• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbacıııımmm,
şu methettiğin estee fondöten varyaa.
Eşime bugün free shoptan aldıracağım.Tam adını bi versen bacım.Malum erkekler anlamıyo fondötenden mondötenden .Light'ı falanda varmış onu almasın yanlışlıkla.
Birde yaa bunun kaç numarasını alcem bilmiyorum.Fırsatımda yokki gidip TA dan bakam.
Netten baktım da 2 ya da 3 no arasında kaldım.Renk tonları nasıl.Eğer diğer fondötenlere göre daha koyu ise 2 no aldırayım.Yoksa 3 aldıracağım.
Çok beyaz tenli değilim.Buğday tenliyim hatta şu yanmış halimle buğdaydan biras koyuyum kafamçokkarıştı

canım estee lauder - double wear - stay in place
işte bu
372745_fpx.tif

eşin ten rengini söylesin, saticilar yonlendirir bitanem
renk skalası cok geçiş şimdi seni gormeden bişi diyemem

nan reçel ne alaka be ..-tatlicadiarzu-

ben yarım limon sıkıom o da oluyo:) reçel piştikten sonra kaşığı batır bir damla tırnağına damlat. dağılmıyorsa kıvamı tamamdır..cokacimcoook
tirnagim yanmasin sonramafoldumben-tatlicadiarzu-
tamamdir kehvelti konusunu kapatabiliriz, cünkim kahvaltimi yaptim artikin:delphin:
biri zexs mi dedi bende varımmm:))))çatlaküyesimiliysi muhahaahahahah:))))))))

:roflol::roflol:

abow reçeller meçeller hamile var kızım burda ayaanızı denk alın ha...
öbür konuyada girmeyin libidom tavanda...
primerimi sürdüm bugün..gözelmiş yımışah yımışah...

Bu ne hız anam.Anında cevap...opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim.Eşimde hiç beceremez ama denesin bakalım bi.

canım ten rengini söylesin
yapması gereken tek sey bu :)

abow reçeller meçeller hamile var kızım burda ayaanızı denk alın ha...
öbür konuyada girmeyin libidom tavanda...
primerimi sürdüm bugün..gözelmiş yımışah yımışah...

nası sürdün primeri gülüm
anlatöncesinde naptın ne kadar bekledin sonrasında naptın

aaa gurbaa bide şeyi sorcektim.
Bu fondöten karma ciltlere uygun mu gülüm opuyorumnanaktan
Burnum çenem yağlı yanaklar kupkuru delikafadulden

uygundur bitanem

önce yemlendiricimi sürdüm 10 dk bekledim primerimi sürdüm üstünede biothermin hafifçek nemlendiricili fondotenini sürdüm yanlışmı olmuş de bakem..
fotoğraf makinem yanımda olsaydı koyacaktım resmini...

önce yemlendiricimi sürdüm 10 dk bekledim primerimi sürdüm üstünede biothermin hafifçek nemlendiricili fondotenini sürdüm yanlışmı olmuş de bakem..
fotoğraf makinem yanımda olsaydı koyacaktım resmini...

nemlendiriciyi sür
en az 15 dakika bekle (normali 20-30dkdır)
elinin üstüne bi miktar primer sık ve 1-2 dakka bekle ki vucut ısısına ulaşsın
ardından sür sıfatına
en az 10 dakika bekle (normali 20-30dkdır)
ardından fırca ile fondotenini uygula
okey mi bebişim
en iyi verim böyle alınır

evde onları yapmak için okadar vaktim olmaz tatlım bari iş yerime getireyimde burada yapayım makyajımı 8 e 20 kala servise biniyoruz biz.onu beklemem için sabah 6 da kalkmam lazım ki şimdi uyanırken çok zorlanıyorum.yarın burada yaparım ozaman sağol datlum.

evde onları yapmak için okadar vaktim olmaz tatlım bari iş yerime getireyimde burada yapayım makyajımı 8 e 20 kala servise biniyoruz biz.onu beklemem için sabah 6 da kalkmam lazım ki şimdi uyanırken çok zorlanıyorum.yarın burada yaparım ozaman sağol datlum.

bebem zati günlük kullanma primeri
agir kaçar cildin sivilcelenir
bu sıcaklarda cilt kesinlikle agir makyaj uygulamalarıyla yorulmamalı opuyorumnanaktan

ee bebişim şindi hamileyim öyle bara pavyona takılamıyom maylesef nerde sürcem ben onu neyse belki senin düğününe...
ya hamile abiyesi alıp süslenmek istiyom... kojamın kardeşi (hala ne dendiğini öğrenemedim kayınmı oluyo neyse işte) evlense bari of of...

ee bebişim şindi hamileyim öyle bara pavyona takılamıyom maylesef nerde sürcem ben onu neyse belki senin düğününe...
ya hamile abiyesi alıp süslenmek istiyom... kojamın kardeşi (hala ne dendiğini öğrenemedim kayınmı oluyo neyse işte) evlense bari of of...

benim düüne gelsen keşke
çok guzel bi yerde olcak laa
böle orman içi gibi
havuzlu mavuzlu
icine atardım seni zemuszemus
ben de kurtulurdum KKda kocen de naaamusumlan vereliniortak

gurbiş hani şu kalemi yarım çekme stili var ya
az önce onu deneyim dedim, can sıkıntısından makyaj yaptım da
o kalemi yarım çekmek hangi gözlere gider, gözü nasıl gösterir, çekik görünmesini istiyosak mı öyle çekelim ???
ben angelinadan kıskandım zemuszemus

gurbiş hani şu kalemi yarım çekme stili var ya
az önce onu deneyim dedim, can sıkıntısından makyaj yaptım da
o kalemi yarım çekmek hangi gözlere gider, gözü nasıl gösterir, çekik görünmesini istiyosak mı öyle çekelim ???
ben angelinadan kıskandım zemuszemus

içe çekersen buyuk gözlere, dışa çekersen kucuk gözlere gider bebem
evet gozu cekik gösterir

hee dimek öyle haaa...havuzun suları bitarafıma gaçar istemem ben...
yakın olsa süprüüss derdim emme uzak ayaklarım şişio şimdi bile emin ol düğününde olmamı istemezsin yane...kocam memnun kızım benim gibi üşengeçten kahvaltım ayağıma geliyo benim...

Back