Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ama sen almanyadasin dimi cannm? Ayni ulke icinde sorun olmaz sanirim AMA Ben gumrukten korkuyrm

evet evet almanya iciydi, gümrük isini bilemicem canim du bakalm belki cikar bilen birileriopuyorumnanaktan
gurbişim iyice dinlen, iyileş... a.s.
kırmızılı sana noldu kuzum :uhm:

nolcek canim hep ayni derdim, togtora gittim antibiotik verdi :gitme:

hayatım yaşının küçük olması ve sana maybelline önerilmesi arasında bi bağ kuramadım ben
maybelline diğer kozmetiklere nazaran çok mu zararsızmış ki bunu önerdiler?
herkes kullanıyor diye seni de ona yönlendirmek çok ama çok yanlış...
mineralli makyaj ürünlerini kullanabilirsin evet
fakat kullanımı zordur
24 yaşındayım ve neredeyse 10 yıldır makyaj yapan biri olarak ben bile zaman zaman mineralli fondotenin kapatıcının sürümünü ayarlayamadıgım zamanlar oluyor
şayet ben bu işe azmettim ilk zamanlar param çöpe bile gitse ben bu ürünleri alıp tecrübe kazanıcam diyosan mineral en doğru tercih olur
ama yok beni zorlamayacak ürünler olsun diyor isen de cildine en az zarar vericek hafif ürünleri tercih et
örneğin bi rosense'e ugramanı öneririm
hem güvenilir bir yerli markadır hem de ürünlerinin kalitesi gerçekten güzel

gidip maybelline'e para yatıracağına yerli malına para yatır
hem daha başarılıdır rosense maybelline'den hem de ülke ekonomisi kazanır
[/QUOTE]
:) ablacımmmm saqol cevapladığın için bana minerallerin kullanımının zor olmasından hc bahsetmediler :) neyse zaten buradada pek bulacagımı zannetmiyorum bana dediklerine göre maybelline diger markalara nazaran daha zararsızmış genç kızlar için ama zaaten benim için 1.önemli olan yüzüme zarar vermemesi benim için ama ablacıgım çevremdede rosense ile ilgili iyi yorumlar almadım en korktugum şeyde için de zararlı şeyler olması beni en ürküten o rosense ile ilgili, yhaaa bende şaşırdım artık ne alacagımı : (

madlen canim bak gurbaanin önerdigi herseyden simdiye kadar memnun kaldim, cünki kendisi bir kozmetik manyagi hatta piskopati oldugu icin:roflol: denemedigi ürün kalmamistir
rosens diyosa rosendir taaammi kaydirigubbakcemile:teselli:

gurbikim çok saol tatlımzemuszemus Şeniz

madlen canim bak gurbaanin önerdigi herseyden simdiye kadar memnun kaldim, cünki kendisi bir kozmetik manyagi hatta piskopati oldugu icin:roflol: denemedigi ürün kalmamistir

tamm ne kıızıyosun yhaaa:kedi: bende düşüncelerimi söylüyorum!!!!! :uhm:

günaydın bacılar
çilekten sipariş ettiğim benefitlerim gelmiş dünzemuszemus gurbaa sana ne kadar teşekkür etsem az, sayende yine süper bi makkaj ürünü keşfetmiş oldum:1hug:

ben aynı zamanda moon beam i de merak ettiğim için, içinde high beamlen moon beamin küçük boyu, iki tane tekli far bi tene de lip gloss olan " valley of stars " diye bi kit, bi de 3 tene deneme boy pudra olan bi set aldım "powder pop" muydu neydi adıkaydirigubbakcemile3

hiç makkajsız suratıma azıcık sürmeme rağmen high beam çok tatlı bi parlaklık verdi yüzüme:asigim: pek bi sağlıklı hissettim kendimi...bi ara moon beami de deneyecem; ve kına gelin makkajımda mutlaka kullandırtçam bu ürünleri makkajcı kadınaşakkıdı

