Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

hayatım oğlunun nazı sana geçiyo çünkü biliyo ki sana ne derse desin sen onu yine çok seveceksin.. üzülme lütfen:teselli:

kırmızı donlu üzülme bebişim...gençlik işte oo ben anneme neler ettim şu kız halimle aradaki yaş farkıda çok olmayınca malum...
sakın takma ana gibi yar olmaz bebişimm...ergen psikolojisi diiyelim

günaydın kıslarrr öpüyrummmmmmmmm

günaydin canimopuyorumnanaktan

siparişlerim geldi çilekten hihoyyyt bu da hediyesi :asigim:

güle güle kullan canim hediyeside güzelmis hezemuszemus kullaninca yorumlari bekliyoz

çenebaz güle güle kullan canım çok güzeller..
ya bizim deli gaybana kız nerde uçtumu gaçtımı herifine yoksa bişimi oldu bu saatlere kadar durmazdı o...

yoksa nikah günü almayami gitti hani gecende vesakalik cektirmeye gittiydi yaCADIARZU

hayatım oğlunun nazı sana geçiyo çünkü biliyo ki sana ne derse desin sen onu yine çok seveceksin.. üzülme lütfen:teselli:

dogru valla bana karsi cok rahat, hatta okadarki saygisizlik bile yapiyo, babasina asla yapamayacagi seyleri :gitme:

kırmızı donlu üzülme bebişim...gençlik işte oo ben anneme neler ettim şu kız halimle aradaki yaş farkıda çok olmayınca malum...
sakın takma ana gibi yar olmaz bebişimm...ergen psikolojisi diiyelim

yas farkindan cok boyu beni gecti , of ins biran önce biter su ergenlik:gitme:
kusura bakmasinda zor gider babasina asla vermem, yok öyle bedavaya konmak:mymeka:
neler konustular tam olarak bilmiyorum ama, galiba babasiyla is yapicaklarmis ondan öyle diyo, banane is yeri acsalar bile benle kalacak yine gitsin gelsin isinekaydirigubbakcemile

kırmısılım hic uzulme benimde 13 yasında oglum warzemuszemus yaz tatili icin babasına gitti ramazanda donecekti simdide babamda okumak istiom dioo bende kriz gecirdim burdaaa sona anne sana saka yaptım tepkini olcmek icin soledim dedı jnm oglusum benim beniimde burnumda tutuoo 2 aydır gormuom boncugumumafoldumben

:gitme:mafoldumben:gitme: canim ya nekadar zor,benimki yine gelip gitti,ayrilik zor valla

yok benimki tepki filan ölcmüyo, giderken,hayatim zorlastiriyosun dedi:sinifsinif:gidemessin diye kizdigim icin:mymeka:

kırmızılı kız üzülme canım. babası ile iş yapsın ona gitsin gelsin kalsın ama annenin yerini hiç birşey tutmaz. belkide oğlun senin tepkini ölçüyor. takma ergenlik bunlar. kim şirinlik yapsa ona gider. sen üzüldüğünü anlat ona sevgini anlat. ama sakın babasını kötüleme. üstüne hiç düşme.

yok canim kötülemiyom , aradan seytan dürtsede-tatlicadiarzu-

gurbaa işim gücüm yok sna saç beğeniommirmirmirmir
içimde kalmış herhalın :sinifsinif:
ister beğe ister beğenme ahanda örnekler

bu alttaki tam senin istediğin gibi hem doğal hem gösterişli çok hoş görini valla duvakla nasıl görünür bilmiyom ancak

buda ona benzer bişi ancak önden görünümü yok arkadanda fena diil

na buda favorim kadaında çok hoş valla

Son düzenleme:
:gitme:mafoldumben:gitme: canim ya nekadar zor,benimki yine gelip gitti,ayrilik zor valla

yok benimki tepki filan ölcmüyo, giderken,hayatim zorlastiriyosun dedi:sinifsinif:gidemessin diye kizdigim icin:mymeka:

ah jnm yha arkadaslarında dedıgı gıbı ergenlık zamanları bıraz sabır bızde ergen olduk zamanında:kedi:

kırmızılım ssen hala ordamısın annecim yavvv
elbet anasını yemeklerinin değerii anlayacak
mis kokulu kıyafetlerii arayacak
en öok senini ıcaklığıı anlayacak bırak biraz kalsın babasında
çok sıkmakaydirigubbakcemile5

yok canim kalsin bisi demiyom, arkadaslar sorduda ondan seeetiydim:kedi: saol canim a.s.

kurbaacım biberiyeli sabun ve bebak kullanmaya başlamştım herhalde 3 hafta falan oluo.ama çene bölgesinde sivlcelerimde azıtma oldu cene bölgesi ve ağız kenarı biri sönmeden başka cıkıooo çenemdekiler kistik şekilde uçsuz ağız çevresindeklr minik minik pütürcük gbi ve cok cok üzülüorummm geçmio napcgmı bilmiorum acil yardım öneri ne varsa ihtiyacım varrr kurtar beni yetiş bacımmmmmsenağlama

Arkadaşlar başladım sayfaları okumaya ama o kadar olmuş ki yoruldum

O yüzden belki tekrar etmiş olacaksınız;ama bana bir çare

Şimdi malum yaz mevsimi ya ben de karma ciltliyim

Fondoteni direkt olarak uyguluyorum,yok öyle altına falan zemin hazırlamıyorum

Sonra güneş vuruyor,benim yüzüm parıl parıl (

bu T bölgesi parıltısı nasıl geçer ki??

gurbaa prenses cok faydalı bı topik olacagına emınım.ben aranıza daha bugun katıldım.ama hemen sorumu sormak ıstıyorum.makyaj konusunda yetenklıyım yapamyı da cok sevıyorum yalnız bana söyle kalıtelı bı far paletı lazım.renklerın bırbırıne karışabıldıgı sedeflı ve mat renlerın olduğu bı marka tavsıye edebılırmııısıııınnnn:dance:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…