• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şu mübarek günde rabbim yukardan çil çil mkkac malzemeleri düşürse yaaa...
günaydın kızlar ben bugün çok gösel makkac yaptım ama yanımda fotoğraf makinesi yok...
haftaya krdiciim baa primerimide yollicak...değmen benim keyfime yane...
çok katılamıyorum size ayaklarım şişti gurbaa çok fenayım iş yerinde topuklu ayakkabılarıma giremiyorum terlik bakıcam baa bi bul rahat altı mımışak hade...
len ben sana dimedim mi be dopuklu keyme diye.....
kandilin mübarek olsun bu arada minik kuşum

sağol bıdığım....ya benim ayaklar normalde annemin tabiriyle somun ekmee gibi olduğu için zati zor ayakkabı buluyodum şimdik hiç bulamıyorum ya ayıp olmasa çıplak dolaşıcam öğlen bi polarise gidimde annane terliği yada ayakkabısı bakayım beri gebericem yoksa...

ben bi topicde senin bi elbiseni gördümdü..turkuaz kahve krem karışık böyle memicikleri boncuklu o ne güzel bişidi ya nerden aldın?o senmisin kaç beden elbise?

hah sonunda tam yerimi buldumm! tam bir iflah olmaz kadın prototipi olmam sebebiyle, efenim 30 yaşımda kaş aldırmaya ve makyaja başlayabildim.e gerçi tam da başladım sayılmaz, makyaj üzerine tek bildiğim hala, siyah göz kalemi ve siyah rimelden ibaret...mafoldumben

sağol bıdığım....ya benim ayaklar normalde annemin tabiriyle somun ekmee gibi olduğu için zati zor ayakkabı buluyodum şimdik hiç bulamıyorum ya ayıp olmasa çıplak dolaşıcam öğlen bi polarise gidimde annane terliği yada ayakkabısı bakayım beri gebericem yoksa...

pazardaki 5 yetalelik plastik terlik neyine yetmiyo :mymeka:

ben bi topicde senin bi elbiseni gördümdü..turkuaz kahve krem karışık böyle memicikleri boncuklu o ne güzel bişidi ya nerden aldın?o senmisin kaç beden elbise?

wella paristi kanımca
36 beden
herilt bendim zalak şeee:mymeka:

hah sonunda tam yerimi buldumm! tam bir iflah olmaz kadın prototipi olmam sebebiyle, efenim 30 yaşımda kaş aldırmaya ve makyaja başlayabildim.e gerçi tam da başladım sayılmaz, makyaj üzerine tek bildiğim hala, siyah göz kalemi ve siyah rimelden ibaret...mafoldumben

nası yardımcı olabiluruk efeeembuyrunnnnnnnnn

günyadın kıslarr..zemuszemus

hayırlı kandillerr:Saruboceq:

yafmirim gunaydın
bugun spirulinayi evde unutmuşum
akşam içsem bişe olar mı ya :sinifsinif:

illa açtırıcan ağzımı demi kocaman dötlü çıkmışın orda oh canıma değisin...bana yolla o elbiseyi sen şu halimle senin ordaki halinden daha zayıfım ben hahaayyyyyttt...biz saa pikini ararken pazara bak demediydik ama deelmi?görersen sen bişiii istersen.

illa açtırıcan ağzımı demi kocaman dötlü çıkmışın orda oh canıma değisin...bana yolla o elbiseyi sen şu halimle senin ordaki halinden daha zayıfım ben hahaayyyyyttt...biz saa pikini ararken pazara bak demediydik ama deelmi?görersen sen bişiii istersen.
len yavrum senin bi bacaaan o elbisenin içine girmez :gitme:

gözlerimi nasıl olduğundan büyük gösterebilirim mesela? ama gözümün üzerine koyu renk şeyler sürmek bana yakışmıyor gibi, gözkapaklarım da biraz şiş şiş...
göz içine beyaz, kirpik diplerine koyu kalem çekerseniz ve bir de eyeliner kullanırsanız gözleriniz oldugundan büyük gorunur:)

teşekkür ederim arkadaşım..yalnız eyeliner dediğin şey bu katı, gözün üstüne tek harekette sürülen şeydi değil mi?
bir de koyu renk göz kalemini kirpiklerin dışına taşırarak, dıştan dıştan mı süreyim?

Günaydin kizlarropuyorumnanaktan

Kandiliniz mübarek olsun, tüm dualariniz kabul olsun:Saruboceq:
kandil%5B1%5D.gif

nan düzenli olarak günde 3 tane kullancan.. bi kısmını koy bi şişeye işyerine götür..

bi gün unutmaktan bişi olar mı :gitme:

benim bacaam senin ağzına bile girer bebeem narin ve hassas fücudumla dalga geçme...

hadi len ordan fok balııııkaydirigubbakcemile2

Günaydin kizlarropuyorumnanaktan

Kandiliniz mübarek olsun, tüm dualariniz kabul olsun:Saruboceq:
kandil%5B1%5D.gif

Allah razı olsun kımısıımm opuyorumnanaktan
senin de inşallah...

Back