• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hayatım palette farklı göz kapagında farklı duran far derken senden hangi markaları kullandıgına yönelik ufak bi bilgi rica edebilir miyim?
şayet bu sorunun önüne geçemiyorsan kesinlikle tek çözüm far bazı kullanman...

Ya aslına bakarsan palette farklı göz kapağında elbet far farklı durur. Yani demek istediğim mesela yeşil bir far alıyorum. Far kutuda görünen kadarıyla askeri yeşil falan ama gözüme sürünce rengi bir acaip oluyor. Acaba toz, krem far farkı flan mı diyorum ama galiba öyle değil. Bir de şuan sivilce, leke için tedavi gördüğümden kapatıcı, fondöten vs de kullanmıyorum. Ama bu far bazına fransız kalmışım demek ki. Bunu bir araştırayım en iyisi. Teşekkür ederim. Bu arada çok farklı markalar kullandım. Çok pahalıları değil ama avon, inglot, oriflameden tut maybelline'e kadar bir çoğunu denedim.

kızlar benefit high beammiz geldi şükürler olsun:asigim:
hemen bi makkaj denemesi yaptım işte canlı sonuç buyrunuz efenimzemuszemus
91370678.jpg
dfsdw.jpg

Gurbaaa sen nasıl bir insansın süpersin!
Bu topik herkesin harcı değildir heaeaeaea:D
Benim gibi bir makyaj özürlünün abone lması gereken bi konuya sahibelik etmişsin:D
takipteyim.. Aklıma bi soru gelirse yakandayım :P:D

Evet dadlum varmuş :kedi:
o kadar markanının (pahalı-ucuz) mavisini denedim rosensenin kadder beenmedim zemuszemus
harikadır bidenem
rengi, ışıltısı kalıcılığıopuyorumnanaktan
dün akşam elimin üstüne bi cameleon sürdüm bi rosense sürdüm
sonra pamugu aldım sildim ikisini de aynı şiddetle (birbirlerine çok yakındı sürüş mesafeleri) sildim ve sonuc;
cameleon silindi gitti, rosense'in eline su dökemedi opuyorumnanaktan

canım gurbik şu göğüs dekolta makyajını anlatsana nereye andınlatıcı nereye gölge olur büyük göstermek için özellikle :kedi:
bebem böyle bişiyi ilk kez duyuyom Allah seni inandırsın :1shok:
gögüs makyajı da neymiş? benim bildigim onu gayler yapiyo bidenem yaa:kedi:

Ya aslına bakarsan palette farklı göz kapağında elbet far farklı durur. Yani demek istediğim mesela yeşil bir far alıyorum. Far kutuda görünen kadarıyla askeri yeşil falan ama gözüme sürünce rengi bir acaip oluyor. Acaba toz, krem far farkı flan mı diyorum ama galiba öyle değil. Bir de şuan sivilce, leke için tedavi gördüğümden kapatıcı, fondöten vs de kullanmıyorum. Ama bu far bazına fransız kalmışım demek ki. Bunu bir araştırayım en iyisi. Teşekkür ederim. Bu arada çok farklı markalar kullandım. Çok pahalıları değil ama avon, inglot, oriflameden tut maybelline'e kadar bir çoğunu denedim.

canım elbette palette farklı el üstünde farklı göz kapaginda farklı durur farlar
fakat öyle atla deve şeklinde bariz bir fark olmaz ki...
senin kurtarıcın far bazı olacaktır dedigim gibi...
bu arada kullandigin markaların içinde en iyisi kesinlikle inglot...
ona devam et derim

kızlar benefit high beammiz geldi şükürler olsun:asigim:
hemen bi makkaj denemesi yaptım işte canlı sonuç buyrunuz efenimzemuszemus
91370678.jpg
dfsdw.jpg

gözümüzaydın hele şükür yarabbiiiiiim :Saruboceq:
ışıl ışıl harika duruyor yaaa:kedi:
çıplak yüze sürmüşün bebem fondotenle deneyip kosana bi de litfeeenopuyorumnanaktan

Gurbaaa sen nasıl bir insansın süpersin!
Bu topik herkesin harcı değildir heaeaeaea:D
Benim gibi bir makyaj özürlünün abone lması gereken bi konuya sahibelik etmişsin:D
takipteyim.. Aklıma bi soru gelirse yakandayım :P:D

canım estafurullah, bi nebze de yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana ve saz arkadaşlarıma opuyorumnanaktan

yavrular bu arada geçen kime oldugunu hatırlamıyorum ama birine köpükle yüz yıkanmaz demiştim saaaroş kafayla-tatlicadiarzu-

köpükle yüz yıkanır fakat şöyle,
önce elimize doktugunuz kopugu yumusak hareketlerle cildinize uygulayın masaj yapar gibi
ardından da yüzünüzü ılık su ile durulayın
yıkanmaz derken hani böyle sabun gibi kullanılmaz anlamında söylemiştim bu hatayı da düzeltelim kaydirigubbakcemile2

gurbiş günaydın canım! opuyorumnanaktan
günaydın kızlar! opuyorumnanaktan
canım kayısı yağı ile ilgili kafama takılan bir şey var. dün bunula ilgili bir konu okudum ama kafam karıştı.bu işin uzmanına bir sorayım dedim. kayısı yağı ve kayısı çekirdeği yağı farklı olarak kullanılıyor. her ikisinin ne için kullanıldığını hangi cilt tipi için uygun olur bilgi veririsen sevinirim. Şeniz

günaydınlarrrr a.s.

