- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.601
len ben sana dimedim mi be dopuklu keyme diye.....şu mübarek günde rabbim yukardan çil çil mkkac malzemeleri düşürse yaaa...
günaydın kızlar ben bugün çok gösel makkac yaptım ama yanımda fotoğraf makinesi yok...
haftaya krdiciim baa primerimide yollicak...değmen benim keyfime yane...
çok katılamıyorum size ayaklarım şişti gurbaa çok fenayım iş yerinde topuklu ayakkabılarıma giremiyorum terlik bakıcam baa bi bul rahat altı mımışak hade...
sağol bıdığım....ya benim ayaklar normalde annemin tabiriyle somun ekmee gibi olduğu için zati zor ayakkabı buluyodum şimdik hiç bulamıyorum ya ayıp olmasa çıplak dolaşıcam öğlen bi polarise gidimde annane terliği yada ayakkabısı bakayım beri gebericem yoksa...
ben bi topicde senin bi elbiseni gördümdü..turkuaz kahve krem karışık böyle memicikleri boncuklu o ne güzel bişidi ya nerden aldın?o senmisin kaç beden elbise?
hah sonunda tam yerimi buldumm! tam bir iflah olmaz kadın prototipi olmam sebebiyle, efenim 30 yaşımda kaş aldırmaya ve makyaja başlayabildim.e gerçi tam da başladım sayılmaz, makyaj üzerine tek bildiğim hala, siyah göz kalemi ve siyah rimelden ibaret...mafoldumben
günyadın kıslarr..zemuszemus
hayırlı kandillerr:Saruboceq:
len yavrum senin bi bacaaan o elbisenin içine girmez :gitme:illa açtırıcan ağzımı demi kocaman dötlü çıkmışın orda oh canıma değisin...bana yolla o elbiseyi sen şu halimle senin ordaki halinden daha zayıfım ben hahaayyyyyttt...biz saa pikini ararken pazara bak demediydik ama deelmi?görersen sen bişiii istersen.
göz içine beyaz, kirpik diplerine koyu kalem çekerseniz ve bir de eyeliner kullanırsanız gözleriniz oldugundan büyük gorunur:)gözlerimi nasıl olduğundan büyük gösterebilirim mesela? ama gözümün üzerine koyu renk şeyler sürmek bana yakışmıyor gibi, gözkapaklarım da biraz şiş şiş...
yafmirim gunaydın
bugun spirulinayi evde unutmuşum
akşam içsem bişe olar mı ya :sinifsinif:
nan düzenli olarak günde 3 tane kullancan.. bi kısmını koy bi şişeye işyerine götür..
benim bacaam senin ağzına bile girer bebeem narin ve hassas fücudumla dalga geçme...
Günaydin kizlarropuyorumnanaktan
Kandiliniz mübarek olsun, tüm dualariniz kabul olsun:Saruboceq:
az önce babydoll bakıyodum patron geldi
ay inşallah görmemiştir rezil olurum :roflol:
len bi de kendisi hacı :sinifsinif:garanti görmüsdür erkeklerin gözünden kacmaz üle seylerkaydirigubbakcemile
irezil oldun kandil kandil:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?