• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

mac studio finish 35ytl falan
loreal de o fiyatta
ben olsam mac alirim kannişim

tamam gurbaam ama ya ben stik olsuni stiyom sanki öle daha kullanışlı macın öle stiklisi varmıki
yoksada olsun ondan alırım artık inşşşşşşş:Saruboceq:

çenebaz bu arada o set çok güzel görüüyo şakkıdı
ama neki onlar çözemedim ben:icecream:

canım sitenin ismini sil de sorun olmasın...
acaba bloklanmış siteler arasına mı eklenmiş ki fisfisfis
araçlar menüsünden internet seçenekleri ordan da güvenlik kısmına gelip bi baksana bloke sitelere

tamam gurbaam ama ya ben stik olsuni stiyom sanki öle daha kullanışlı macın öle stiklisi varmıki
yoksada olsun ondan alırım artık inşşşşşşş:Saruboceq:

çenebaz bu arada o set çok güzel görüüyo şakkıdı
ama neki onlar çözemedim ben:icecream:

Benefit
Valley of the Stars Mini Yanardönerli Set: Yüksek Işın + Ay Işığı + Dudak Parlatıcı + 2x Göz Farı -

Valley of the Stars Mini Yanardönerli Set:
Yüksek Işın Aydınlık Cilt Güçlendirici 2.5g
1x Ay Işığı Yanardönerli Cilt Güçlendirici 2.5g
1x V.I.P.
Dudak Parlatıcı 2.5g
2x Göz Farı 1.2g (#Tekila Altın, #Kar Beyaz)
Hem kişisel kullanım için hem de hediye olarak idealdir.

böyle yazıyo canım ürün açıklamasında, teşekkür ederim a.s.

sanmam kırmızım yaw... dünyanın her yerinden herkes alışveriş yapıyor diye biliyorum
dur ben sana özelden tam linki göndereyim de öyle deneyelim...

canim simdi google de arastirdim gercekten almanya bu siteye girisi yasaklamis, bu site cin sitesiymis ve ürünleri sahteymis diye:gitme:benneyaptımki öyle yaziyodu , yazanlarin yalancisiyimmafoldumben

Benefit
Valley of the Stars Mini Yanardönerli Set: Yüksek Işın + Ay Işığı + Dudak Parlatıcı + 2x Göz Farı -

Valley of the Stars Mini Yanardönerli Set:
Yüksek Işın Aydınlık Cilt Güçlendirici 2.5g
1x Ay Işığı Yanardönerli Cilt Güçlendirici 2.5g
1x V.I.P.
Dudak Parlatıcı 2.5g
2x Göz Farı 1.2g (#Tekila Altın, #Kar Beyaz)
Hem kişisel kullanım için hem de hediye olarak idealdir.

böyle yazıyo canım ürün açıklamasında, teşekkür ederim a.s.

bunlar ne işe yarıyokiifisfisfis
çene gurbaa şu garibe bi yardım edinnnnmafoldumben
alacağımdan diil merakımdan soruyomm yafffsırnaşık şey

canim simdi google de arastirdim gercekten almanya bu siteye girisi yasaklamis, bu site cin sitesiymis ve ürünleri sahteymis diye:gitme:benneyaptımki öyle yaziyodu , yazanlarin yalancisiyimmafoldumben

yok yahu ben ordan aldığım ürünleri gittim sevil parfümeriye falan gösterdim orjinalmi diye
orjinal dendi...
ama yeni siparişlerim gelince tekrar götürürüm, ben ordan milyon tane şey almışımdır, hiçbirinde sorun yaşamadım
dur sana bi özel mesaj daha atim... bi siteden giriş yapabilirsin belki kaydirigubbakcemile3

yok yahu ben ordan aldığım ürünleri gittim sevil parfümeriye falan gösterdim orjinalmi diye
orjinal dendi...
ama yeni siparişlerim gelince tekrar götürürüm, ben ordan milyon tane şey almışımdır, hiçbirinde sorun yaşamadım
dur sana bi özel mesaj daha atim... bi siteden giriş yapabilirsin belki kaydirigubbakcemile3

he ya gubik de aldi ordan, öyle olsaydi anlardi demi:sm_confused:

bunlar ne işe yarıyokiifisfisfis
çene gurbaa şu garibe bi yardım edinnnnmafoldumben
alacağımdan diil merakımdan soruyomm yafffsırnaşık şey

canım cilt güçlendirici dediğine bakma, öyle cilde sağlıklı bi ışıltı veriyo, gurbikte ve burdaki biçok arkadaşta var diye aldım bende kaydirigubbakcemile3
çok da iyi bilmiyorum, gelince anlıcaz kaydirigubbakcemile3

Ceneeeeeedelikafadulden:1shok:kaydirigubbakcemile5 inanmiyom sana delisin kizim olduuuuuu, seni gidi seni nilerde bilirmis:jeyyar:Şeniz

bende bi dolanam bakim niler varmiszemuszemus siparis veremem gümrük aglatir anami, ama tr den birinin adresine yollatabilirim :lepi:

gelen ürünlerin numarası var bilmemnesi var, gidip gösteriyosun,
ürünlerin orjinal olduğuna dair işaretleri var zaten, orjinal diyolar, sevil parfümeri öyle dedi
hem öyle olmasa anlaşılır, ya bozulur ya çirkin olur anlaşılır

Ceneeeeeedelikafadulden:1shok:kaydirigubbakcemile5 inanmiyom sana delisin kizim olduuuuuu, seni gidi seni nilerde bilirmis:jeyyar:Şeniz

bende bi dolanam bakim niler varmiszemuszemus siparis veremem gümrük aglatir anami, ama tr den birinin adresine yollatabilirim :lepi:
almanyanın bu gıcıklıgı var...
dişaridan jelatinsiz kozmetik sokmuyo ülkeye uyuzlar:umursamaz:

oldu demek delikafadulden görevimiz efem ne demek :içelim:

bebemler çilekteki ürünler orjinal
bazı uyanık kozmetikciler başka yerden alındıgı için sahte diye kandırmaya çalişiyolar
yemeyin :delphin:

dogru walla gubik helede almanyada, bizi keklicekler ya ondan yasakliyolar heleki gümrük bi eline gecirsin incelesin verginin üstüne vergi koyuyo:mymeka: valla biktim burdaki yasaklardan afedersin osu..san para istiyolarkötükedihüso

bak misal bi ara cildimi soymak icin fruit peeling diye bi jel vardi internetden ucuz ucuz aldim, sonra alman eczacilar ayaklanip kapattirmislar biz para kazanamiyoz diye:mymeka::kızgın:

Back