• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Gurbik gecmis olsun. Kızlar sorularım var 1. Yüz kesesi gördüm gecmis sayfalarda kelebek ipek yüz kesesi nerden bulurum 2 sırtımda felaket Güneş lekesi var az önce arkadas ürün almış cilekten lekeler için nasildir ise yarar mı napmam lazım lekeler için

Gurbik seni çok iyi anliyrm ben her ay doktora gider iğne olurum bazı aylar gnelik olmuo novalgine hap ve sıcak su torbasını ayağıma koyuyormuş geciriyo Cnm

len kendicigim
belki manyaklık ama ben adetin ilk günü muz salatalık falan yiyemiyorum
yani böle bişiyi çağriştirdiğindan midem feci bulanıyo muhahahahaha :roflol::roflol::roflol:

korkunun üstüne gitme psikolojissi galibasırnaşık şey
öle yapıca kesiliyodur belkii:roflol::roflol:

Gurbik gecmis olsun. Kızlar sorularım var 1. Yüz kesesi gördüm gecmis sayfalarda kelebek ipek yüz kesesi nerden bulurum 2 sırtımda felaket Güneş lekesi var az önce arkadas ürün almış cilekten lekeler için nasildir ise yarar mı napmam lazım lekeler için

benim de sırtımda güneş lekesi kaldı :gitme:
geçen seneden kaldı, ufacık bi alana krem sürmeyi unutmuşum, felaket yanmıştı, lekesi de kaldı
canım onun için expigment diye bir merhem var, eczaneden alınıyo, önce onu dene
ben bunu küçük lekeler için aldım yüzümdeki, kullanınca söylerim işe yarayıp yaramadığını yerimseniben

canım ayaklarına mutlaka çorap giy. senin büronda klima vardır üşütmeden şiddeti artar. ben de feci oluyorum. ilaç almadan duramam mesela. sıcak havlu koy karnına. yada küçük pet şişeye dayanabileceğin kadar sıcak su koy ve gezdir karnında. seni iyi anlarım. feci bişey. evlenince geçiçek dediler 1-2 sefer ağrımadı. sonra aynen devam etti.
geçmiş olsun.

Sagol cnm expigment geciriyrmu kullandinmi

%100 geçirdiğini söyleyemem ama solduruyor...
bi de şu var ben çok düzenli kullanamadım, şimdi yeniden başladım kullanmaya
ben onu doktor tavsiyesiyle aldım sırtımdaki güneş yanığı için, yani güvenebilirsin
kesin sonuç istersen lazerle anca... ama bu yapılabilecekler arasında en etkili yol...

Mrb gurbacim,

Ben fondoten almayi dusunuyorum, ilk defa kullancam,øzel gunlerimde bende makyaj yapmak istiyorum:)

Ønerin var mi ? Bide bi suru tonlari oluyo bunlarin

kafam karisti sana sormaya geldim hizir :))

Mrb gurbacim,

Ben fondoten almayi dusunuyorum, ilk defa kullancam,øzel gunlerimde bende makyaj yapmak istiyorum:)

Ønerin var mi ? Bide bi suru tonlari oluyo bunlarin

kafam karisti sana sormaya geldim hizir :))

canım estee lauder double wear kesinlikle :)
burada önerdiğim bütün arkadaşların favori fondoteni oldu :)
keşke kendileri de gelip anlatsalar double wear farkını :)

kendileri burda :delphin:anlatmama gerek yok, varille alacam yakindamirmirmirmir

seni estee lauder evlatlık alsın bari la :roflol:

canlarım ben gidiyorum mafoldumben
dayanamıcam artık gidiyim yatiyim
çok opuyorum hepinizi
akşam iyi olursam gelirim inşallah

epilixir başlığımı güncelde tutun herkeş görsün ballarım

seni estee lauder evlatlık alsın bari la :roflol:

canlarım ben gidiyorum mafoldumben
dayanamıcam artık gidiyim yatiyim
çok opuyorum hepinizi
akşam iyi olursam gelirim inşallah

epilixir başlığımı güncelde tutun herkeş görsün ballarım