Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bajum düğün yapacağınız yere gelecekse, başka nikah dairesine başvurmak çözüm değil ki
siz nikah dairesinde nikah kıydırmıcaksınız ki :bbo:
ay aç bilaç anlamıyorum sanırım, devrelerim yandı :bbo:

ülen nereye başvurcam o zaman :mymeka:
bu herif 22sinde kıymam derse napcam ben imam nikahıyla mi yasıcam :sinifsinif:

ben bu işleri direk
nişanlıma postalamayı düşünüyom
biliyo sinirl ibi insanım
delirirsem o kadınıda adamıda yolarım o yüzden o yapsın :):)

sendede canımm

ay yazık ya....
benim sebebi hayatım çok dingin çok beyefendi bi adamdır
ama onu bile çıldırttı bu herif
aşkım bu adamı nikah sonrası döverim ben diyo :roflol:

düğün yerine gelicekse de ilçeye başvurmak lazım geliyi yahu.
aman işler karıştı, hehe :)) :icecream:

bi de ben de sevmiyom betty boop kızını.
:1no2:

daha fazla anlamaya çalışmıcam yoruldum, yemek yedikten sonra okucam
saçmaladıysam mazur görün :roflol:
öpüldünüz, ben de kaçıyor, herkese iyi haftasonları hihoyyyt
yaşasın haftasonları delikafadulden

gurbaa umarım hallolmustur sorun
kızlar taylorun jar ları banada kucuk geldi aç kapa zorluk cıkıyor birde bişey sorucam benim kimisinde az koymuslar kimisine fazla koymuslar sizinkiler nasıl?
bendede eksiklikler var sonra gelicegini yazmıslar içine bekliyorz kalanları

Kızlar bişey sorucam sizlere ela gözler genelde sarı-yeşil olur ya..bu gözlerin yeşilini sönük gösterip sarısını ön plana çıkarmak için hangi renk kalem kullan malıyız? Bir de eyelineri nasıl çekiyorsunuz siz ya

mrb,çok güzel bir başlık bu,sanırım 1 seferde 76. sayfalara kadar geldim hemde sıkılmadan

benim de birkaç sorum var biçok şeyi biliyorum bilgim var fakat uygulamaya gelince sıfır sanırım yüz hatlarım da makyaja pek müsait değil

benim göz altlarında bi sorun yok kapatıcı şart değil yani beyaz zaten yeterince ama kullanmak da gerekiiyo galiba,çünkü fondöten ve allık kullanıyorum peki kapatıcı fondötenden bir ton falan açıkmı olucak hangisini önerirsiniz

bir de benim cildim sorunlu hassas,sivilce lekelenmeler var yanaklarımda tek tük sinir oluyorum zaten allık hepten rezil ediyor beni neyse,leke ve izler var çok derin olmasada,ve su bile dokunmaya başlarsa hiç şaşırmam,fakat ben makyaj temizlemede hala nasıl bir yol izleyeceğimi,ne kullanmam gerektiğine karar veremedim temizleme mendillerinden kullanıyorum ama o da dokunuyor sanırım,süt mü jelmi ne kullanayım nasıl temizleyeyim yüzümü makyajdan sonra,neyseki hergün makyaj yapmıyorum günlük bakımımı nasıl yapayım

ve göz kalemleri sürdüğüm gibi durmuyor akıyor bunu nasıl önleyebilirim gözlerim çokmu sulu anlamadımki mafoldumben

slm kıslar zıyaret edinhttp://www.kadinlarkulubu.com/indirimler-kampanyalar/309226-ladys-box-hediyeli-uyelik.html#post8771641

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…