Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

uyanıklar lmaz: :mymeka:

hımmmm bu günlük kullanılan bişimi acabafisfisfis
heveslendim beeezemuszemus
bide renkleri standartmı başka renk seçemiyozmu-tatlicadiarzu-
bide çilekte kargo ücreti yok dimikafamçokkarıştı
aki öle bişi okudum yanlışmı gördüm yoksaCADIARZU
biliyorum çok oldum ama ne yapimm şakkıdı

bebemler çilekteki ürünler orjinal
bazı uyanık kozmetikciler başka yerden alındıgı için sahte diye kandırmaya çalişiyolar
yemeyin

gurbaaaa ya şu çeneni aldığı setteki aydılatıcı nasıl kulanili anatı versene:sinifsinif:
çok şugar görini yaaaaa:gitme:

ooy gurbişim bugün keyifsiz :1hug: canım benim git dinlen, yatmadan geçmez bu melet :1no2:

kannecim bildiğim kadarıyla günlük kullanılıyo şekerim, başka rengi varmı bilmiyorum ben bunu set olarak gördüm yapıştım,
sonracıma çilekte parfümler hariç çoğu üründe kargo yok
elime geçince daha iyi yardımcı olabilirim ama 1 hafta gibi bi sürede ulaşıyor...

kızlarım birazdan çıkabilirim ya feci hastayım ben mafoldumben

gurbaa 1 veya 2 diş ağrının şiddetine göre sarmısak yut tablet gibiyerimseniben
bide kendii sıcak tut bi scak taş veya kiremitin üstüne otur ve karnına sıcak havlu koy,iyi gelir
o karın ağrısını adet günün yaklaştığında kendii sıcak tutarak hafiflemeeni sağlayabilirsin
ayaklarıı üşüttünmü şiddeti artarkafamçokkarıştı
geçmiş olsun datlumm:gitme:

bugün seni çok yordum çenecim tşk ettimopuyorumnanaktan
sen al kullan resim destekli fikirlerini yaz kaydirigubbakcemile5
bende o zamana kadar para biriktirim

sarmisak dime, dün aksam bi halt ettim, bi dis sarmisagi yuttum , kolay yutayim diyede parca parca kestim...:umursamaz:
senmisin yutan bütün gece mide bulantisi, karin agrisi, böbrek agrisi idrar yollari agrisi maf oldumsenağlama,,, hala les gibin kokuyom ögggkafamçokkarıştı:roflol:
antibiotik etkisi icin yutmaz olaydim, hapi var ama gercegi daha faydali olur diye düsündüm:mymeka:

kız dur gurbaayı kaçıracan
canem senin bünyenmi hasas acaba
midende bi rahatsızlıkmı var yoksaCADIARZU
yani sarmısak bin derde deva
mütiş bi antibiyotik:lepi:
bence gurbaaya bişi olmazz antilop benzetmesi yapii kendine
valla ben onun yalancısıyım:CüvCüv:
hemm sen nie böldünki öle yutamam ben yaa öğğ irençkafamçokkarıştı
küçük olanlarıdan yut sende:umursamaz:

çenebaz aldığın ürünlere bayıldım. high beam i ne zamandır almak istiyordum ama cildim hassas. herşeyi süremiyorum malesef daha küçük boyutunu arıyordum sayende bulmuş oldum:):):) çilekten almak istiyorum ama cesaret edemedim. sen memnun musun? sonuçta kredi kartı nosu vercez paypal yok şuanda bende.

ben daha dün sipariş ettim, henüz ulaşmadı elime ama daha önce çilekten çok fazla şey aldım
hiçbişi de olmadı, ben zaten rahat insanımdır, ya şu olursa ya bu olursa diye üzmem pek kendimi
ama hiçbişi olmadı, güvenilir bi site, bütün dünya kullanıyo, mutlaka güvenlik önlemleri vardır, boşver ya, sakınan göze çöp batar
bak bu küçük boyutlarda, hem hepsini deneyebilirsin hem kutusu çok zarif hem de çok ucuz %50 indirimde...

estafıllah ne yorması canım benim Şeniz
bi gelsin kullanayım, her türlü fikir beyan edicim size opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çenem seni veliahtım ilan ettim :lepi:
şu epilixir olayımızı halledesiye bu topük sana emanet zemuszemus

nan o kadar sarmısağı övdük insan bişi yazar kermit kafa:mymeka:

(bu arada cidden kermit ne demek çok merak ediyim):sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…