• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
prenses bana pudra konusunda yardimci olabilr misin? yani iyi bir marka ve surme teknigi mesela fircayla mi surulmeli yoksa ozel sungerleriyle mi? pata krem tarzi bir sey de olabilr. derdim cildimi puruzsuz ve dogal gostermek. umarim yardimci olursun bana daa opuyorumnanaktan

gurbiiğim kına elbisen hayırı olsun gidicisin ciddi cidddi hee:gitme:
gitmeden bana de hele nişanda elbisem gece mavisi rek göğüs altında da altıj rengi işlemeleri var.
şimdi bu elbiseye nasıl makyaj gider.
kendimi koyamasamda tarif edeyim gözlerim badem dudaklarım kiraz yanaklarım elmaszemuszemus
şaka bir yana gözlerle ilgili sorunum yok normaller.
mavi ve altın sarısı mı kullanmak gerek bööyle abartı da olmasın hoş da dursun örnekler var mıdır senin elinde canımın içi eklesen ben de faydalansam he:kedi:

Kızlar bişey sorucam sizlere ela gözler genelde sarı-yeşil olur ya..bu gözlerin yeşilini sönük gösterip sarısını ön plana çıkarmak için hangi renk kalem kullan malıyız? Bir de eyelineri nasıl çekiyorsunuz siz ya :(
aslında bunu senin deneyerek keşfetmen daha doğru olur
cunku gözunun yeşilinin oranıyla sarisinin oranı birbirine eşit olmamakla beraber renk katmanında yeşilin nerede sarının nerede oldugu da çok önemli
dolayısı ile klavye başından birşey söylemek zor
renkli göze siyah kalem cekmek son derece isabetli olur

mrb,çok güzel bir başlık bu,sanırım 1 seferde 76. sayfalara kadar geldim hemde sıkılmadan

benim de birkaç sorum var biçok şeyi biliyorum bilgim var fakat uygulamaya gelince sıfır sanırım yüz hatlarım da makyaja pek müsait değil

benim göz altlarında bi sorun yok kapatıcı şart değil yani beyaz zaten yeterince ama kullanmak da gerekiiyo galiba,çünkü fondöten ve allık kullanıyorum peki kapatıcı fondötenden bir ton falan açıkmı olucak hangisini önerirsiniz

bir de benim cildim sorunlu hassas,sivilce lekelenmeler var yanaklarımda tek tük sinir oluyorum zaten allık hepten rezil ediyor beni neyse,leke ve izler var çok derin olmasada,ve su bile dokunmaya başlarsa hiç şaşırmam,fakat ben makyaj temizlemede hala nasıl bir yol izleyeceğimi,ne kullanmam gerektiğine karar veremedim temizleme mendillerinden kullanıyorum ama o da dokunuyor sanırım,süt mü jelmi ne kullanayım nasıl temizleyeyim yüzümü makyajdan sonra,neyseki hergün makyaj yapmıyorum günlük bakımımı nasıl yapayım

ve göz kalemleri sürdüğüm gibi durmuyor akıyor bunu nasıl önleyebilirim gözlerim çokmu sulu anlamadımki mafoldumben

cildin hassas ise kesinlikle dermokozmetik ürün kullanmanı oneririm hayatım
makyaj temizleyicini de nemlendiricini de toniğini de dermokozmetik markaların ürünlerinden al
bu arada concealer fondotenden bi ton acık olabilir, sorun yok

prenses bana pudra konusunda yardimci olabilr misin? yani iyi bir marka ve surme teknigi mesela fircayla mi surulmeli yoksa ozel sungerleriyle mi? pata krem tarzi bir sey de olabilr. derdim cildimi puruzsuz ve dogal gostermek. umarim yardimci olursun bana daa opuyorumnanaktan

hayatım rosense'in pudrasını denemeni tavsiye ederim
ben süngerle değil kabuki firca ile uyguluyorum oldukca memnunum
(süngerin o plastik kokusunu sevmiyorum cunku)

gurbiiğim kına elbisen hayırı olsun gidicisin ciddi cidddi hee:gitme:
gitmeden bana de hele nişanda elbisem gece mavisi rek göğüs altında da altıj rengi işlemeleri var.
şimdi bu elbiseye nasıl makyaj gider.
kendimi koyamasamda tarif edeyim gözlerim badem dudaklarım kiraz yanaklarım elmaszemuszemus
şaka bir yana gözlerle ilgili sorunum yok normaller.
mavi ve altın sarısı mı kullanmak gerek bööyle abartı da olmasın hoş da dursun örnekler var mıdır senin elinde canımın içi eklesen ben de faydalansam he:kedi:

ay bebem ya kına elbisemle senin nişanlıgının renkleri aynı kanımca :)
benimki de petrol mavisi gibi bi de kahve / altın işlemeleri var
ben emily'nin bi kalemini almıştım
rengi petrol mavisi
onu uygulucam gözüme
far olarak da yine petrol mavisinin tonuyla bronz (altına yakın) aydınlatıcı kullanıcam
bugun denedim çok güzel oldu :)
sana da tavsiyem bu yönde olacak
petrol mavisi + altın rengi gölge oyunlarıyla harika bi iş çıkarabilirsin
bi kaç örnek ekliyim senin için

