama sen İzmir'de

bir gelinlikçi ismi yazmıştın.Ben de dedim bu gurbaa kesin zevklidir.Şimdi reca etsem

biraz bilgi alabilir miyim? Yani fiyatları satın alınana denk midir? Dikişi ve kumaşı iyi midir

Eee bir de adı nedir ?

Çok mu oldum..Evet..Ama seni evermeden sormak lazım :))

kızlar işte size sevimli pigmentlerim delikafadulden
flaşlı da flaşsız da çektim :icecream:

16082009001o.jpg

16082009004.jpg

Gurbaa özelden msj atmıyım dedim.Makyajla alakasız olacak ama sen İzmir'de

bir gelinlikçi ismi yazmıştın.Ben de dedim bu gurbaa kesin zevklidir.Şimdi reca etsem

biraz bilgi alabilir miyim? Yani fiyatları satın alınana denk midir? Dikişi ve kumaşı iyi midir

Eee bir de adı nedir ?

Çok mu oldum..Evet..Ama seni evermeden sormak lazım :))

canım ben referansla gitmiştim oraya
yani daha önce gidip gelinlik seçen bi arkadaşım (ki bu whiterose olur) tavsiye etmişti
açıkcası ben gönlüme göre bi gelinlik buldum :)
işlerinde çok başarılılar
henüz teslim almadım gelinliğimi ama kendilerine oldukça güveniyorum
bi git gör
adı üstün sposa
Üstün
websiteleri bu
bi gir bak
modeller geçen senenin katalogundan
2009u henüz koymamışlar modelleri çalınmasın diye
benimki 2009 kreasyonundan sositososito

kızlar işte size sevimli pigmentlerim delikafadulden
flaşlı da flaşsız da çektim :icecream: