- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #6.681
cildim karma tatlım burnumda parlama olur yağdan ama yanaklar falan normalmirmirmirmirdediğin gbi limon ve su deniim o zman limonu sıkıp suyla karıştrsam hazır olarak sişeye koysam ya da her sabah akşam limonu pamuğa mı damlatsam suyla hangisi etkili?
sephora'da satiliyor canim :)gurbik stila nın ürünlerini nerde bulabilirim acaba?
gubik ve kokos arkadaslarim kiplikleri görmek isteyen albümüme ekledim bakabilirhihoyyyt
bide arap badanasi haptimzemuszemus astim ben kendimi astim:kedi::roflol:
hayatım bi link vermiştim ama sana benbnde bişi sormuşdum nolr banada cvp verin çok çaresizimsiyah noktalrımla başım dertte
macden bişiler alcam bu hafta gelin makyajım için
187, springsheen ve makyaj sabitleyici düşünüyorum ama bakalım...
kendinmi yapcan gelin mekejini:ecrin_bebek:zemuszemusmacden bişiler alcam bu hafta gelin makyajım için
187, springsheen ve makyaj sabitleyici düşünüyorum ama bakalım...
ya kırmızı donlum ben de görmek istiyorum kipriklerini
ama ama profilinde bi albüm var , onda da hiç foton yok, ben mi göremiyorum :gitme:
gubik bise daha dicem, hani ben sampuanimi degistirdim ya, bitkisel kullaniyomki, saclarim bi kapardi bele gür ve parlak olduki hemide bukadar kisa süredezemuszemus ama düzlesterecem diye geberiyom ama banamisin demiyo iyice kivircik sacli oldum ciktimbenneyaptımki
gurbüş gelin makyajını sen mi yapıcaksın :1shok:
kendinmi yapcan gelin mekejini:ecrin_bebek:zemuszemus
sampuana alısana kadar sabret
sonra duzelir
çok kabarıyosa da bebe yagi sur uclarına acccık
yes bebeklerim kendim yapcem opuyorumnanaktan
ne renk yapcan siyahmi kaydirigubbakcemile2 takma kiprikde takcanmi
gubik ben burdanda takma kiprik almistim ama ilaci acayip kötü kokuyodu bu nyx yaninda yapiskanida vardi nasi güzel bisi o öle hic yapiskan gibi kokmuyo krem gibi kokuyo,
kuruyuncada lastik gibi oldu suyla islatmak yeterli oluyo , böle lastik gibi tek cekiste hepsi cikiyokaydirigubbakcemile2 10 euro vermistim burda tanesin hicde güzel deyildi cok yapmacik duruyodu , nys ise 1,50 eurohihoyyyt
bencede kendin yapzemuszemus
tüm gelen kokis arkadaslara günaydin ve cüüüzzzz
is saatim geldi ben kacar :gitme:
siyah değil de böyle turkuaz+ gümüş tonlarında düşünüyorum canım
henüz provalara başlamadım
başlayayım her rengi deneyip öyle karar vercem
takma kirpik kullanıcam evet
gelin makyajının olmazsa olmazı :asigim:
patrona selam söle :smiley-cool:
gubik bise daha dicem, hani ben sampuanimi degistirdim ya, bitkisel kullaniyomki, saclarim bi kapardi bele gür ve parlak olduki hemide bukadar kisa süredezemuszemus ama düzlesterecem diye geberiyom ama banamisin demiyo iyice kivircik sacli oldum ciktimbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?