canım bizde hep pahalı marka iyi markadır felsefesi hakim
bugune dek neredeyse kullanmadıgım marka kalmadı
rosense'i arkadaşlar hiç bilmiyoken farlarını önerdim pudralarını önerdim
alıp da "gurbaa bu kötü çıktı, param boşuna gitti" diyen olmadı
aksine herkes teşekkürle döndü zemuszemus

chanele ayılan bayılan tipler rosense'i görmez cunku yerli malıdır, kötüdür tüüüdür kakadır vs.
ama bilmiyolar ki rosense'in kozmetik için ham maddesi chanel'den gelmekte :)
cunku rosense chanel'e parfüm için gül esansı ve yağı ihrac ediyor
karşılıgında da kozmetik için ham madde alıyor onlardan
yani öyle dandik bi marka değil rosense asla
cilt bakim ürünlerinden memnun kalınmamış olunabilir
fakat kozmetik konusunda başarılı
ama rimelini önermiyorum mesela
kapatıcılık arayanına fondotenini onermiyorum
göz kalemlerinden ben çok memnun kalmadım
fakat pudrasi farları gercekten çok guzel
allıgını da aldım o da piyasadaki bi çok üründen başarılı....

ben zor beğenen bi insanım
o nedenle kullanıp da "işte bu!" demediğim hiç bir marka için illa ki alın yönünde fikir beyan etmem
bırak sen kimin ne dediğini
bu işi benden iyi bilen biri varsa buyursun topiğimi ona devredeyim :)

manyak da sensin piskopatta ağzini topla kııımısı :mymeka:
müşterilere kötü davranma la onlar bizim velinimetimiz mafoldumben-tatlicadiarzu-

canım bunları duymak bana tarifsiz bi keyif veriyor :)
begenmene çok sevindim
sen highbeam'i fondotenin üstüne sür bir de (yada fondotenle kariştirip sür alnına, elmacık kemiklerine ve cenene) inan bana fotolarda mükemmel gorunuyor böyle ışıl ışıl :)

gurbaaa
bende far surmeyi beceremıyorum
acık tenli sarısınn ve yesil gozluyum
ama napsam beceremıyorum
bı de bana hangı renkler gider??
seyediverrr bakalım...

gurbaaa
bende far surmeyi beceremıyorum
acık tenli sarısınn ve yesil gozluyum
ama napsam beceremıyorum
bı de bana hangı renkler gider??
seyediverrr bakalım...

hayatım açık renkleri tercih etme
liladan pembeden uzak dur
gözlerini ön plana çıkaracak koyu renkleri tercih et
muhakkak göz kalemi/eyeliner kullan
allıksız dışarı çıkma
zira sac sari göz açık ten açık solgun görünür yüzün

günaydın gurbi
peki sana şöyle bi soru gelse. loreal true match pudra mı yoksa rosense pudra mı hangisi daha kapatıcı?kafamçokkarıştı

günaydın gurbi
peki sana şöyle bi soru gelse. loreal true match pudra mı yoksa rosense pudra mı hangisi daha kapatıcı?kafamçokkarıştı

bebem loreal true match çok kapatıcı bir pudra değil
daha ince bir yapisi var
rosense ise ortakapatıcılıkta
onun da çok yogun değil kapatıcılıgı
kapatıcılık ariyorsan max factor creme puff alman lazım

gurbiş nette okuduğum bütün makyaj yazılarında yeşil göze pembe mor yani kırmızı paletinden renk öneriyolar kuzum...
aslında ben mavi yeşil tonlarını daha çok seviyorum ama nettekilere de ayıp olmasın diye pembeler de katıştırıyorum kaydirigubbakcemile3
sence yeşil göze giden en iyi renk ne
ben en çok toprak tonlarını yakıştırıyorum

bu arada iyileştinmi bugün canım, geçtimi ağrın :1hug:

günaydınn hihoyyyt
gurbaam eve gidince rahatlayabildinmi sarmısak yuttunmucokacimcoook
merak ettim de:CüvCüv:
bide epiliksire bişiler yazdım bi bak
bide bide benim senden çok alakasız bi arzum olacak özeline yazbilirmiyim müsaitmisin:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…