- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #6.621
oglum bende kaliyor bosandiktan soonra, simdi tatil var diye babasina gitti, ne yaptigini bilmiyom babasinin ama cok üzüldüm hemide agladimmafoldumben
ins anlar canim , benim üzüldügüm nokta daha babasiyla bosanmamiskende babasi hic ilgilenmezdi, simdiye kadar ben baktim ben büyüttüm babasi nafakada vermiyo sadece 2 haftada bir gittiginde 20 euro veriyo o
ben okadar bakayim büyüteyim emek vereyim zor günler atlatayim dersleriyle ugrasayim, tam rahat edecekkene babasina gitsin olcak ismi ya, ne kadir kiymet bilmez bi evlat yetistirmisim:umursamaz:
güle güle kullan... çok güzel görünüyolar....
günaydın kıslarrr öpüyrummmmmmmmm
siparişlerim geldi çilekten hihoyyyt bu da hediyesi :asigim:
çenebaz güle güle kullan canım çok güzeller..
ya bizim deli gaybana kız nerde uçtumu gaçtımı herifine yoksa bişimi oldu bu saatlere kadar durmazdı o...
hayatım oğlunun nazı sana geçiyo çünkü biliyo ki sana ne derse desin sen onu yine çok seveceksin.. üzülme lütfen:teselli:
kırmızı donlu üzülme bebişim...gençlik işte oo ben anneme neler ettim şu kız halimle aradaki yaş farkıda çok olmayınca malum...
sakın takma ana gibi yar olmaz bebişimm...ergen psikolojisi diiyelim
kırmısılım hic uzulme benimde 13 yasında oglum warzemuszemus yaz tatili icin babasına gitti ramazanda donecekti simdide babamda okumak istiom dioobende kriz gecirdim burdaaa sona anne sana saka yaptım tepkini olcmek icin soledim dedı jnm oglusum benim beniimde burnumda tutuoo 2 aydır gormuom boncugumumafoldumben
kırmızılı kız üzülme canım. babası ile iş yapsın ona gitsin gelsin kalsın ama annenin yerini hiç birşey tutmaz. belkide oğlun senin tepkini ölçüyor. takma ergenlik bunlar. kim şirinlik yapsa ona gider. sen üzüldüğünü anlat ona sevgini anlat. ama sakın babasını kötüleme. üstüne hiç düşme.
:gitme:mafoldumben:gitme: canim ya nekadar zor,benimki yine gelip gitti,ayrilik zor valla
yok benimki tepki filan ölcmüyo, giderken,hayatim zorlastiriyosun dedi:sinifsinif:gidemessin diye kizdigim icin:mymeka:
kırmızılım ssen hala ordamısın annecim yavvv
elbet anasını yemeklerinin değerii anlayacak
mis kokulu kıyafetlerii arayacak
en öok senini ıcaklığıı anlayacak bırak biraz kalsın babasında
çok sıkmakaydirigubbakcemile5
gubik nerdesin ya kac gündürkaydirigubbakcemile:mymeka::gitme:
Evet ya nerdeee(
bir soru sordum konu durdu bahtsız bedevi miyim neyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?