mrb,çok güzel bir başlık bu,sanırım 1 seferde 76. sayfalara kadar geldim hemde sıkılmadan
benim de birkaç sorum var biçok şeyi biliyorum bilgim var fakat uygulamaya gelince sıfır sanırım yüz hatlarım da makyaja pek müsait değil
benim göz altlarında bi sorun yok kapatıcı şart değil yani beyaz zaten yeterince ama kullanmak da gerekiiyo galiba,çünkü fondöten ve allık kullanıyorum peki kapatıcı fondötenden bir ton falan açıkmı olucak hangisini önerirsiniz
bir de benim cildim sorunlu hassas,sivilce lekelenmeler var yanaklarımda tek tük sinir oluyorum zaten allık hepten rezil ediyor beni neyse,leke ve izler var çok derin olmasada,ve su bile dokunmaya başlarsa hiç şaşırmam,fakat ben makyaj temizlemede hala nasıl bir yol izleyeceğimi,ne kullanmam gerektiğine karar veremedim temizleme mendillerinden kullanıyorum ama o da dokunuyor sanırım,süt mü jelmi ne kullanayım nasıl temizleyeyim yüzümü makyajdan sonra,neyseki hergün makyaj yapmıyorum günlük bakımımı nasıl yapayım
ve göz kalemleri sürdüğüm gibi durmuyor akıyor bunu nasıl önleyebilirim gözlerim çokmu sulu anlamadımki mafoldumben