delikafadulden nasi bisi ladelikafadulden
anlat hele baska niler yaptin:ecrin_bebek:

güzel bisi la :asigim:
hem tarlatanlı kullanılıyo hem normal zemuszemus

gurbikcim ben yeni uye oldum sayılır.sana coook tsk ederm bizlere yardmci olduğun icin.hayrli olsn buarada canm evleniomussun.benim sana sorum bebek sampuani kullanyorum ben daha az kimyasal madde icerdiği icin sence iyi mi yapyorum.birde rosense in rimeli nasil sence?bu sorular daha once soruldu mu bilmiyorum coğunu okudum ama goremedim.simdiden tsk ler

ay bebem ya kına elbisemle senin nişanlıgının renkleri aynı kanımca :)
benimki de petrol mavisi gibi bi de kahve / altın işlemeleri var
ben emily'nin bi kalemini almıştım
rengi petrol mavisi
onu uygulucam gözüme
far olarak da yine petrol mavisinin tonuyla bronz (altına yakın) aydınlatıcı kullanıcam
bugun denedim çok güzel oldu :)
sana da tavsiyem bu yönde olacak
petrol mavisi + altın rengi gölge oyunlarıyla harika bi iş çıkarabilirsin
bi kaç örnek ekliyim senin için

]

eklersen sev,nirim canım ya iyi olmuş bu senin renklerden olduğuna göre örnek de boldur şimdi sende:kedi:
nasıl bişey kına elbisen bakiyim fesi mesi var mı
tarlatan giycen mi salonda mı olcak ki kına dakaydirigubbakcemile2

eklersen sev,nirim canım ya iyi olmuş bu senin renklerden olduğuna göre örnek de boldur şimdi sende:kedi:
nasıl bişey kına elbisen bakiyim fesi mesi var mı
tarlatan giycen mi salonda mı olcak ki kına dakaydirigubbakcemile2

la bu abiye
fesi nerden olsun şaşkaloz :mymeka:

bak bakem şunnara
fazla abartmiş gerci bu hatun :roflol:

Arabic+blue+eye.jpg

yeşil yerine mavi kullanabilirsin

t3.jpg

t1.jpg

5.jpg

9726711a.jpg

green%20yellow%20and%20orange%20makeup%20look.jpg

gurbikcim ben yeni uye oldum sayılır.sana coook tsk ederm bizlere yardmci olduğun icin.hayrli olsn buarada canm evleniomussun.benim sana sorum bebek sampuani kullanyorum ben daha az kimyasal madde icerdiği icin sence iyi mi yapyorum.birde rosense in rimeli nasil sence?bu sorular daha once soruldu mu bilmiyorum coğunu okudum ama goremedim.simdiden tsk ler

hoşgeldin aramıza canım
ben bebe şampuanı kullanmıyorum
aslına bakarsan yüz için üretilmemiş hiç bişiyi yüze sürme taraftarı değilim sanırım
kullanıp da zararını görmedigi için devam eden arkadaşlarımız var topikte
sen de zararını görmediysen devam edebilirsin :)
neticede bebek teni için yapildigindan içeriginde öyle agir kimyasallar yok
güvenmememiz icin sebep de yok dolayısıyla :)
bu arada rosensin hemen hemen tüm kozmetik ürünlerini severim
rimelleri ve concealer'i (asansörünün bozulmasından ötürü) hariç :)
alma, boşuna para vermiş olursun
yapiş yapiş yapiyor ve çabuk kuruyor

gurbik be anlattın da biz mi bilmedik be benneyaptımki
neyse ikinci ii aslıncda ben gözümü bulsam sana göstercem de bulamam şimdi pc de:1no2:
ama aldım fotoyu boyaları alıp bi gün yaparsam mutlu olcam bende:sinifsinif:

canim benim cok tesekkur ederim.yalniz ben bebek sampuaniyla sacimi yikiyorum ama 3 kez kullandm sadece:)aslinda sacimi temizlemiyomus gibide gelio en iyisi bitkisel bi sampuan kullanayim.

canim benim cok tesekkur ederim.yalniz ben bebek sampuaniyla sacimi yikiyorum ama 3 kez kullandm sadece:)aslinda sacimi temizlemiyomus gibide gelio en iyisi bitkisel bi sampuan kullanayim.

haa öyle mi pardon bitanem :)))
sampuan olarak kullanıyosan bana kalırsa çok da doğru yapmiyosun (eğer yıpranmış bi saç yapın varsa tabi)
cunku bebe sampuanının onarıcı etkisi yoktur
olanı korur o kadar :)
bitkisel şampuan kullanman çok daha doğru bi tercih :)

Back