• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sağol nisancım neyseki sen evli değilsin biraz önce kırmızıdonluya darısı başına dedim hatunu 7 kocalı hürmüze çevircektim olsun laaa düğün yapmak zevkli oliyi bida bida evlenirim...ama kocamlan

lan deli gaybana şimdi saçın siyahmı kızılmı bak oda modeli çok değiştiri kızıl daha güzel olmuş ben detim saa..

gördüm gördüm hihoyyyt sanki hic görmemisim mis mis lik yapiyom-tatlicadiarzu-
yenimi gidiyon nan hastaneye, hadi bakalim ins iyi haberle gelirsin bak kac aylikmis-tatlicadiarzu-:roflol:

nisanım bebeğim bu ne güzellik çiçeğim yaaaa maşallahhh

okka gibi burun kibar gamze yirim seniiiii

gurba çiçem güle güle git yine gel sevgilim

nisan şu resmiğ bi daha kosana yaww
sen resim kodun benim lanet olası internet gitti

tek faliyetim internet o da mok gibi çalışıyo
delllenecemmmmmmm

gurbaa allah bahtınıda yüzün gibi güzel eylesin ......

nisanım bebeğim bu ne güzellik çiçeğim yaaaa maşallahhh

okka gibi burun kibar gamze yirim seniiiii

gurba çiçem güle güle git yine gel sevgilim

ayy ilarzum çok teşekkür ederim canım ya :utangac:
nisan şu resmiğ bi daha kosana yaww
sen resim kodun benim lanet olası internet gitti

tek faliyetim internet o da mok gibi çalışıyo
delllenecemmmmmmm

gurbaa allah bahtınıda yüzün gibi güzel eylesin ......

hangisin koyim tatlım

sağol nisancım neyseki sen evli değilsin biraz önce kırmızıdonluya darısı başına dedim hatunu 7 kocalı hürmüze çevircektim olsun laaa düğün yapmak zevkli oliyi bida bida evlenirim...ama kocamlan

:roflol::roflol: bende aşkımla 10 kere düğün yapabilrim severim düğün ama benimse sırnaşık şey

nisan canim fistik citir seni:asigim::nazar:

çok teşekkür ederim canım sağoll :utangac:

dilamm gördüm şekerparem seni de maşallah bibem ya çok güzel bi gelin olmuşsunnn

bize de nasip et yarabiiiiii:))

oy canım ilarzum sağol yaaa....sen çok çok daha güzel olucan bebişim...
hee bu arada nisan keşke iki kez düğün yapma şansımız olsa walla insan ilkinde çok acemilik çekiyo gelinliğimden tut herşey çok daha farklı olurdu şimdi...of yaa ama kocam evlilik yıldönümümüzde düğün yapıcak bana sös verdi beyas elbise giycem.

oy canım ilarzum sağol yaaa....sen çok çok daha güzel olucan bebişim...
hee bu arada nisan keşke iki kez düğün yapma şansımız olsa walla insan ilkinde çok acemilik çekiyo gelinliğimden tut herşey çok daha farklı olurdu şimdi...of yaa ama kocam evlilik yıldönümümüzde düğün yapıcak bana sös verdi beyas elbise giycem.

aslında benim düğünüm 2 kere olucaktı
bide köylerinde yapılacaktı izmirde
ama ben istemedim hoş bize belli olmaz belki ordada yaparım
ama ben işi uzatmak istemiyom 4 5 sat düğün yapak sonra uykumuz gelir uyuruz falan:lepi:

Back