• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sadece konuyu aÇan kıŞı fayda gÖrdÜĞÜnÜ sÖylÜyor. BaŞka kımse bıŞı dememıŞ ama denemekte fayda var sonuÇta.
ınŞ. ıŞe yarar

hani bana cevap yaa..bana yardım edecek yokmu....geniş renk yelpazesi olan profesyonel far paletii isteriimmm...ama hangi marka olmalıı bilemıorumm:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

gurbiiiş haoşgeldin. özlettin kendini gülüm.
ben sana arkadaşım için bir şey soracağım.
yüzünde sivilcelerini sıktığı için oluşan izlerden kurtulmak için ne yapması gerekir. senin önereceğin maske vb. ürün varmı?. kozmetik kullanmak istemiyor. aktardan alabileceği doğal birşey varsa önerirsen sevinirim canım. izler çok büyük değil. cilt tipi t bölgesi yağlı.

kurbaa canım bnm biberiyeli sabunla bebak kullandım ama çene bölgesi ve ağız kenarında sivilce yaptı çenemdekiler kistik sıkmadıkça öle dağ gbi duruodu diğerleri ufak pütürcük gbi.geçmiolar biri sönmeden diğeri cıkıo su an kısmen daha azaldı napmam lazım

kurbaa canım bnm biberiyeli sabunla bebak kullandım ama çene bölgesi ve ağız kenarında sivilce yaptı çenemdekiler kistik sıkmadıkça öle dağ gbi duruodu diğerleri ufak pütürcük gbi.geçmiolar biri sönmeden diğeri cıkıo su an kısmen daha azaldı napmam lazım

cilt tipin ne hayatım?
yağlıya dönük ise bu mevsimde bebak önermiyorum
limon+suyu tonik olarak kullan
sivilcelere karşi çok etkili

gubik hosgeldin canimopuyorumnanaktan
bugün kipriklerim geldi taktim harika oldu cok dogal durdu,zemuszemus kimse anlamadi kizlara gösterdim isyerinde, ama zaten kipriklerin uzun senin dedilerfisfisfis
bunlarla uyusam cikarmasam sabah erken gidicem ise ugrasmiiim bidaha olarsmiki acep:sm_confused:

resimde cekiiim becerebilirsem, eklerim sonrahihoyyyt

gubik hosgeldin canimopuyorumnanaktan
bugün kipriklerim geldi taktim harika oldu cok dogal durdu,zemuszemus kimse anlamadi kizlara gösterdim isyerinde, ama zaten kipriklerin uzun senin dedilerfisfisfis
bunlarla uyusam cikarmasam sabah erken gidicem ise ugrasmiiim bidaha olarsmiki acep:sm_confused:

resimde cekiiim becerebilirsem, eklerim sonrahihoyyyt

delirme ülen takma kirpikle uyunur muuuu :mymeka:
kirpiklerini döker sakın yapma aşkitom mafoldumben

sağol canım. Şeniz
limon+su eşit ölçüde olacak değil mi?
canım cildi hassas ise eşit miktarda olsun
değilse 3tebir oranında su eklesin limona

cilt tipin ne hayatım?
yağlıya dönük ise bu mevsimde bebak önermiyorum
limon+suyu tonik olarak kullan
sivilcelere karşi çok etkili

cildim karma tatlım burnumda parlama olur yağdan ama yanaklar falan normalmirmirmirmirdediğin gbi limon ve su deniim o zman limonu sıkıp suyla karıştrsam hazır olarak sişeye koysam ya da her sabah akşam limonu pamuğa mı damlatsam suyla hangisi etkili?

gubik ve kokos arkadaslarim kiplikleri görmek isteyen albümüme ekledim bakabilirhihoyyyt
bide arap badanasi haptimzemuszemus astim ben kendimi astim:kedi::roflol:

Back