- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #6.041
dogru walla gubik helede almanyada, bizi keklicekler ya ondan yasakliyolar heleki gümrük bi eline gecirsin incelesin verginin üstüne vergi koyuyo:mymeka: valla biktim burdaki yasaklardan afedersin osu..san para istiyolarkötükedihüso
bak misal bi ara cildimi soymak icin fruit peeling diye bi jel vardi internetden ucuz ucuz aldim, sonra alman eczacilar ayaklanip kapattirmislar biz para kazanamiyoz diye:mymeka:
almanyanın bu gıcıklıgı var...
dişaridan jelatinsiz kozmetik sokmuyo ülkeye uyuzlar:umursamaz:
oldu demek delikafadulden görevimiz efem ne demek :içelim:
jelatin amabalajı dimek kımızılımm :ecrin_bebek:
kızlarım birazdan çıkabilirim ya feci hastayım ben mafoldumben
canım cilt güçlendirici dediğine bakma, öyle cilde sağlıklı bi ışıltı veriyo, gurbikte ve burdaki biçok arkadaşta var diye aldım bende kaydirigubbakcemile3
çok da iyi bilmiyorum, gelince anlıcaz kaydirigubbakcemile3
bebemler çilekteki ürünler orjinal
bazı uyanık kozmetikciler başka yerden alındıgı için sahte diye kandırmaya çalişiyolar
yemeyin
kızlarım birazdan çıkabilirim ya feci hastayım ben mafoldumben
ooy gurbişim bugün keyifsiz :1hug: canım benim git dinlen, yatmadan geçmez bu melet :1no2:
kannecim bildiğim kadarıyla günlük kullanılıyo şekerim, başka rengi varmı bilmiyorum ben bunu set olarak gördüm yapıştım,
sonracıma çilekte parfümler hariç çoğu üründe kargo yok
elime geçince daha iyi yardımcı olabilirim ama 1 hafta gibi bi sürede ulaşıyor...
sarmisak dime, dün aksam bi halt ettim, bi dis sarmisagi yuttum , kolay yutayim diyede parca parca kestim...:umursamaz:gurbaa 1 veya 2 diş ağrının şiddetine göre sarmısak yut tablet gibiyerimseniben
bide kendii sıcak tut bi scak taş veya kiremitin üstüne otur ve karnına sıcak havlu koy,iyi gelir
o karın ağrısını adet günün yaklaştığında kendii sıcak tutarak hafiflemeeni sağlayabilirsin
ayaklarıı üşüttünmü şiddeti artarkafamçokkarıştı
geçmiş olsun datlumm:gitme:
sarmisak dime, dün aksam bi halt ettim, bi dis sarmisagi yuttum , kolay yutayim diyede parca parca kestim...:umursamaz:
senmisin yutan bütün gece mide bulantisi, karin agrisi, böbrek agrisi idrar yollari agrisi maf oldumsenağlama,,, hala les gibin kokuyom ögggkafamçokkarıştı:roflol:
antibiotik etkisi icin yutmaz olaydim, hapi var ama gercegi daha faydali olur diye düsündüm:mymeka:
bugün seni çok yordum çenecim tşk ettimopuyorumnanaktan
sen al kullan resim destekli fikirlerini yaz kaydirigubbakcemile5
bende o zamana kadar para biriktirim
estafıllah ne yorması canım benim Şeniz
bi gelsin kullanayım, her türlü fikir beyan edicim size opuyorumnanaktan
çenem seni veliahtım ilan ettim :lepi:
şu epilixir olayımızı halledesiye bu topük sana emanet zemuszemus
çenebaz aldığın ürünlere bayıldım. high beam i ne zamandır almak istiyordum ama cildim hassas. herşeyi süremiyorum malesef daha küçük boyutunu arıyordum sayende bulmuş oldum:):):) çilekten almak istiyorum ama cesaret edemedim. sen memnun musun? sonuçta kredi kartı nosu vercez paypal yok şuanda bende.
estafıllah ne yorması canım benim Şeniz
bi gelsin kullanayım, her türlü fikir beyan edicim size opuyorumnanaktan
çenem seni veliahtım ilan ettim :lepi:
şu epilixir olayımızı halledesiye bu topük sana emanet zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?