- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #6.521
günaydın gurbiş!
dün özelden mesaj attım niye cevap virmedin?
niye la almanyada ekmek satilmiyo mu lülülülülülüsahimi laa ,geliim ozamanzemuszemus yük olmam saga bi kenarda kivrilir yatarim:kedi:
sabah da bogazda kehveltiye giderizkaydirigubbakcemile5
gecen sene yalniz gittim tr ye olusumla, dönüsde bütün gece sabiha gökcende sabahladim:gitme:
kardesimde diyo abla yalniz gitme istanbula orasi kurt sen kuzu yirler seni:sinifsinif::mymeka:
taxiciye bide ekmek soruyom biyerden ekmek alsamiydik acaba diye
oda abla temin deseydin yanindan gectik alirdik,herkes tr den gelirken ekmek getiriyo adet olmus artik:ecrin_bebek:
günaydin selin sende gelsene biznen kahvaltiyazemuszemus manzaramiz nasi ama:jeyyar:
herkesler yatiyo ben yine hortladim sabahin köründe, ac ac milletin kalkmasini bekliyommafoldumben
melodi yogunluktan makyaj bile tazeleyemiyom ne özel mesajı allasen gülüm yaaa mafoldumben
niye la almanyada ekmek satilmiyo mu lülülülülülü
selin gelirse ben katil olurum mafoldumben
bende geliyom kahvaltıya :)
günaydınnn
günaydin buyrunnnnnnnnnzemuszemus gelirken taze yapilmis cilek receli getir kaydirigubbakcemile
cilek değilde anamın yeni yaptıgı vişne reçeli var olarmı :lepi:
dalga gec sen görürsün , hele bi cik yurtdisina bak nasi arican ekmegi simitimafoldumben
niyeki sevmiyonmu selini , sen sevmiyosan bende sevmem ona göre:ecrin_bebek:
yaramazlik yaparsa balkondan asa atariz bosver gelsin -tatlicadiarzu-
günaydın kırmızılı kız. gelirim ben de kahvaltıya ne keyifli olur hep beraber.
gurbişim kıyamam ben sana?
bütün kizlar toplansak surda mam etsek mafoldumben cok bisemi istemis olurumki :gitme:
yada burda
gel canim, valla süper olur ozaman cilek recelinide sen getir bali :ecrin_bebek:günaydın kırmızılı kız. gelirim ben de kahvaltıya ne keyifli olur hep beraber.
gurbişim kıyamam ben sana?
yarın aşkım sevgilim geliyo
nikah başvurumuzu yapcaz inşallah :asigim:
hihoyyyt ben kesin gelirim hihoyyyt
gel canimcim zemuszemus sende bal getir kaydirigubbakcemile:roflol::roflol: ne ac gözlüyüm nan ben, midemden acayip sesler geli nolaki acepCADIARZU
istediğin bal olsun kız, annem çok güzel reçel yapar, onlardan da getirrim, canın istiyomuş ya zemuszemus
çilek, şeftali, karadut ne ararsan var bizde delikafadulden
tebi melodi ne sandın mafoldumben
annem çok ağladı dün yaaa
kardeşimi bırakıp geldiler foçaya
eve gittim dün ağlıyodu
sabah kalktım gene ağlıyo
anne olmak ne zor yaaa mafoldumben
o yüzden o kadar çok kızıyorum ki
evlendikleri adamın annesini kocalarından kıskanan kadınlara...
mafoldumben
nikahgörümlülügünü istemeyi unutma:umursamaz: varmiydiki öyle bi adet nanCADIARZU olsun olmasada ben cikardim ben cikardimdelikafaduldennaniknanik
kizlar bana acil recel tarifi lazim kolayindan olsun :lepi:
nisan annene sor bi nasi yapiyomus
aseriyommu ne :CüvCüv:
hemen annene soruyosun nasi yapiyomuskaydirigubbakcemilecokacimcoookcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?