Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
noldu kırmızı tonlim :1hug:

ne oldu donu güzel:gitme:
benimde bi haftadır canım burnumda
bir derdim vara gitmemek için kendimi zor tutuyom :sinifsinif:

olum yaaaa, 2 haftadir babasinda kaliyodu, 2 gün önce geldi bugün yine gitti, gitmedende dediki 18 yasina geldigimde babama gidicem temellimafoldumben kalbim cok kirildi mafoldumben:a015:

14,5 yasinda oglum var ama beni hic sevmiyoooomafoldumben

canım benim ya :teselli: sevmez olur mu hiç, sadece şimdi öyle atıp tutma yaşları
biraz akla karayı ayırt etmeye başlasın annesinin kıymetini anlar
üzülme sen, öyle kızınca bişeye deyivermiştir, bizim de neler çıkıyo ağzımızdan öyle esip gürlüyoruz
hangisini yaptık :sm_confused:

saol canim, ama kizacak bise yoktuki ortada güzel güzel oturuyoduk , hatta geldi üstünü basini yikadim hazirladim gidecek yine diye, aniden söyledi :mymeka:

saol canim, ama kizacak bise yoktuki ortada güzel güzel oturuyoduk , hatta geldi üstünü basini yikadim hazirladim gidecek yine diye, aniden söyledi :mymeka:

işte bak kendi ağzınla söylüyosun, bişey bile yokmuş ortada
böyle şeylerle üzme tatlı canını, ilgi çekmek için de yapar, çocuk o daha :teselli:

canım ergenlik çağında bunlar. ne dediklerini ne yaptıklarını bilmiyorlar. baba biraz daha fazla yüz verip yani her dediğini yapıyorsa ondan öyle söylemiştir. benim yeğen 16 yaşında. annesini daha çok seviyor. çünkü anne şımartıyor.

canem ben 13 14 yaşlarıdayken anneme se benim için ne yaptınki
hep oturuyosun bütün işler, ben yapıyorum demiştim
lala olsaydımda demeseydim anemi ağlatmıştım o günmafoldumbenmafoldumben

o daha genç değerini anlayacak sonunda sen üzülme:gitme:

oglum bende kaliyor bosandiktan soonra, simdi tatil var diye babasina gitti, ne yaptigini bilmiyom babasinin ama cok üzüldüm hemide agladimmafoldumben

ins anlar canim , benim üzüldügüm nokta daha babasiyla bosanmamiskende babasi hic ilgilenmezdi, simdiye kadar ben baktim ben büyüttüm babasi nafakada vermiyo sadece 2 haftada bir gittiginde 20 euro veriyo o
ben okadar bakayim büyüteyim emek vereyim zor günler atlatayim dersleriyle ugrasayim, tam rahat edecekkene babasina gitsin olcak ismi ya, ne kadir kiymet bilmez bi evlat yetistirmisim:umursamaz:

herkeze mrb ..gurbik hanım bölesine yararlı bi iş yaptığınız için Allah sizden gani gani razı olsun inş.. menimde size sanışmak istediğim bişe var sürekli sivilcelerden yakınıorum kullanmadığım şey kalmadı hertürlü ilaç jel babanne karışımları limon yağı nane yağı lavanta elma sirkesi ve turp rendesi karışımı bile kullandım :ecrin_bebek: şuanda ısotrexın kullanıorm henüz 1 ay oldu bakalım neler olucak.. size sormak istediğim burnumun üstündede fazlasıyla siyah nokta var arnaud un sebo die bi jeli var onu kullanıorm ilk başlarda çok ii geliodu şimdi tekrar arttı ekstradan hiç bi bakım yapmıorum cildime 20 yaşındayım nemlendirici kullanmam gerekiomu annem saçmalama dio siz ne önerirsinz şimdiden çok teşşkkr edermgamyoncuiremsu

çenebaz güle güle kullan canım çok güzeller..
ya bizim deli gaybana kız nerde uçtumu gaçtımı herifine yoksa bişimi oldu bu saatlere kadar durmazdı o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…