gunaydın yafmırım spirulinayı aldım dün
tadı hoşuma gitti
inek gibi oldugumdan ot gibi olusunu begendim kanımca :roflol:

zaten fondöten var altında laa:sinifsinif:
tebi benim cildim kaymak gibi olduundan fark edemedin kanımca-tatlicadiarzu-

hangi fondoten bu la, söylede kesinlikle almıyem -tatlicadiarzu- :roflol::asigim:

gurbiş günaydın canım! opuyorumnanaktan
günaydın kızlar! opuyorumnanaktan
canım kayısı yağı ile ilgili kafama takılan bir şey var. dün bunula ilgili bir konu okudum ama kafam karıştı.bu işin uzmanına bir sorayım dedim. kayısı yağı ve kayısı çekirdeği yağı farklı olarak kullanılıyor. her ikisinin ne için kullanıldığını hangi cilt tipi için uygun olur bilgi veririsen sevinirim. Şeniz
canım kayısı yagi cildi nemlendirip hucre yeniler
kayısı cekirdeği yagi ise kırısıklıklara etkilidir

gurbişim göğüs dekolte makyajını ünlüler yapıyor diye biliyorum. yanılıyor muyum?

canım gogus dekoltesine ben de işlem uygularım
ama dolgun göstermek için değil
ışıltı katmak icin
ışıltılı pudramdan dekolte bölgeme sürerim
budur yani benim bildigim dekolte makyajı

Gurbiş yaa bi göz makyajı resmini koyda görelim her topicte adın geçiyor bi ben göremedim makyajını koy tekrar kaldırsana çok merak ettim

[B .!.:
bebem böyle bişiyi ilk kez duyuyom Allah seni inandırsın :1shok:
gögüs makyajı da neymiş? benim bildigim onu gayler yapiyo bidenem yaa:kedi:[/B]

[[/B]

:mymeka: geyi meyi bilmem nasıl bilmezsin len büyük durması için makyaj işte bide normal dekolte giyildiğinde ortaya aydınlatıcımı olur gölgemi ya onu sordum sende bişi bilmiyon bee :teselli:

Günaydin kizlarrrvereliniortak

Günaydin Gubikimkaydirigubbakcemile5

bendede var bi kutu spirulina baslamistim ama devamini getiremedim, böle yesil haplar, hap icmeyi sevmedigim icin:bbo:

Kizlar tr de olup paybal hesabi olan varmi:gitme:

spirulina nedir? :utangac:

spirulina bele yosun filandi galiba, cilt icin iyi geliyomus hatirladigim kadar
demi gubik aciklasana sürtme oda buda topigine gel:umursamaz::kedi:
gelmez bu kiz sperm bankasi topüne dalmis cikamazzemuszemus

kizlar hazir yok gubik dedikodusunu yapan hadindelikafadulden

Son düzenleme:
whiterose çok hoş durmuş gerçekten:asigim:
gurbacımda memnun kaldığına göre,almak farz oldu artıkkaydirigubbakcemile2
gurbacım bana bilgi vericekmisin nası alındığına dair:kedi:kk haricinde internet kullanma özürlü biri olarak senden rica etsemŞeniz

spirulina nedir? :utangac:

yosun hapı bebişkomzemuszemus

Gurbiş yaa bi göz makyajı resmini koyda görelim her topicte adın geçiyor bi ben göremedim makyajını koy tekrar kaldırsana çok merak ettim

canım resim koymuyorum artık ya...
ara ara denk gelirse eşref saatim, o zaman ekliyorum :)

:mymeka: geyi meyi bilmem nasıl bilmezsin len büyük durması için makyaj işte bide normal dekolte giyildiğinde ortaya aydınlatıcımı olur gölgemi ya onu sordum sende bişi bilmiyon bee :teselli:

len olm ben samandra fox gibiyim ne işim olcek allasen gogus makyajıylan -tatlicadiarzu-

Günaydin kizlarrrvereliniortak

Günaydin Gubikimkaydirigubbakcemile5

bendede var bi kutu spirulina baslamistim ama devamini getiremedim, böle yesil haplar, hap icmeyi sevmedigim icin:bbo:

Kizlar tr de olup paybal hesabi olan varmi:gitme:

ben başladım hayırlısı bakalım kııımısım
len paypali olan yardım etsin şu garibe beee :gitme:

spirulina bele yosun filandi galiba, cilt icin iyi geliyomus hatirladigim kadar
demi gubik aciklasana sürtme oda buda topigine gel:umursamaz::kedi:
gelmez bu kiz sperm bankasi topüne dalmis cikamazzemuszemus

kizlar hazir yok gubik dedikodusunu yapan hadindelikafadulden

hee bebem cilt için, enerji veriyo ayrıcana

whiterose çok hoş durmuş gerçekten:asigim:
gurbacımda memnun kaldığına göre,almak farz oldu artıkkaydirigubbakcemile2
gurbacım bana bilgi vericekmisin nası alındığına dair:kedi:kk haricinde internet kullanma özürlü biri olarak senden rica etsemŞeniz

canım benimki yarın elime geccek kullanıp anlatcem detaylıca

gunaydın kızlarrr

ooooo lucii nerelerdesin yaaaaa zemuszemus

gubik ne enerjisi gi zati enerji fiskiriyo her bir yanindan, düz duvarami tirmanacan remezan remezan:olmaz: surda 6 hafta daha bekleyemedinmi:umursamaz: enistenin gazozunada kat bali gizli gizli :roflol:

gubik dün patron maas virdi baga okadar cok ki mafoldumben allah razi olsun bozdurur bozdurur harcarim artikin:gitme: ama ossun hec yoktan iyidir, of simdi kalk dus al hazirlan ise git hicte istemiyom ya:gitme: burda fink atmak varkenehihoyyyt

Back